David Reuijl

Hoi, mijn naam is David Reuijl. Binnen de RD&E-afdeling ben ik sr. R&D Engineer. Dit is – vanuit mijn mening – de leukste baan die je kunt hebben binnen ons bedrijf. Ik stel de nieuwste sensoren op de proef.

Zo schrijf ik embedded software om data van sensoren binnen te halen en gebruik ik programmeerbare logica om te garanderen dat signalen op hetzelfde moment bemonsterd worden. Maar ook bouw ik opstellingen om de invloed van variatie van fysische grootheden op de performance van sensoren te testen.

Vanuit mijn werk zoek ik regelmatig nieuwsgierige studenten die een eigen project willen uitvoeren. Een project binnen de kaders van een – op dat moment – relevant onderwerp binnen Sentech.

Daarnaast zorg ik ervoor dat de meest veelbelovende technieken bij Sentech in de kijker staan. Zo kunnen we effectief inspelen op toekomstige marktvragen. Binnen vooralsnog onbekende terreinen van verschillende sensortechnologieën bouwen we expertise op.

Wat ik gaaf vind aan mijn functie, is dat ik in aanraking kom met de nieuwste technieken. Ook krijg ik bij het uitvoeren van projecten veel vrijheid om mijn creativiteit vrij spel te geven. Ik vind het leuk om hands-on met techniek bezig te zijn.

Sentech ervaar ik als een fijne werkgever, die haar processen goed op orde heeft. Bovendien is het RD&E-team hecht en energiek. Dat motiveert mij om iets moois van het werk te maken.

In mijn vrije tijd sport ik een beetje om fit te blijven en klus ik aan mijn huis. Daarnaast hobby ik nogal wat af, waarbij ik het leuk vind om nieuwe dingen te leren die ook weer van pas komen in mijn werk.

e-mail David

of bel: 073 2200 505

Nieuws

Sentech en Smile Invest slaan handen ineen

Om de groeiambities en lange termijn doelstellingen te realiseren, gaat Sentech met Smile Invest samenwerken.
Lees verder >

Geïsoleerde oplossingen zijn niet meer van deze tijd

Bij sensorintegratie gaat het gaat om het leveren van de meest optimale sensorproducten. Maar vooral ook om de inpassing in het totale systeem van de klant.
Lees verder >

Partnership tussen Sentech en lidar specialist

Sentech is een samenwerking aangegaan met lidar specialist Velodyne. Lidar zie je terug in bijvoorbeeld agv’s en robotica. Lees meer over deze samenwerking en lidar.
Lees verder >

Asset tracking: welke lokalisatietechnologie heb jij nodig?

Bij asset tracking zijn er verschillende lokalisatietechnologieën... Zoals GPS, Wifi, bluetooth en netwerk triangulatie. Welke technologie gebruik je in welke situatie?
Lees verder >

Sentech en Sensolus starten samenwerking

Sinds 1 augustus 2021 is het een feit… Het partnership tussen Sentech en het Belgische Sensolus. Wat houdt deze samenwerking in?
Lees verder >
Bij ons aan de slag
Customer Service:
T +31(0) 73 2200 000

Technical Support
T +31 (0)73 220 00 19