Djoeke Berfelo

Sinds mei 2023 werk ik als Sales & Customer Support Representative bij Sentech. Samen met mijn collega’s van de afdeling, zorg ik voor een optimale dienstverlening richting onze klanten.

Waarom ik graag bij Sentech werk? Dit bedrijf is volop in ontwikkeling en daardoor is geen dag hetzelfde. Ook de professionele en informele werksfeer en de gedreven collega’s maken Sentech voor mij een hele fijne werkplek.

Als moeder van twee (bijna) volwassen dochters ben ik naast mijn werk ook erg betrokken bij hun hobby’s. Zo sta ik bijna elke zaterdag als trouwe supporter langs de lijn op het voetbalveld om het damesteam – waar mijn jongste keepster is – aan te moedigen. Daarnaast wandel ik graag en gaan we als gezin vaak naar onze stacaravan in Zeeland.

e-mail Djoeke

of bel: 073 2200 332

Nieuws

Sentech en Smile Invest slaan handen ineen

Om de groeiambities en lange termijn doelstellingen te realiseren, gaat Sentech met Smile Invest samenwerken.
Lees verder >

Geïsoleerde oplossingen zijn niet meer van deze tijd

Bij sensorintegratie gaat het gaat om het leveren van de meest optimale sensorproducten. Maar vooral ook om de inpassing in het totale systeem van de klant.
Lees verder >

Partnership tussen Sentech en lidar specialist

Sentech is een samenwerking aangegaan met lidar specialist Velodyne. Lidar zie je terug in bijvoorbeeld agv’s en robotica. Lees meer over deze samenwerking en lidar.
Lees verder >

Asset tracking: welke lokalisatietechnologie heb jij nodig?

Bij asset tracking zijn er verschillende lokalisatietechnologieën... Zoals GPS, Wifi, bluetooth en netwerk triangulatie. Welke technologie gebruik je in welke situatie?
Lees verder >

Sentech en Sensolus starten samenwerking

Sinds 1 augustus 2021 is het een feit… Het partnership tussen Sentech en het Belgische Sensolus. Wat houdt deze samenwerking in?
Lees verder >
Bij ons aan de slag
Customer Service:
T +31(0) 73 2200 000

Technical Support
T +31 (0)73 220 00 19