Linsey van Veghel

Sentech is een vooruitstrevend en ambitieus bedrijf dat groeit. Om die groei te ondersteunen, heb je collega’s met de juiste competenties nodig. En dat is precies waar ik mij als Recruiter mee bezig houd. Met passie en plezier breng ik de juiste match tot stand.

Bij Sentech hangt er een gemoedelijke en huiselijke sfeer waardoor je je snel thuis voelt. Iedereen is behulpzaam. En doordat we elke dag gezamenlijk genieten van een verse lunch, is de brug naar andere afdelingen zo geslagen.

Ik woon samen met mijn partner, onze twee zoons, hond en kat in het buitengebied in de omgeving van ‘s-Hertogenbosch. Daar genieten we heel erg van het buitenleven en het (moes)tuinieren.

Verder houd ik heel erg van reizen. Vooral Australië heeft een bijzonder plekje in mijn hart. Gezond en vitaal leven met genoeg ruimte voor in- en ontspanning is voor mij erg belangrijk.

e-mail Linsey

of bel: 06-57 73 38 39

Nieuws

Sentech en Smile Invest slaan handen ineen

Om de groeiambities en lange termijn doelstellingen te realiseren, gaat Sentech met Smile Invest samenwerken.
Lees verder >

Geïsoleerde oplossingen zijn niet meer van deze tijd

Bij sensorintegratie gaat het gaat om het leveren van de meest optimale sensorproducten. Maar vooral ook om de inpassing in het totale systeem van de klant.
Lees verder >

Partnership tussen Sentech en lidar specialist

Sentech is een samenwerking aangegaan met lidar specialist Velodyne. Lidar zie je terug in bijvoorbeeld agv’s en robotica. Lees meer over deze samenwerking en lidar.
Lees verder >

Asset tracking: welke lokalisatietechnologie heb jij nodig?

Bij asset tracking zijn er verschillende lokalisatietechnologieën... Zoals GPS, Wifi, bluetooth en netwerk triangulatie. Welke technologie gebruik je in welke situatie?
Lees verder >

Sentech en Sensolus starten samenwerking

Sinds 1 augustus 2021 is het een feit… Het partnership tussen Sentech en het Belgische Sensolus. Wat houdt deze samenwerking in?
Lees verder >
Bij ons aan de slag

Head of Sales en Business Development

Vanuit deze functie sta je midden in de organisatie en heb je een centrale rol in de groei en ontwikkeling van onze organisatie. Bekijk deze vacature.
Lees verder >

Quality Engineer

In deze rol onderzoek je product klachten, problemen én de oorzaken daarvan. Je ondersteunt in het optimaliseren van onze processen wat vervolgens leidt tot minder klachten.
Lees verder >
Customer Service:
T +31(0) 73 2200 000

Technical Support
T +31 (0)73 220 00 19