Freek Klerx

Sinds september 2023 werk ik op de afdeling Finance als Assistant Financial Controller. In deze functie ben ik verantwoordelijk voor het tijdig en correct verwerken van de administratie. Maar ook zorg ik voor de periode- en jaarafsluitingen. Daarnaast maak ik rapportages en analyses die Sentech helpen. Vanuit die hoek draag ik bij aan verdere procesoptimalisatie. Genoeg uitdagingen hier om mijzelf te ontplooien!

De positieve en professionele sfeer binnen Sentech is één van de redenen waardoor ik elke dag met plezier naar mijn werk ga. Iedereen staat open voor een praatje en vragen kan je overal kwijt. De mensen staan duidelijk centraal.

Samen met mijn vrouw en ons dochtertje woon ik in Waalwijk. Na een aantal jaren in Tilburg te hebben gewoond, ben ik teruggekeerd naar mijn geboorteplaats Waalwijk. In mijn vrije tijd ga ik graag voetballen en vind ik het prachtig om te gaan mountainbiken in de Loonse en Drunense Duinen. Daarnaast hou ik ervan om verre reizen te maken en de cultuur en natuur daar te beleven. 

e-mail Freek

of bel: 073 2200 011

Nieuws

Sentech en Smile Invest slaan handen ineen

Om de groeiambities en lange termijn doelstellingen te realiseren, gaat Sentech met Smile Invest samenwerken.
Lees verder >

Geïsoleerde oplossingen zijn niet meer van deze tijd

Bij sensorintegratie gaat het gaat om het leveren van de meest optimale sensorproducten. Maar vooral ook om de inpassing in het totale systeem van de klant.
Lees verder >

Partnership tussen Sentech en lidar specialist

Sentech is een samenwerking aangegaan met lidar specialist Velodyne. Lidar zie je terug in bijvoorbeeld agv’s en robotica. Lees meer over deze samenwerking en lidar.
Lees verder >

Asset tracking: welke lokalisatietechnologie heb jij nodig?

Bij asset tracking zijn er verschillende lokalisatietechnologieën... Zoals GPS, Wifi, bluetooth en netwerk triangulatie. Welke technologie gebruik je in welke situatie?
Lees verder >

Sentech en Sensolus starten samenwerking

Sinds 1 augustus 2021 is het een feit… Het partnership tussen Sentech en het Belgische Sensolus. Wat houdt deze samenwerking in?
Lees verder >
Bij ons aan de slag
Customer Service:
T +31(0) 73 2200 000

Technical Support
T +31 (0)73 220 00 19