Leila Ahmed

Ik werk bij Sentech als Assembly Engineer. Mijn werkzaamheden bestaan uit het assembleren van sensoren, door het toevoegen van verschillende stekkers.

Inmiddels heb ik meer dan 25 jaar ervaring in het assemblagewerk. Daarom vind ik het zo leuk om bij Sentech te werken. Ik ervaar het als een leuk bedrijf met fijne collega’s en een prettige werksfeer.

Ik woon in Drunen en ben alleenstaand. Mijn twee broers en drie zussen wonen in het buitenland, die ik regelmatig bezoek. Ik hou er ook van om te reizen.

e-mail Leila

of bel: 073 2200 000

Nieuws

Sentech en Smile Invest slaan handen ineen

Om de groeiambities en lange termijn doelstellingen te realiseren, gaat Sentech met Smile Invest samenwerken.
Lees verder >

Geïsoleerde oplossingen zijn niet meer van deze tijd

Bij sensorintegratie gaat het gaat om het leveren van de meest optimale sensorproducten. Maar vooral ook om de inpassing in het totale systeem van de klant.
Lees verder >

Partnership tussen Sentech en lidar specialist

Sentech is een samenwerking aangegaan met lidar specialist Velodyne. Lidar zie je terug in bijvoorbeeld agv’s en robotica. Lees meer over deze samenwerking en lidar.
Lees verder >

Asset tracking: welke lokalisatietechnologie heb jij nodig?

Bij asset tracking zijn er verschillende lokalisatietechnologieën... Zoals GPS, Wifi, bluetooth en netwerk triangulatie. Welke technologie gebruik je in welke situatie?
Lees verder >

Sentech en Sensolus starten samenwerking

Sinds 1 augustus 2021 is het een feit… Het partnership tussen Sentech en het Belgische Sensolus. Wat houdt deze samenwerking in?
Lees verder >
Bij ons aan de slag
Customer Service:
T +31(0) 73 2200 000

Technical Support
T +31 (0)73 220 00 19