Teaka van Kapel

Sinds augustus 2021 werk ik bij Sentech als Facility Assistant. Mijn functie is ontzettend veelzijdig. Zo ontvang ik bezoekers, sta ik klanten telefonisch te woord en verbind ze door naar de juiste collega.

Ook bestel ik boodschappen, lunches, kantoorartikelen en organiseer ik vergaderingen en bedrijfsuitjes. Met mijn komst is onze receptie de hele week bemand.

Ik zie Sentech als een open, eerlijke en vooruitstrevende organisatie met veel enthousiaste en collegiale collega’s. Deze collega’s werken op een gezellige een informele manier met elkaar samen aan een gezamenlijk doel. Iedereen levert op zijn of haar manier een bijdrage.

Openheid, eerlijkheid, een goede sfeer en humor zijn voor mij belangrijk. En dat heb ik gevonden bij Sentech. Op deze manier werken we samen aan mooie uitdagingen en is er ook ruimte om mijzelf te ontwikkelen.

Samen met mijn man, drie inmiddels puberende kinderen en hond woon ik in Waalwijk. We hebben een lekker actief en druk leven, met sporten en klussen in en rondom huis. We zijn eigenlijk altijd bezig.

We ondernemen graag leuke dingen met het gezin en vrienden, zoals dagjes uit en vakanties. Om te ontspannen en tot rust te komen ga ik heerlijk met de hond eropuit. En mocht ik tijd over hebben, dan kijk ik graag een film of lees een boek.

e-mail Teaka

of bel: 073 2200 000

Nieuws

Sentech trekt private equity aan voor groei en marktdiversificatie

Sinds eind maar 2022 heeft Smile Invest een meerderheidsbelang in Sentech. Waarom deze samenwerking? Dat lees je in dit artikel.
Lees verder >

Sentech en Smile Invest slaan handen ineen

Om de groeiambities en lange termijn doelstellingen te realiseren, gaat Sentech met Smile Invest samenwerken.
Lees verder >

Geïsoleerde oplossingen zijn niet meer van deze tijd

Bij sensorintegratie gaat het gaat om het leveren van de meest optimale sensorproducten. Maar vooral ook om de inpassing in het totale systeem van de klant.
Lees verder >

Partnership tussen Sentech en lidar specialist

Sentech is een samenwerking aangegaan met lidar specialist Velodyne. Lidar zie je terug in bijvoorbeeld agv’s en robotica. Lees meer over deze samenwerking en lidar.
Lees verder >

Asset tracking: welke lokalisatietechnologie heb jij nodig?

Bij asset tracking zijn er verschillende lokalisatietechnologieën... Zoals GPS, Wifi, bluetooth en netwerk triangulatie. Welke technologie gebruik je in welke situatie?
Lees verder >
Bij ons aan de slag

Interim HR Adviseur (freelance/zzp)

Of je nu in dienst werkt of als zzp’er, bij ons voel je je snel thuis. Je wordt omgeven door hele leuke en kundige collega’s die je – we zeggen het maar alvast – na 7 maanden ongelofelijk zal gaan missen.
Lees verder >

Chief Financial Officer (CFO)

Als CFO én MT-lid ben je verantwoordelijk voor het financiële- en ICT-beleid. Ook geef je leiding aan drie Finance- en drie ICT-collega’s.
Lees verder >

Ervaren Projectleider Sensortechnologie

Als Ervaren Projectleider ben je verantwoordelijk voor het realiseren van unieke projecten op het gebied van sensorintegratie.
Lees verder >

Junior Projectleider Sensortechnologie

Als Junior Projectleider ben je verantwoordelijk voor het realiseren van unieke projecten op het gebied van sensorintegratie.
Lees verder >

Financial Controller

In deze veelzijdige rol binnen onze groeiende organisatie ben je (strategisch) sparringpartner en rechterhand van onze Finance Manager. Lees meer over deze vacature.
Lees verder >
Customer Service:
T +31(0) 73 2200 000

Technical Support
T +31 (0)73 220 00 19