Teaka van Kapel

Sinds augustus 2021 werk ik bij Sentech als Office Assistant. Mijn functie is ontzettend veelzijdig. Zo ontvang ik bezoekers, sta ik klanten telefonisch te woord en verbind ze door naar de juiste collega.

Ook bestel ik boodschappen, lunches, kantoorartikelen en organiseer ik vergaderingen en bedrijfsuitjes. Met mijn komst is onze receptie de hele week bemand.

Ik zie Sentech als een open, eerlijke en vooruitstrevende organisatie met veel enthousiaste en collegiale collega’s. Deze collega’s werken op een gezellige een informele manier met elkaar samen aan een gezamenlijk doel. Iedereen levert op zijn of haar manier een bijdrage.

Openheid, eerlijkheid, een goede sfeer en humor zijn voor mij belangrijk. En dat heb ik gevonden bij Sentech. Op deze manier werken we samen aan mooie uitdagingen en is er ook ruimte om mijzelf te ontwikkelen.

Samen met mijn man, drie inmiddels puberende kinderen en hond woon ik in Waalwijk. We hebben een lekker actief en druk leven, met sporten en klussen in en rondom huis. We zijn eigenlijk altijd bezig.

We ondernemen graag leuke dingen met het gezin en vrienden, zoals dagjes uit en vakanties. Om te ontspannen en tot rust te komen ga ik heerlijk met de hond eropuit. En mocht ik tijd over hebben, dan kijk ik graag een film of lees een boek.

e-mail Teaka

of bel: 073 2200 000

Nieuws

Partnership tussen Sentech en lidar specialist

Sentech is een samenwerking aangegaan met lidar specialist Velodyne. Lidar zie je terug in bijvoorbeeld agv’s en robotica. Lees meer over deze samenwerking en lidar.
Lees verder >

Asset tracking: welke lokalisatietechnologie heb jij nodig?

Bij asset tracking zijn er verschillende lokalisatietechnologieën... Zoals GPS, Wifi, bluetooth en netwerk triangulatie. Welke technologie gebruik je in welke situatie?
Lees verder >

Sentech en Sensolus starten samenwerking

Sinds 1 augustus 2021 is het een feit… Het partnership tussen Sentech en het Belgische Sensolus. Wat houdt deze samenwerking in?
Lees verder >

Werken volgens hoge kwaliteitsnormen

Met hoge kwaliteitsnormen ontwikkel je een betrouwbaar een duurzaam eindproduct. Hoe pakt Sentech dat aan?
Lees verder >

Werken bij smart industry bedrijven: hoe ziet zo’n baan eruit?

Door smart industry worden sensorintegratieprojecten complexer. Hermen deelt zijn ervaringen met jou.
Lees verder >
Bij ons aan de slag

Corporate Recruiter

Als Corporate Recruiter (32 uur) ben jij verantwoordelijk voor het werving en selectieproces. Check deze vacature.
Lees verder >

Inkoper

Veel verantwoordelijkheid en een eigen pakket aan leveranciers. Dat krijg jij als Inkoper. Bekijk deze vacature!
Lees verder >

Commercieel Project Coördinator

Als Commercieel Project Coördinator coördineer je commerciële en technische acties. Zo help jij bij het genereren van New Business.
Lees verder >

Inside Sales Engineer

Jouw grote hart voor technologie komt goed van pas. Want, op basis van klantbehoeften bedenk jij maatwerk sensoroplossingen.
Lees verder >

Sales & Customer Support Representative

In de deze rol zorg jij naast onze klanttevredenheid ook voor verkoopondersteuning binnen ons sales team. Ontdek deze vacature!
Lees verder >