Jasper Kroon

Als Purchaser ben ik werkzaam binnen het Supply Chain Management team. In deze functie werk in nauw samen met leveranciers om producten tegen de beste condities in te kopen. De beste conditie is niet altijd de laagste prijs, denk hierbij ook aan kwaliteit, levertijd of specifieke producteisen.

Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor leveranciersmanagement om zo de relatie verder uit te bouwen. Maar ook om de prestatie die zij leveren naar een hoger niveau te tillen. Tot slot werk ik nauw samen met collega’s van diverse afdelingen voor afstemming en een goede communicatie richting de klant.

Sentech is een bedrijf met een fantastisch product- en klantenportfolio binnen de high tech-industrie. De toepassingen van sensoroplossingen zijn eindeloos en de innovatie staat nooit stil. Dat maakt het inkoopwerk uitdagend en interessant tegelijk. Als inkoper lever je direct een bijdrage aan de realisatie van de bedrijfsdoelen door goed leveranciersmanagement en het uitvoeren van verbeterprojecten.

Naast mijn werk, breng ik het liefste zoveel mogelijk tijd door met mijn drie zonen en mijn fantastische vrouw. Daarnaast ga ik graag een rondje hardlopen of golfen in de Brabantse buitenlucht.

e-mail Jasper

of bel: 073 2200 511

Nieuws

Sentech en Smile Invest slaan handen ineen

Om de groeiambities en lange termijn doelstellingen te realiseren, gaat Sentech met Smile Invest samenwerken.
Lees verder >

Geïsoleerde oplossingen zijn niet meer van deze tijd

Bij sensorintegratie gaat het gaat om het leveren van de meest optimale sensorproducten. Maar vooral ook om de inpassing in het totale systeem van de klant.
Lees verder >

Partnership tussen Sentech en lidar specialist

Sentech is een samenwerking aangegaan met lidar specialist Velodyne. Lidar zie je terug in bijvoorbeeld agv’s en robotica. Lees meer over deze samenwerking en lidar.
Lees verder >

Asset tracking: welke lokalisatietechnologie heb jij nodig?

Bij asset tracking zijn er verschillende lokalisatietechnologieën... Zoals GPS, Wifi, bluetooth en netwerk triangulatie. Welke technologie gebruik je in welke situatie?
Lees verder >

Sentech en Sensolus starten samenwerking

Sinds 1 augustus 2021 is het een feit… Het partnership tussen Sentech en het Belgische Sensolus. Wat houdt deze samenwerking in?
Lees verder >
Bij ons aan de slag
Customer Service:
T +31(0) 73 2200 000

Technical Support
T +31 (0)73 220 00 19