Herman Guijt

Samen met het team implementeren en integreren we gave sensoroplossingen. We zorgen voor een succesvolle integratie van de sensoroplossing in de toepassing van de klant, zodat we deze seriematig kunnen leveren. Hierbij zien we steeds meer vraag naar embedded oplossingen waar ruwe sensordata omgezet wordt naar betekenisvolle data.

Met een goed uitgedacht proces samen met projectmanagement, komt zo’n sensoroplossing tot stand. Graag kijk ik vooruit om klantbehoeften op onze kennis, kunde en capaciteit af te stemmen. Zo kunnen we ook in de toekomst de beste oplossingen voor onze klanten ontwikkelen.

Ik heb een achtergrond in de elektrotechniek met als specialisatie digitale systemen. Ook heb ik gewerkt ik in de embedded softwareontwikkeling, waarna ik doorgroeide naar rollen als scrummaster, teamleider en projectleider in de high tech. Daarna maakte ik met veel plezier de overstap naar Sentech.

In mijn vrije tijd maak ik graag muziek op toetsen of drums in onze kerkband. Ook ben ik graag met audio engineering bezig: recording en editting achter de computer of geluidsman tijdens live optredens.

Graag tot ziens!

e-mail Herman

of bel: 073 2200 506

Nieuws

Sentech trekt private equity aan voor groei en marktdiversificatie

Sinds eind maar 2022 heeft Smile Invest een meerderheidsbelang in Sentech. Waarom deze samenwerking? Dat lees je in dit artikel.
Lees verder >

Sentech en Smile Invest slaan handen ineen

Om de groeiambities en lange termijn doelstellingen te realiseren, gaat Sentech met Smile Invest samenwerken.
Lees verder >

Geïsoleerde oplossingen zijn niet meer van deze tijd

Bij sensorintegratie gaat het gaat om het leveren van de meest optimale sensorproducten. Maar vooral ook om de inpassing in het totale systeem van de klant.
Lees verder >

Partnership tussen Sentech en lidar specialist

Sentech is een samenwerking aangegaan met lidar specialist Velodyne. Lidar zie je terug in bijvoorbeeld agv’s en robotica. Lees meer over deze samenwerking en lidar.
Lees verder >

Asset tracking: welke lokalisatietechnologie heb jij nodig?

Bij asset tracking zijn er verschillende lokalisatietechnologieën... Zoals GPS, Wifi, bluetooth en netwerk triangulatie. Welke technologie gebruik je in welke situatie?
Lees verder >
Bij ons aan de slag

Junior Sales Engineer

Als Junior Sales Engineer ben jij de rechterhand en sparringpartner van de Account Manager. Je krijgt de kans om je verder te ontwikkelen en te groeien in jouw rol.
Lees verder >

Sales Engineer

Als Sales Engineer verken je de behoefte van de klant op het gebied van sensortechniek, en onderzoek je de technische haalbaarheid. De uitdaging: het creëren van klant specifieke sensoroplossingen.
Lees verder >

IT Support Medewerker

Vanuit deze functie verzorg je eerstelijns support bij IT-vraagstukken. Soms is het simpel.. En soms complex. Ook beheer je applicaties, zoals het CRM systeem. Ontdek meer over deze functie...
Lees verder >

Quality Engineer – EHS

Als Quality Engineer krijg je alle vrijheid en ruimte om de Environmental, Health en Safety processen en systemen op te zetten en te verbeteren. Lees meer over deze functie.
Lees verder >

Quality Engineer – klachtenafhandeling

Heb jij je roeping als Sherlock Holmes gemist? Wij kunnen jouw scherpzinnige speurcapaciteiten goed gebruiken! Wat doe je als Quality Engineer?
Lees verder >
Customer Service:
T +31(0) 73 2200 000

Technical Support
T +31 (0)73 220 00 19