Teaka van Kapel

Sinds augustus 2021 werk ik bij Sentech als Facility Assistant. Mijn functie is ontzettend veelzijdig. Zo ontvang ik bezoekers, sta ik klanten telefonisch te woord en verbind ze door naar de juiste collega.

Ook bestel ik boodschappen, lunches, kantoorartikelen en organiseer ik vergaderingen en bedrijfsuitjes. Met mijn komst is onze receptie de hele week bemand.

Ik zie Sentech als een open, eerlijke en vooruitstrevende organisatie met veel enthousiaste en collegiale collega’s. Deze collega’s werken op een gezellige een informele manier met elkaar samen aan een gezamenlijk doel. Iedereen levert op zijn of haar manier een bijdrage.

Openheid, eerlijkheid, een goede sfeer en humor zijn voor mij belangrijk. En dat heb ik gevonden bij Sentech. Op deze manier werken we samen aan mooie uitdagingen en is er ook ruimte om mijzelf te ontwikkelen.

Samen met mijn man, drie inmiddels puberende kinderen en hond woon ik in Waalwijk. We hebben een lekker actief en druk leven, met sporten en klussen in en rondom huis. We zijn eigenlijk altijd bezig.

We ondernemen graag leuke dingen met het gezin en vrienden, zoals dagjes uit en vakanties. Om te ontspannen en tot rust te komen ga ik heerlijk met de hond eropuit. En mocht ik tijd over hebben, dan kijk ik graag een film of lees een boek.

e-mail Teaka

of bel: 073 2200 000

Nieuws

Sentech en Smile Invest slaan handen ineen

Om de groeiambities en lange termijn doelstellingen te realiseren, gaat Sentech met Smile Invest samenwerken.
Lees verder >

Geïsoleerde oplossingen zijn niet meer van deze tijd

Bij sensorintegratie gaat het gaat om het leveren van de meest optimale sensorproducten. Maar vooral ook om de inpassing in het totale systeem van de klant.
Lees verder >

Partnership tussen Sentech en lidar specialist

Sentech is een samenwerking aangegaan met lidar specialist Velodyne. Lidar zie je terug in bijvoorbeeld agv’s en robotica. Lees meer over deze samenwerking en lidar.
Lees verder >

Asset tracking: welke lokalisatietechnologie heb jij nodig?

Bij asset tracking zijn er verschillende lokalisatietechnologieën... Zoals GPS, Wifi, bluetooth en netwerk triangulatie. Welke technologie gebruik je in welke situatie?
Lees verder >

Sentech en Sensolus starten samenwerking

Sinds 1 augustus 2021 is het een feit… Het partnership tussen Sentech en het Belgische Sensolus. Wat houdt deze samenwerking in?
Lees verder >
Bij ons aan de slag
Customer Service:
T +31(0) 73 2200 000

Technical Support
T +31 (0)73 220 00 19