Kevin Vos

Tijdens mijn twee stages op de RD&E afdeling bij Sentech is mijn liefde voor sensoroplossingen gegroeid. Van dichtbij heb ik mogen zien hoe deze oplossingen leiden tot innovatie bij onze klanten.

Na het afronden van mijn studie Mechatronica aan Fontys Hogescholen in Eindhoven heb ik Sentech opnieuw gevonden. Dit keer als Project Lead op de RD&E afdeling. Vanuit deze functie zorg ik voor het op tijd en volgens de klantafspraken afleveren van de ontwikkelingsprojecten, die we op onze afdeling uitvoeren.

Ik vind het belangrijk om samen met de klant en mijn collega’s tevreden te kunnen terugkijken wanneer wij een sensoroplossing hebben ontwikkeld en opgeleverd. Alleen wanneer wij met elkaar samenwerken kunnen wij de toekomst van morgen bouwen.

In mijn vrije tijd sleutel ik graag aan mijn auto. Ook vind je mij vaak klussend in en rondom het huis, dat ik in 2019 met mijn vriendin heb gekocht, in het heuvelige landschap van Limburg. Naast mijn bezigheden met techniek, haal ik ook veel plezier uit het lezen van een goed boek. Maar ook het kijken van een goede film, op een zonnige dag een wandeling door het bos en genieten met een heerlijk hapje drankje.

e-mail Kevin

of bel: 073 2200 000

Nieuws

Sentech trekt private equity aan voor groei en marktdiversificatie

Sinds eind maar 2022 heeft Smile Invest een meerderheidsbelang in Sentech. Waarom deze samenwerking? Dat lees je in dit artikel.
Lees verder >

Sentech en Smile Invest slaan handen ineen

Om de groeiambities en lange termijn doelstellingen te realiseren, gaat Sentech met Smile Invest samenwerken.
Lees verder >

Geïsoleerde oplossingen zijn niet meer van deze tijd

Bij sensorintegratie gaat het gaat om het leveren van de meest optimale sensorproducten. Maar vooral ook om de inpassing in het totale systeem van de klant.
Lees verder >

Partnership tussen Sentech en lidar specialist

Sentech is een samenwerking aangegaan met lidar specialist Velodyne. Lidar zie je terug in bijvoorbeeld agv’s en robotica. Lees meer over deze samenwerking en lidar.
Lees verder >

Asset tracking: welke lokalisatietechnologie heb jij nodig?

Bij asset tracking zijn er verschillende lokalisatietechnologieën... Zoals GPS, Wifi, bluetooth en netwerk triangulatie. Welke technologie gebruik je in welke situatie?
Lees verder >
Bij ons aan de slag

Assemblage Medewerker

Kom jij bij ons werken als Assemblage Medewerker? Met jouw assemblage skills maak jij sensoroplossingen. Check de vacature!
Lees verder >

Technical Support Engineer

Heb jij een technische achtergrond? Duik in sensorvraagstukken en vertaal klantwensen naar technische specificaties.
Lees verder >

Junior Sales Engineer

Start jij jouw technische loopbaan in de sensortechnologie? Op basis van klantbehoeften bedenk je - samen met je ervaren collega - maatwerk sensoroplossingen.
Lees verder >

Financieel Administratief Medewerker

Is werken met cijfers jouw ding? Als Financieel Administratief Medewerker verwerk en beheer je de financiële en administratieve gegevens.
Lees verder >
Customer Service:
T +31(0) 73 2200 000

Technical Support
T +31 (0)73 220 00 19