Pascal Kamp

Als Logistics Assistant ben ik verantwoordelijk voor de logistieke processen van inkomende en uitgaande goederen. Dit doe ik samen met enthousiaste collega’s.

Bij Sentech heb ik een mooie en interessante werkplek met een brede verantwoordelijkheid. Ik heb positieve en betrokken collega’s. Met een informele cultuur staan hier de menselijke normen en waarden centraal. Daardoor voelde ik mij snel thuis.

Ik woon in Waalwijk. Na werktijd ga ik vaak naar de sportschool. Flink aanpakken en even stukgaan. Het is mijn uitlaatklep die ik nodig heb. Ook wandel ik regelmatig door bijvoorbeeld de Loonse en Drunense Duinen. Het is een mooi gebied. De natuur brengt mij rust en evenwicht.

Verder luister ik graag muziek. Dag mag een concert zijn maar ook muziek luisteren thuis. Ik geniet graag van alle goede dingen in het leven.

e-mail Pascal

of bel: 073 2200 000

Nieuws

Sentech en Smile Invest slaan handen ineen

Om de groeiambities en lange termijn doelstellingen te realiseren, gaat Sentech met Smile Invest samenwerken.
Lees verder >

Geïsoleerde oplossingen zijn niet meer van deze tijd

Bij sensorintegratie gaat het gaat om het leveren van de meest optimale sensorproducten. Maar vooral ook om de inpassing in het totale systeem van de klant.
Lees verder >

Partnership tussen Sentech en lidar specialist

Sentech is een samenwerking aangegaan met lidar specialist Velodyne. Lidar zie je terug in bijvoorbeeld agv’s en robotica. Lees meer over deze samenwerking en lidar.
Lees verder >

Asset tracking: welke lokalisatietechnologie heb jij nodig?

Bij asset tracking zijn er verschillende lokalisatietechnologieën... Zoals GPS, Wifi, bluetooth en netwerk triangulatie. Welke technologie gebruik je in welke situatie?
Lees verder >

Sentech en Sensolus starten samenwerking

Sinds 1 augustus 2021 is het een feit… Het partnership tussen Sentech en het Belgische Sensolus. Wat houdt deze samenwerking in?
Lees verder >
Bij ons aan de slag

Office Manager

In deze afwisselende functie geef je sturing aan je collega’s van Facility. Ook zorg je voor agendabeheer, rapportages en notules van MT-vergaderingen.
Lees verder >

IT Project Lead

In deze functie zorg je voor de ontwikkeling en implementatie van onze IT-strategie. Lees snel verder.
Lees verder >

Assemblage Medewerker

Kom jij bij ons werken als Assemblage Medewerker? Met jouw assemblage skills maak jij sensoroplossingen. Check de vacature!
Lees verder >

Inkoop Assistent

In deze rol ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van het operationele inkoopbeleid, geef je inkooporders in en monitort deze.
Lees verder >

Quality Engineer

Als Quality Engineer onderzoek je productklachten, problemen én de oorzaken daarvan.
Lees verder >
Customer Service:
T +31(0) 73 2200 000

Technical Support
T +31 (0)73 220 00 19