Pascal Kamp

Als Logistics Assistant ben ik verantwoordelijk voor de logistieke processen van inkomende en uitgaande goederen. Dit doe ik samen met enthousiaste collega’s.

Bij Sentech heb ik een mooie en interessante werkplek met een brede verantwoordelijkheid. Ik heb positieve en betrokken collega’s. Met een informele cultuur staan hier de menselijke normen en waarden centraal. Daardoor voelde ik mij snel thuis.

Ik woon in Waalwijk. Na werktijd ga ik vaak naar de sportschool. Flink aanpakken en even stukgaan. Het is mijn uitlaatklep die ik nodig heb. Ook wandel ik regelmatig door bijvoorbeeld de Loonse en Drunense Duinen. Het is een mooi gebied. De natuur brengt mij rust en evenwicht.

Verder luister ik graag muziek. Dag mag een concert zijn maar ook muziek luisteren thuis. Ik geniet graag van alle goede dingen in het leven.

e-mail Pascal

of bel: 073 2200 000

Nieuws

Sentech trekt private equity aan voor groei en marktdiversificatie

Sinds eind maar 2022 heeft Smile Invest een meerderheidsbelang in Sentech. Waarom deze samenwerking? Dat lees je in dit artikel.
Lees verder >

Sentech en Smile Invest slaan handen ineen

Om de groeiambities en lange termijn doelstellingen te realiseren, gaat Sentech met Smile Invest samenwerken.
Lees verder >

Geïsoleerde oplossingen zijn niet meer van deze tijd

Bij sensorintegratie gaat het gaat om het leveren van de meest optimale sensorproducten. Maar vooral ook om de inpassing in het totale systeem van de klant.
Lees verder >

Partnership tussen Sentech en lidar specialist

Sentech is een samenwerking aangegaan met lidar specialist Velodyne. Lidar zie je terug in bijvoorbeeld agv’s en robotica. Lees meer over deze samenwerking en lidar.
Lees verder >

Asset tracking: welke lokalisatietechnologie heb jij nodig?

Bij asset tracking zijn er verschillende lokalisatietechnologieën... Zoals GPS, Wifi, bluetooth en netwerk triangulatie. Welke technologie gebruik je in welke situatie?
Lees verder >
Bij ons aan de slag

Assemblage Medewerker

Kom jij bij ons werken als Assemblage Medewerker? Met jouw assemblage skills maak jij sensoroplossingen. Check de vacature!
Lees verder >

Technical Support Engineer

Heb jij een technische achtergrond? Duik in sensorvraagstukken en vertaal klantwensen naar technische specificaties.
Lees verder >

Junior Sales Engineer

Start jij jouw technische loopbaan in de sensortechnologie? Op basis van klantbehoeften bedenk je - samen met je ervaren collega - maatwerk sensoroplossingen.
Lees verder >

Financieel Administratief Medewerker

Is werken met cijfers jouw ding? Als Financieel Administratief Medewerker verwerk en beheer je de financiële en administratieve gegevens.
Lees verder >
Customer Service:
T +31(0) 73 2200 000

Technical Support
T +31 (0)73 220 00 19