Antoinette Gravekamp

Sinds februari 2022 werk ik als Assembly Engineer. Wat ik zo fijn vind aan dit werk? Dat ik naast met mijn handen ook met mijn hoofd kan werken.
De techniek achter de sensoren is mij onbekend en hierin ligt een mooie uitdaging. Tijdens het eerste bezoek aan Sentech voelde ik het meteen. De sfeer sloot aan bij de toon in de vacature.

Na mijn opleiding aan de Vakschool voor Goud- en Edelsmeden heb ik gewerkt als graveur/ontwerper in de papierindustrie. Daarna kreeg ik de kans om docent te worden op de Vakschool, hiervoor behaalde ik mijn lesbevoegdheid. Na een klein jaar te hebben gewoond in de Verenigde Staten, volgde er weer een baan als graveur/ontwerper. Deze keer in de chocolade-industrie.

De afgelopen jaren gaf ik verschillende lessen op het gebied van nieuwe media aan leerlingen in het primair- en voortgezet onderwijs. Er stond voor mij een doel centraal: kinderen stimuleren in het ontdekken en ontwikkelen van hun kwaliteiten. Door veel ruimte te houden voor de eigenheid en inbreng vonden er bijzondere interacties en processen plaats. Hieruit haalde ik veel voldoening.

In mijn vrije tijd ga ik graag de natuur in. Samen met mijn vriend of dochters lange stukken lopen of fietsen. Maar ook oude steden bezoeken, een terrasje pakken of een expositie bekijken Dat doen we graag. Verder hou ik van tekenen, goudsmeden, vormgeven met keramiek, lezen, koken, tafelen met vrienden, dansen en muziek luisteren.

e-mail Antoinette

of bel: 073 2200 000

Nieuws

Sentech trekt private equity aan voor groei en marktdiversificatie

Sinds eind maar 2022 heeft Smile Invest een meerderheidsbelang in Sentech. Waarom deze samenwerking? Dat lees je in dit artikel.
Lees verder >

Sentech en Smile Invest slaan handen ineen

Om de groeiambities en lange termijn doelstellingen te realiseren, gaat Sentech met Smile Invest samenwerken.
Lees verder >

Geïsoleerde oplossingen zijn niet meer van deze tijd

Bij sensorintegratie gaat het gaat om het leveren van de meest optimale sensorproducten. Maar vooral ook om de inpassing in het totale systeem van de klant.
Lees verder >

Partnership tussen Sentech en lidar specialist

Sentech is een samenwerking aangegaan met lidar specialist Velodyne. Lidar zie je terug in bijvoorbeeld agv’s en robotica. Lees meer over deze samenwerking en lidar.
Lees verder >

Asset tracking: welke lokalisatietechnologie heb jij nodig?

Bij asset tracking zijn er verschillende lokalisatietechnologieën... Zoals GPS, Wifi, bluetooth en netwerk triangulatie. Welke technologie gebruik je in welke situatie?
Lees verder >
Bij ons aan de slag
Customer Service:
T +31(0) 73 2200 000

Technical Support
T +31 (0)73 220 00 19