Sietske Verstegen

In mijn laatste jaar van de opleiding Human Resource Management aan de Fontys ben ik bij Sentech begonnen als Intern. Ik mag één jaar lang de HR-afdeling versterken. Daarnaast hou ik mijzelf bezig met mijn afstudeeropdracht.

Bij Sentech afstuderen spreekt mij erg aan omdat iedereen betrokken is en de sfeer huiselijk voelt. Ook vind ik het fijn dat ik veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijg. Ik kijk er naar uit om binnen dit bedrijf mijn afstudeeropdracht vorm te geven en daadwerkelijk uit te voeren.

Dan over mijzelf… Ik ben 22 jaar oud en woon in Oss. In mijn vrije tijd sport ik graag. Daarom ben ik vijf dagen per week in de sportschool te vinden. In de weekenden trek ik graag op met mijn vriendengroep. We pakken vaak een terrasje. Ook reizen doe ik graag. Zo gaan we iedere twee jaar naar Thailand om de familie van mijn vriend te bezoeken.

e-mail Sietske

of bel: 073 2200 000

Nieuws

Sentech en Sensolus starten samenwerking

Sinds 1 augustus 2021 is het een feit… Het partnership tussen Sentech en het Belgische Sensolus. Wat houdt deze samenwerking in?
Lees verder >

Werken volgens hoge kwaliteitsnormen

Met hoge kwaliteitsnormen ontwikkel je een betrouwbaar een duurzaam eindproduct. Hoe pakt Sentech dat aan?
Lees verder >

Werken bij smart industry bedrijven: hoe ziet zo’n baan eruit?

Door smart industry worden sensorintegratieprojecten complexer. Hermen deelt zijn ervaringen met jou.
Lees verder >

Test Social Distancing: minder contacten door sensor, geen extra contacten door mondkapje

In het Smart Distance Lab (UvA) werd met camera’s en sensoren gemeten hoeveel afstand mensen van elkaar hielden.
Lees verder >

Efficiënt engineeren: voorkom technische mankementen in jouw machine

Hoe werkt efficiënt engineeren bij een sensorintegratie? Ben voorbereid en voorkom verrassingen in een later stadium van jouw project.
Lees verder >
Bij ons aan de slag

Corporate Recruiter

Als Corporate Recruiter (32 uur) ben jij verantwoordelijk voor het werving en selectieproces. Check deze vacature.
Lees verder >

Inside Sales Engineer

Jouw grote hart voor technologie komt goed van pas. Want, op basis van klantbehoeften bedenk jij maatwerk sensoroplossingen.
Lees verder >

Strategisch Inkoper

Veel verantwoordelijkheid en een eigen pakket aan leveranciers. Dat krijg jij als Strategisch Inkoper. Bekijk deze vacature!
Lees verder >

Assemblage Medewerker

Kom jij bij ons werken als Assemblage Medewerker? Met jouw assemblage skills maak jij sensoroplossingen. Check de vacature!
Lees verder >

Project Engineer

Krijg jij energie van uitdagende technische projecten waarin jij je vastbijt in klant specifieke sensorvraagstukken? Dan hebben wij een mooie uitdaging voor jou als Project Engineer. Ben jij onze nieuwe collega?
Lees verder >