Jasper Kroon

Als Purchaser ben ik werkzaam binnen het Supply Chain Management team. In deze functie werk in nauw samen met leveranciers om producten tegen de beste condities in te kopen. De beste conditie is niet altijd de laagste prijs, denk hierbij ook aan kwaliteit, levertijd of specifieke producteisen.

Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor leveranciersmanagement om zo de relatie verder uit te bouwen. Maar ook om de prestatie die zij leveren naar een hoger niveau te tillen. Tot slot werk ik nauw samen met collega’s van diverse afdelingen voor afstemming en een goede communicatie richting de klant.

Sentech is een bedrijf met een fantastisch product- en klantenportfolio binnen de high tech-industrie. De toepassingen van sensoroplossingen zijn eindeloos en de innovatie staat nooit stil. Dat maakt het inkoopwerk uitdagend en interessant tegelijk. Als inkoper lever je direct een bijdrage aan de realisatie van de bedrijfsdoelen door goed leveranciersmanagement en het uitvoeren van verbeterprojecten.

Naast mijn werk, breng ik het liefste zoveel mogelijk tijd door met mijn drie zonen en mijn fantastische vrouw. Daarnaast ga ik graag een rondje hardlopen of golfen in de Brabantse buitenlucht.

e-mail Jasper

of bel: 073 2200 511

Nieuws

Sentech trekt private equity aan voor groei en marktdiversificatie

Sinds eind maar 2022 heeft Smile Invest een meerderheidsbelang in Sentech. Waarom deze samenwerking? Dat lees je in dit artikel.
Lees verder >

Sentech en Smile Invest slaan handen ineen

Om de groeiambities en lange termijn doelstellingen te realiseren, gaat Sentech met Smile Invest samenwerken.
Lees verder >

Geïsoleerde oplossingen zijn niet meer van deze tijd

Bij sensorintegratie gaat het gaat om het leveren van de meest optimale sensorproducten. Maar vooral ook om de inpassing in het totale systeem van de klant.
Lees verder >

Partnership tussen Sentech en lidar specialist

Sentech is een samenwerking aangegaan met lidar specialist Velodyne. Lidar zie je terug in bijvoorbeeld agv’s en robotica. Lees meer over deze samenwerking en lidar.
Lees verder >

Asset tracking: welke lokalisatietechnologie heb jij nodig?

Bij asset tracking zijn er verschillende lokalisatietechnologieën... Zoals GPS, Wifi, bluetooth en netwerk triangulatie. Welke technologie gebruik je in welke situatie?
Lees verder >
Bij ons aan de slag

Interim HR Adviseur (freelance/zzp)

Of je nu in dienst werkt of als zzp’er, bij ons voel je je snel thuis. Je wordt omgeven door hele leuke en kundige collega’s die je – we zeggen het maar alvast – na 7 maanden ongelofelijk zal gaan missen.
Lees verder >

Chief Financial Officer (CFO)

Als CFO én MT-lid ben je verantwoordelijk voor het financiële- en ICT-beleid. Ook geef je leiding aan drie Finance- en drie ICT-collega’s.
Lees verder >

Ervaren Projectleider Sensortechnologie

Als Ervaren Projectleider ben je verantwoordelijk voor het realiseren van unieke projecten op het gebied van sensorintegratie.
Lees verder >

Junior Projectleider Sensortechnologie

Als Junior Projectleider ben je verantwoordelijk voor het realiseren van unieke projecten op het gebied van sensorintegratie.
Lees verder >

Financial Controller

In deze veelzijdige rol binnen onze groeiende organisatie ben je (strategisch) sparringpartner en rechterhand van onze Finance Manager. Lees meer over deze vacature.
Lees verder >
Customer Service:
T +31(0) 73 2200 000

Technical Support
T +31 (0)73 220 00 19