Antoinette Gravekamp

In 2022 ben ik bij Sentech gestart als Assembly Engineer. Ik heb deze functie meer dan een jaar met veel plezier vervuld. Dit omdat ik graag met mijn handen werk, maar ook omdat er veel kansen zijn om nieuwe dingen te leren.

Een jaar later, kreeg ik de mogelijkheid om mee te draaien op de afdeling Quality. De afgelopen maanden heb ik kennis gemaakt met een aantal facetten van dit vakgebied en dat is me erg goed bevallen. Vanaf november 2023 startte ik daarom in mijn nieuwe functie als Quality Engineer.

Vanuit mijn liefde voor precies en fijn motorisch werk heb ik de Vakschool voor Goud- en Edelsmeden gevolgd. Ik heb gewerkt als graveur/ontwerper in de papier- en chocolade-industrie.

Daarnaast heb ik lesgegeven op de Vakschool, maar ook bij andere onderwijsinstellingen. Naast het contact met de leerlingen en de groepsdynamiek haalde ik de meeste voldoening uit ontwikkelingsgericht leren.

In mijn vrije tijd ga ik graag de natuur in. Ik krijg veel energie van goede muziek en dansen en vind juist rust in creatieve bezigheden, en dat kan van alles zijn.

e-mail Antoinette

of bel: 073 2200 000

Nieuws

Sentech en Smile Invest slaan handen ineen

Om de groeiambities en lange termijn doelstellingen te realiseren, gaat Sentech met Smile Invest samenwerken.
Lees verder >

Geïsoleerde oplossingen zijn niet meer van deze tijd

Bij sensorintegratie gaat het gaat om het leveren van de meest optimale sensorproducten. Maar vooral ook om de inpassing in het totale systeem van de klant.
Lees verder >

Partnership tussen Sentech en lidar specialist

Sentech is een samenwerking aangegaan met lidar specialist Velodyne. Lidar zie je terug in bijvoorbeeld agv’s en robotica. Lees meer over deze samenwerking en lidar.
Lees verder >

Asset tracking: welke lokalisatietechnologie heb jij nodig?

Bij asset tracking zijn er verschillende lokalisatietechnologieën... Zoals GPS, Wifi, bluetooth en netwerk triangulatie. Welke technologie gebruik je in welke situatie?
Lees verder >

Sentech en Sensolus starten samenwerking

Sinds 1 augustus 2021 is het een feit… Het partnership tussen Sentech en het Belgische Sensolus. Wat houdt deze samenwerking in?
Lees verder >
Bij ons aan de slag
Customer Service:
T +31(0) 73 2200 000

Technical Support
T +31 (0)73 220 00 19