Corné Hijwegen

Als Assistent Purchaser ondersteun in de afdeling Supply Chain. Mijn dagelijkse taken variëren van het bevestigen van inkooporders tot het printen van labels. Ik hou mijn Sales-collega’s op de hoogte over leveringen van ingekochte artikelen. Maar ook over eventuele vertragingen en het voorkomen daarvan.

Tijdens mijn sollicitatie voelde het meteen goed. Ik voelde mijzelf hier snel thuis. Zo sprak de open cultuur mij erg aan. De branche is nieuw voor mij maar daar ligt ook de uitdaging. Hier, bij Sentech krijg ik de ruimte om mijzelf verder te ontwikkelen. Samen met de verschillende afdelingen vormen we een leuk team.

Ik ben geboren en getogen in Pietermaritzburg in Zuid-Afrika. Sinds 2005 woon ik in Nederland, waar ik in 2008 tijdens carnaval mijn man Richard leerde kennen.

In mijn vrije tijd vind je mij vaak bij de honkbalclub. Als coach van het team van mijn jongste zoon Marco en als supporter van het team van mijn oudste zoon Thijs. Verder ga ik graag kamperen. Met de sleurhut verkennen we het liefs warme landen.

e-mail Corné

of bel: 073 2200 512

Nieuws

Sentech en Smile Invest slaan handen ineen

Om de groeiambities en lange termijn doelstellingen te realiseren, gaat Sentech met Smile Invest samenwerken.
Lees verder >

Geïsoleerde oplossingen zijn niet meer van deze tijd

Bij sensorintegratie gaat het gaat om het leveren van de meest optimale sensorproducten. Maar vooral ook om de inpassing in het totale systeem van de klant.
Lees verder >

Partnership tussen Sentech en lidar specialist

Sentech is een samenwerking aangegaan met lidar specialist Velodyne. Lidar zie je terug in bijvoorbeeld agv’s en robotica. Lees meer over deze samenwerking en lidar.
Lees verder >

Asset tracking: welke lokalisatietechnologie heb jij nodig?

Bij asset tracking zijn er verschillende lokalisatietechnologieën... Zoals GPS, Wifi, bluetooth en netwerk triangulatie. Welke technologie gebruik je in welke situatie?
Lees verder >

Sentech en Sensolus starten samenwerking

Sinds 1 augustus 2021 is het een feit… Het partnership tussen Sentech en het Belgische Sensolus. Wat houdt deze samenwerking in?
Lees verder >
Bij ons aan de slag
Customer Service:
T +31(0) 73 2200 000

Technical Support
T +31 (0)73 220 00 19