Erwin de Groot

Als CFO ben ik met mijn teams verantwoordelijk voor de financiën en IT-activiteiten van Sentech. Ook het contact met de financiële stakeholders hoort bij mijn rol. Samen met het managementteam geef ik invulling aan de groeistrategie van de organisatie.

Ik heb ruim 15 jaar ervaring opgedaan in verschillende financiële rollen. Dat waren functies bij banken en consultancy organisaties op het vlak van fusies en overnames. Daarbij heb ik regelmatig in het buitenland gewerkt en gewoond. Daarna heb ik bij verschillende middelgrote organisaties rollen vervuld op het gebied van financiën, business development en overnames.

Sentech is een kerngezonde organisatie met een unieke marktpositie, producten en propositie. Ik krijg enorm veel energie van de mogelijkheden die er liggen om verder te bouwen aan de groei van deze organisatie. De professionaliteit en mensgerichte organisatie passen bij mij.

Samen met mijn partner en ons zoontje woon ik in de omgeving van Den Bosch, waar ik ook opgegroeid ben. Mijn vrije tijd vul ik het liefste met vrienden en familie. Maar ook met goed eten, al dan niet door mijzelf gemaakt, en een mooi glas wijn. Wij gaan als gezin graag op pad. Spanje is favoriet. Dichterbij huis zijn we graag op Terschelling om even helemaal uit te waaien. En even weg te zijn van de alledaagse hectiek.

e-mail Erwin

of bel: +31 (0)6 57 22 08 85

Nieuws

Sentech en Smile Invest slaan handen ineen

Om de groeiambities en lange termijn doelstellingen te realiseren, gaat Sentech met Smile Invest samenwerken.
Lees verder >

Geïsoleerde oplossingen zijn niet meer van deze tijd

Bij sensorintegratie gaat het gaat om het leveren van de meest optimale sensorproducten. Maar vooral ook om de inpassing in het totale systeem van de klant.
Lees verder >

Partnership tussen Sentech en lidar specialist

Sentech is een samenwerking aangegaan met lidar specialist Velodyne. Lidar zie je terug in bijvoorbeeld agv’s en robotica. Lees meer over deze samenwerking en lidar.
Lees verder >

Asset tracking: welke lokalisatietechnologie heb jij nodig?

Bij asset tracking zijn er verschillende lokalisatietechnologieën... Zoals GPS, Wifi, bluetooth en netwerk triangulatie. Welke technologie gebruik je in welke situatie?
Lees verder >

Sentech en Sensolus starten samenwerking

Sinds 1 augustus 2021 is het een feit… Het partnership tussen Sentech en het Belgische Sensolus. Wat houdt deze samenwerking in?
Lees verder >
Bij ons aan de slag
Customer Service:
T +31(0) 73 2200 000

Technical Support
T +31 (0)73 220 00 19