Sietske Verstegen

In mijn laatste jaar van de opleiding Human Resource Management aan de Fontys ben ik bij Sentech begonnen als Intern. Ik mag één jaar lang de HR-afdeling versterken. Daarnaast hou ik mijzelf bezig met mijn afstudeeropdracht.

Bij Sentech afstuderen spreekt mij erg aan omdat iedereen betrokken is en de sfeer huiselijk voelt. Ook vind ik het fijn dat ik veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijg. Ik kijk er naar uit om binnen dit bedrijf mijn afstudeeropdracht vorm te geven en daadwerkelijk uit te voeren.

Dan over mijzelf… Ik ben 22 jaar oud en woon in Oss. In mijn vrije tijd sport ik graag. Daarom ben ik vijf dagen per week in de sportschool te vinden. In de weekenden trek ik graag op met mijn vriendengroep. We pakken vaak een terrasje. Ook reizen doe ik graag. Zo gaan we iedere twee jaar naar Thailand om de familie van mijn vriend te bezoeken.

e-mail Sietske

of bel: 073 2200 000

Nieuws

Sentech trekt private equity aan voor groei en marktdiversificatie

Sinds eind maar 2022 heeft Smile Invest een meerderheidsbelang in Sentech. Waarom deze samenwerking? Dat lees je in dit artikel.
Lees verder >

Sentech en Smile Invest slaan handen ineen

Om de groeiambities en lange termijn doelstellingen te realiseren, gaat Sentech met Smile Invest samenwerken.
Lees verder >

Geïsoleerde oplossingen zijn niet meer van deze tijd

Bij sensorintegratie gaat het gaat om het leveren van de meest optimale sensorproducten. Maar vooral ook om de inpassing in het totale systeem van de klant.
Lees verder >

Partnership tussen Sentech en lidar specialist

Sentech is een samenwerking aangegaan met lidar specialist Velodyne. Lidar zie je terug in bijvoorbeeld agv’s en robotica. Lees meer over deze samenwerking en lidar.
Lees verder >

Asset tracking: welke lokalisatietechnologie heb jij nodig?

Bij asset tracking zijn er verschillende lokalisatietechnologieën... Zoals GPS, Wifi, bluetooth en netwerk triangulatie. Welke technologie gebruik je in welke situatie?
Lees verder >
Bij ons aan de slag

Projectondersteuner Office Manager (tijdelijk)

Vanuit deze functie ondersteun je het MT en begeleid je toffe projecten. Van telefoniebeleid tot evenementen.
Lees verder >

Ervaren Projectleider Sensortechnologie

Als Ervaren Projectleider ben je verantwoordelijk voor het realiseren van unieke projecten op het gebied van sensorintegratie.
Lees verder >

Junior Projectleider Sensortechnologie

Als Junior Projectleider ben je verantwoordelijk voor het realiseren van unieke projecten op het gebied van sensorintegratie.
Lees verder >

Financial Controller

In deze veelzijdige rol binnen onze groeiende organisatie ben je (strategisch) sparringpartner en rechterhand van onze Finance Manager. Lees meer over deze vacature.
Lees verder >

Recruiter & Employer Branding Specialist

Als Recruiter & Employer Branding Specialist (32-40 uur) run jij bij Sentech jouw eigen recruitment-toko. Én dat binnen een mensgerichte organisatie. Lees verder!
Lees verder >
Customer Service:
T +31(0) 73 2200 000

Technical Support
T +31 (0)73 220 00 19