Jasper Kroon

Als Purchaser ben ik werkzaam binnen het Supply Chain Management team. In deze functie werk in nauw samen met leveranciers om producten tegen de beste condities in te kopen. De beste conditie is niet altijd de laagste prijs, denk hierbij ook aan kwaliteit, levertijd of specifieke producteisen.

Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor leveranciersmanagement om zo de relatie verder uit te bouwen. Maar ook om de prestatie die zij leveren naar een hoger niveau te tillen. Tot slot werk ik nauw samen met collega’s van diverse afdelingen voor afstemming en een goede communicatie richting de klant.

Sentech is een bedrijf met een fantastisch product- en klantenportfolio binnen de high tech-industrie. De toepassingen van sensoroplossingen zijn eindeloos en de innovatie staat nooit stil. Dat maakt het inkoopwerk uitdagend en interessant tegelijk. Als inkoper lever je direct een bijdrage aan de realisatie van de bedrijfsdoelen door goed leveranciersmanagement en het uitvoeren van verbeterprojecten.

Naast mijn werk, breng ik het liefste zoveel mogelijk tijd door met mijn drie zonen en mijn fantastische vrouw. Daarnaast ga ik graag een rondje hardlopen of golfen in de Brabantse buitenlucht.

e-mail Jasper

of bel: 073 2200 511

Nieuws

Sentech trekt private equity aan voor groei en marktdiversificatie

Sinds eind maar 2022 heeft Smile Invest een meerderheidsbelang in Sentech. Waarom deze samenwerking? Dat lees je in dit artikel.
Lees verder >

Sentech en Smile Invest slaan handen ineen

Om de groeiambities en lange termijn doelstellingen te realiseren, gaat Sentech met Smile Invest samenwerken.
Lees verder >

Geïsoleerde oplossingen zijn niet meer van deze tijd

Bij sensorintegratie gaat het gaat om het leveren van de meest optimale sensorproducten. Maar vooral ook om de inpassing in het totale systeem van de klant.
Lees verder >

Partnership tussen Sentech en lidar specialist

Sentech is een samenwerking aangegaan met lidar specialist Velodyne. Lidar zie je terug in bijvoorbeeld agv’s en robotica. Lees meer over deze samenwerking en lidar.
Lees verder >

Asset tracking: welke lokalisatietechnologie heb jij nodig?

Bij asset tracking zijn er verschillende lokalisatietechnologieën... Zoals GPS, Wifi, bluetooth en netwerk triangulatie. Welke technologie gebruik je in welke situatie?
Lees verder >
Bij ons aan de slag

Junior Sales Engineer

Als Junior Sales Engineer ben jij de rechterhand en sparringpartner van de Account Manager. Je krijgt de kans om je verder te ontwikkelen en te groeien in jouw rol.
Lees verder >

Sales Engineer

Als Sales Engineer verken je de behoefte van de klant op het gebied van sensortechniek, en onderzoek je de technische haalbaarheid. De uitdaging: het creëren van klant specifieke sensoroplossingen.
Lees verder >

IT Support Medewerker

Vanuit deze functie verzorg je eerstelijns support bij IT-vraagstukken. Soms is het simpel.. En soms complex. Ook beheer je applicaties, zoals het CRM systeem. Ontdek meer over deze functie...
Lees verder >

Quality Engineer – EHS

Als Quality Engineer krijg je alle vrijheid en ruimte om de Environmental, Health en Safety processen en systemen op te zetten en te verbeteren. Lees meer over deze functie.
Lees verder >

Quality Engineer – klachtenafhandeling

Heb jij je roeping als Sherlock Holmes gemist? Wij kunnen jouw scherpzinnige speurcapaciteiten goed gebruiken! Wat doe je als Quality Engineer?
Lees verder >
Customer Service:
T +31(0) 73 2200 000

Technical Support
T +31 (0)73 220 00 19