Kevin Vos

Tijdens mijn twee stages op de RD&E afdeling bij Sentech is mijn liefde voor sensoroplossingen gegroeid. Van dichtbij heb ik mogen zien hoe deze oplossingen leiden tot innovatie bij onze klanten.

Na het afronden van mijn studie Mechatronica aan Fontys Hogescholen in Eindhoven heb ik Sentech opnieuw gevonden. Dit keer als Project Lead op de RD&E afdeling. Vanuit deze functie zorg ik voor het op tijd en volgens de klantafspraken afleveren van de ontwikkelingsprojecten, die we op onze afdeling uitvoeren.

Ik vind het belangrijk om samen met de klant en mijn collega’s tevreden te kunnen terugkijken wanneer wij een sensoroplossing hebben ontwikkeld en opgeleverd. Alleen wanneer wij met elkaar samenwerken kunnen wij de toekomst van morgen bouwen.

In mijn vrije tijd sleutel ik graag aan mijn auto. Ook vind je mij vaak klussend in en rondom het huis, dat ik in 2019 met mijn vriendin heb gekocht, in het heuvelige landschap van Limburg. Naast mijn bezigheden met techniek, haal ik ook veel plezier uit het lezen van een goed boek. Maar ook het kijken van een goede film, op een zonnige dag een wandeling door het bos en genieten met een heerlijk hapje drankje.

e-mail Kevin

of bel: 073 2200 000

Nieuws

Sentech en Smile Invest slaan handen ineen

Om de groeiambities en lange termijn doelstellingen te realiseren, gaat Sentech met Smile Invest samenwerken.
Lees verder >

Geïsoleerde oplossingen zijn niet meer van deze tijd

Bij sensorintegratie gaat het gaat om het leveren van de meest optimale sensorproducten. Maar vooral ook om de inpassing in het totale systeem van de klant.
Lees verder >

Partnership tussen Sentech en lidar specialist

Sentech is een samenwerking aangegaan met lidar specialist Velodyne. Lidar zie je terug in bijvoorbeeld agv’s en robotica. Lees meer over deze samenwerking en lidar.
Lees verder >

Asset tracking: welke lokalisatietechnologie heb jij nodig?

Bij asset tracking zijn er verschillende lokalisatietechnologieën... Zoals GPS, Wifi, bluetooth en netwerk triangulatie. Welke technologie gebruik je in welke situatie?
Lees verder >

Sentech en Sensolus starten samenwerking

Sinds 1 augustus 2021 is het een feit… Het partnership tussen Sentech en het Belgische Sensolus. Wat houdt deze samenwerking in?
Lees verder >
Bij ons aan de slag
Customer Service:
T +31(0) 73 2200 000

Technical Support
T +31 (0)73 220 00 19