Shirley Goud

Mijn naam is Shirley Goud en ik werk met veel plezier als Assembly Engineer.

Ik heb een aantal jaren gewerkt in de techniek, waar ik ervaring heb opgedaan in het assembleren en solderen. Nu zit ik bij Sentech echt op mijn plek. Mijn eerste dagen hier voelde als een warm bad, met fijne collega’s en een goede werksfeer.

Ik woon samen met mijn partner. Samen hebben we twee kinderen en vier poezen. We vinden het leuk om lekker uiteten te gaan. Ook genieten we ervan om een nieuwe – zonnige – locatie te zoeken voor een vakantie. Waar ik dan mooie foto’s kan maken.

e-mail Shirley

of bel: 073 2200 000

Nieuws

Sentech en Smile Invest slaan handen ineen

Om de groeiambities en lange termijn doelstellingen te realiseren, gaat Sentech met Smile Invest samenwerken.
Lees verder >

Geïsoleerde oplossingen zijn niet meer van deze tijd

Bij sensorintegratie gaat het gaat om het leveren van de meest optimale sensorproducten. Maar vooral ook om de inpassing in het totale systeem van de klant.
Lees verder >

Partnership tussen Sentech en lidar specialist

Sentech is een samenwerking aangegaan met lidar specialist Velodyne. Lidar zie je terug in bijvoorbeeld agv’s en robotica. Lees meer over deze samenwerking en lidar.
Lees verder >

Asset tracking: welke lokalisatietechnologie heb jij nodig?

Bij asset tracking zijn er verschillende lokalisatietechnologieën... Zoals GPS, Wifi, bluetooth en netwerk triangulatie. Welke technologie gebruik je in welke situatie?
Lees verder >

Sentech en Sensolus starten samenwerking

Sinds 1 augustus 2021 is het een feit… Het partnership tussen Sentech en het Belgische Sensolus. Wat houdt deze samenwerking in?
Lees verder >
Bij ons aan de slag
Customer Service:
T +31(0) 73 2200 000

Technical Support
T +31 (0)73 220 00 19