Ingrid Korthout

Sinds januari 2023 werk ik met veel plezier bij Sentech als Financial Administrator. Ik ben graag bezig met de boekhouding om ervoor te zorgen dat alles netjes en kloppend is. Zodat iedereen alles makkelijk kan terugvinden in het systeem. Zeg maar: de puntjes op i.

Op de Finance-afdeling werken we met een gezellig team. De werksfeer is informeel, maar waar we wel allemaal hard werken voor een goed resultaat.

De professionaliteit van onze organisatie werkt aanstekelijk. Ook het enthousiasme waarmee iedereen met elkaar samenwerkt is geweldig. Het is echt thuiskomen in een ongedwongen informele sfeer met alle gezellige momenten met collega’s.

Ook de gezamenlijke lunch vind ik heel fijn. En dat je een buddy binnen het bedrijf hebt, waar je alles aan kan vragen en ook samen af en toe de tijd neemt om bij te praten. Maar ook alle extra’s van het vitaliteitsprogramma Sentech Vitaal, daar word je blij van.

Ik woon met mijn man Antoine en onze kinderen Leroy en Marlon in Haarsteeg. Hier hebben we eind jaren 90 zelf ons huis gebouwd. Een prachtig huis, een fantastische tuin, een heerlijke plek waar we voorlopig niet weg gaan.

In mijn vrije tijd ben ik graag actief bezig. Lekker wandelen met de hond, een rondje hardlopen of een uurtje kickboksen… Daar krijg ik energie van. Maar ook van mooie reizen maken krijg ik energie.

Verder ben ik graag bezig met het stylen van mijn huis of ben ik lekker aan het werk in de tuin. Om vervolgens heerlijk te genieten van de tuin. Zodra het kan eten we met het gezin buiten, gezellig barbequeën of borrelen met vrienden. ‘Never a dull moment’ bij mij thuis!

e-mail Ingrid

of bel: 073 2200 514

Nieuws

Sentech en Smile Invest slaan handen ineen

Om de groeiambities en lange termijn doelstellingen te realiseren, gaat Sentech met Smile Invest samenwerken.
Lees verder >

Geïsoleerde oplossingen zijn niet meer van deze tijd

Bij sensorintegratie gaat het gaat om het leveren van de meest optimale sensorproducten. Maar vooral ook om de inpassing in het totale systeem van de klant.
Lees verder >

Partnership tussen Sentech en lidar specialist

Sentech is een samenwerking aangegaan met lidar specialist Velodyne. Lidar zie je terug in bijvoorbeeld agv’s en robotica. Lees meer over deze samenwerking en lidar.
Lees verder >

Asset tracking: welke lokalisatietechnologie heb jij nodig?

Bij asset tracking zijn er verschillende lokalisatietechnologieën... Zoals GPS, Wifi, bluetooth en netwerk triangulatie. Welke technologie gebruik je in welke situatie?
Lees verder >

Sentech en Sensolus starten samenwerking

Sinds 1 augustus 2021 is het een feit… Het partnership tussen Sentech en het Belgische Sensolus. Wat houdt deze samenwerking in?
Lees verder >
Bij ons aan de slag
Customer Service:
T +31(0) 73 2200 000

Technical Support
T +31 (0)73 220 00 19