Marion van der Aa

In mijn functie als Business Controller richt mij op het analyseren en verbeteren van allerlei bedrijfsprocessen. Dit doe ik met gerichte analyses en rapporten van financiële gegevens en bedrijfsinformatie. Ik adviseer het management over organisatie- en markt- ontwikkelingen, vertaal doelen naar meetbare KPI’s en help de organisatie om op een efficiënte manier tot het beste resultaat te komen.

Vanaf het eerste moment dat ik kennismaakte met Sentech, proefde ik de ambitie en mentaliteit om het maximale te bereiken. Deze ambitie gaat gepaard met aandacht voor personeel en een prettige, ongedwongen cultuur. “Work hard, have fun, make history.” – Jeff Bezos.

Aangezien ik op zijn tijd van een lekker hapje en drankje met familie en vrienden houd, vind ik het belangrijk om ook lekker in beweging te blijven. Geen probleem; voetbal en badminton zijn hierbij mijn favorieten. Lekker trainen maar ook in de weekenden fanatiek meedoen met wedstrijden.

e-mail Marion

of bel: 06 83 83 01 84

Nieuws

Sentech trekt private equity aan voor groei en marktdiversificatie

Sinds eind maar 2022 heeft Smile Invest een meerderheidsbelang in Sentech. Waarom deze samenwerking? Dat lees je in dit artikel.
Lees verder >

Sentech en Smile Invest slaan handen ineen

Om de groeiambities en lange termijn doelstellingen te realiseren, gaat Sentech met Smile Invest samenwerken.
Lees verder >

Geïsoleerde oplossingen zijn niet meer van deze tijd

Bij sensorintegratie gaat het gaat om het leveren van de meest optimale sensorproducten. Maar vooral ook om de inpassing in het totale systeem van de klant.
Lees verder >

Partnership tussen Sentech en lidar specialist

Sentech is een samenwerking aangegaan met lidar specialist Velodyne. Lidar zie je terug in bijvoorbeeld agv’s en robotica. Lees meer over deze samenwerking en lidar.
Lees verder >

Asset tracking: welke lokalisatietechnologie heb jij nodig?

Bij asset tracking zijn er verschillende lokalisatietechnologieën... Zoals GPS, Wifi, bluetooth en netwerk triangulatie. Welke technologie gebruik je in welke situatie?
Lees verder >
Bij ons aan de slag

Test Engineer

Als Test Engineer test je de sensorassemblages. Ook verpak je artikelen voordat ze naar de klant gaan. Lees direct de vacature.
Lees verder >

Assemblage Medewerker

Kom jij bij ons werken als Assemblage Medewerker? Met jouw assemblage skills maak jij sensoroplossingen. Check de vacature!
Lees verder >

Traineeship Sales Engineer

Tijdens dit Traineeship verdiep je jezelf in alle aspecten die met Sales Engineering te maken hebben.
Lees verder >

Junior Sales Engineer

Als Junior Sales Engineer ben jij de rechterhand en sparringpartner van de Account Manager. Je krijgt de kans om je verder te ontwikkelen en te groeien in jouw rol.
Lees verder >

Quality Engineer

Als Quality Engineer krijg je vrijheid en ruimte om de Environmental, Health en Safety processen en systemen op te zetten en te verbeteren.
Lees verder >
Customer Service:
T +31(0) 73 2200 000

Technical Support
T +31 (0)73 220 00 19