Teaka van Kapel

Sinds augustus 2021 werk ik bij Sentech als Office Assistant. Mijn functie is ontzettend veelzijdig. Zo ontvang ik bezoekers, sta ik klanten telefonisch te woord en verbind ze door naar de juiste collega.

Ook bestel ik boodschappen, lunches, kantoorartikelen en organiseer ik vergaderingen en bedrijfsuitjes. Met mijn komst is onze receptie de hele week bemand.

Ik zie Sentech als een open, eerlijke en vooruitstrevende organisatie met veel enthousiaste en collegiale collega’s. Deze collega’s werken op een gezellige een informele manier met elkaar samen aan een gezamenlijk doel. Iedereen levert op zijn of haar manier een bijdrage.

Openheid, eerlijkheid, een goede sfeer en humor zijn voor mij belangrijk. En dat heb ik gevonden bij Sentech. Op deze manier werken we samen aan mooie uitdagingen en is er ook ruimte om mijzelf te ontwikkelen.

Samen met mijn man, drie inmiddels puberende kinderen en hond woon ik in Waalwijk. We hebben een lekker actief en druk leven, met sporten en klussen in en rondom huis. We zijn eigenlijk altijd bezig.

We ondernemen graag leuke dingen met het gezin en vrienden, zoals dagjes uit en vakanties. Om te ontspannen en tot rust te komen ga ik heerlijk met de hond eropuit. En mocht ik tijd over hebben, dan kijk ik graag een film of lees een boek.

e-mail Teaka

of bel: 073 2200 000

Nieuws

Sentech en Sensolus starten samenwerking

Sinds 1 augustus 2021 is het een feit… Het partnership tussen Sentech en het Belgische Sensolus. Wat houdt deze samenwerking in?
Lees verder >

Werken volgens hoge kwaliteitsnormen

Met hoge kwaliteitsnormen ontwikkel je een betrouwbaar een duurzaam eindproduct. Hoe pakt Sentech dat aan?
Lees verder >

Werken bij smart industry bedrijven: hoe ziet zo’n baan eruit?

Door smart industry worden sensorintegratieprojecten complexer. Hermen deelt zijn ervaringen met jou.
Lees verder >

Test Social Distancing: minder contacten door sensor, geen extra contacten door mondkapje

In het Smart Distance Lab (UvA) werd met camera’s en sensoren gemeten hoeveel afstand mensen van elkaar hielden.
Lees verder >

Efficiënt engineeren: voorkom technische mankementen in jouw machine

Hoe werkt efficiënt engineeren bij een sensorintegratie? Ben voorbereid en voorkom verrassingen in een later stadium van jouw project.
Lees verder >
Bij ons aan de slag

Business Controller

Vertaal jij ontwikkelingen en stuurinformatie naar een toekomstvisie? En kan jij deze visie ook uitdragen en concreet maken? Check de vacature Business Controller!
Lees verder >

Assemblage Medewerker

Kom jij bij ons werken als Assemblage Medewerker? Met jouw assemblage skills maak jij sensoroplossingen. Check de vacature!
Lees verder >

Project Engineer

Krijg jij energie van uitdagende technische projecten waarin jij je vastbijt in klant specifieke sensorvraagstukken? Dan hebben wij een mooie uitdaging voor jou als Project Engineer. Ben jij onze nieuwe collega?
Lees verder >

Quality Engineer

Zie jij jezelf als kwaliteitsambassadeur die de organisatie adviseert? Wie weet ben jij onze nieuwe Quality Engineer!
Lees verder >

(Senior) Account Manager

In deze rol help jij onze klanten bij het vinden van sensoroplossingen. Ben jij een techneut met passie voor sales?
Lees verder >