Kevin Vos

Tijdens mijn twee stages op de RD&E afdeling bij Sentech is mijn liefde voor sensoroplossingen gegroeid. Van dichtbij heb ik mogen zien hoe deze oplossingen leiden tot innovatie bij onze klanten.

Na het afronden van mijn studie Mechatronica aan Fontys Hogescholen in Eindhoven heb ik Sentech opnieuw gevonden. Dit keer als Project Lead op de RD&E afdeling. Vanuit deze functie zorg ik voor het op tijd en volgens de klantafspraken afleveren van de ontwikkelingsprojecten, die we op onze afdeling uitvoeren.

Ik vind het belangrijk om samen met de klant en mijn collega’s tevreden te kunnen terugkijken wanneer wij een sensoroplossing hebben ontwikkeld en opgeleverd. Alleen wanneer wij met elkaar samenwerken kunnen wij de toekomst van morgen bouwen.

In mijn vrije tijd sleutel ik graag aan mijn auto. Ook vind je mij vaak klussend in en rondom het huis, dat ik in 2019 met mijn vriendin heb gekocht, in het heuvelige landschap van Limburg. Naast mijn bezigheden met techniek, haal ik ook veel plezier uit het lezen van een goed boek. Maar ook het kijken van een goede film, op een zonnige dag een wandeling door het bos en genieten met een heerlijk hapje drankje.

e-mail Kevin

of bel: 073 2200 000

Nieuws

Sentech trekt private equity aan voor groei en marktdiversificatie

Sinds eind maar 2022 heeft Smile Invest een meerderheidsbelang in Sentech. Waarom deze samenwerking? Dat lees je in dit artikel.
Lees verder >

Sentech en Smile Invest slaan handen ineen

Om de groeiambities en lange termijn doelstellingen te realiseren, gaat Sentech met Smile Invest samenwerken.
Lees verder >

Geïsoleerde oplossingen zijn niet meer van deze tijd

Bij sensorintegratie gaat het gaat om het leveren van de meest optimale sensorproducten. Maar vooral ook om de inpassing in het totale systeem van de klant.
Lees verder >

Partnership tussen Sentech en lidar specialist

Sentech is een samenwerking aangegaan met lidar specialist Velodyne. Lidar zie je terug in bijvoorbeeld agv’s en robotica. Lees meer over deze samenwerking en lidar.
Lees verder >

Asset tracking: welke lokalisatietechnologie heb jij nodig?

Bij asset tracking zijn er verschillende lokalisatietechnologieën... Zoals GPS, Wifi, bluetooth en netwerk triangulatie. Welke technologie gebruik je in welke situatie?
Lees verder >
Bij ons aan de slag

Junior Sales Engineer

Als Junior Sales Engineer ben jij de rechterhand en sparringpartner van de Account Manager. Je krijgt de kans om je verder te ontwikkelen en te groeien in jouw rol.
Lees verder >

Sales Engineer

Als Sales Engineer verken je de behoefte van de klant op het gebied van sensortechniek, en onderzoek je de technische haalbaarheid. De uitdaging: het creëren van klant specifieke sensoroplossingen.
Lees verder >

IT Support Medewerker

Vanuit deze functie verzorg je eerstelijns support bij IT-vraagstukken. Soms is het simpel.. En soms complex. Ook beheer je applicaties, zoals het CRM systeem. Ontdek meer over deze functie...
Lees verder >

Quality Engineer – EHS

Als Quality Engineer krijg je alle vrijheid en ruimte om de Environmental, Health en Safety processen en systemen op te zetten en te verbeteren. Lees meer over deze functie.
Lees verder >

Quality Engineer – klachtenafhandeling

Heb jij je roeping als Sherlock Holmes gemist? Wij kunnen jouw scherpzinnige speurcapaciteiten goed gebruiken! Wat doe je als Quality Engineer?
Lees verder >
Customer Service:
T +31(0) 73 2200 000

Technical Support
T +31 (0)73 220 00 19