Jurre van Son

Tijdens mijn studie Electrical Engineering aan de Fontys Hogeschool, startte ik begin 2019 op de RD&E afdeling van Sentech.

Na het vervullen van diverse rollen op de afdelingen Quality en RD&E, maakte ik meteen na mijn studie de gedurfde stap naar een technisch commerciële rol op de Sales afdeling. Wat ben ik blij dat ik deze keuze heb gemaakt!

Als Account Manager werk ik in een dynamische werkomgeving met veel sociale interacties. Én dat in combinatie met uitdagende meet- en detectievraagstukken en innovatieve technologieën. Samen met mijn enthousiaste en betrokken collega’s verdiep ik mij graag in jouw toepassing om samen tot de best passende sensoroplossing te komen.

Sentech zie ik als een ambitieus bedrijf. Het is een omgeving waar groei wordt gestimuleerd en waar alle ruimte is voor eigen initiatieven. Dit daagt mij elke dag uit om mezelf te blijven ontwikkelen. Daarnaast zijn collega’s betrokken en staat transparante communicatie hoog in het vaandel.
Ik geloof erin dat dit de basis vormt voor een goede relatie en is succesvol zakendoen gebaseerd op wederzijds respect.

In de weekenden vind je mij regelmatig achter de DJ booth. Ik ben namelijk buiten mijn werk om actief als DJ in mijn eigen onderneming. Verder besteed ik mijn vrije tijd het liefste met vrienden en familie. We drinken graag een (speciaal) biertje met een goed stuk vlees van de kamado BBQ, al dan niet door mijzelf gemaakt. Daarnaast ben ik regelmatig te vinden bij de lokale voetbalclub RKVV Nieuwkuijk. Zowel voor een sportieve wedstrijd als voor de derde helft.

e-mail Jurre

of bel: 073 2200 507

Nieuws

Sentech trekt private equity aan voor groei en marktdiversificatie

Sinds eind maar 2022 heeft Smile Invest een meerderheidsbelang in Sentech. Waarom deze samenwerking? Dat lees je in dit artikel.
Lees verder >

Sentech en Smile Invest slaan handen ineen

Om de groeiambities en lange termijn doelstellingen te realiseren, gaat Sentech met Smile Invest samenwerken.
Lees verder >

Geïsoleerde oplossingen zijn niet meer van deze tijd

Bij sensorintegratie gaat het gaat om het leveren van de meest optimale sensorproducten. Maar vooral ook om de inpassing in het totale systeem van de klant.
Lees verder >

Partnership tussen Sentech en lidar specialist

Sentech is een samenwerking aangegaan met lidar specialist Velodyne. Lidar zie je terug in bijvoorbeeld agv’s en robotica. Lees meer over deze samenwerking en lidar.
Lees verder >

Asset tracking: welke lokalisatietechnologie heb jij nodig?

Bij asset tracking zijn er verschillende lokalisatietechnologieën... Zoals GPS, Wifi, bluetooth en netwerk triangulatie. Welke technologie gebruik je in welke situatie?
Lees verder >
Bij ons aan de slag

Junior Sales Engineer

Als Junior Sales Engineer ben jij de rechterhand en sparringpartner van de Account Manager. Je krijgt de kans om je verder te ontwikkelen en te groeien in jouw rol.
Lees verder >

Sales Engineer

Als Sales Engineer verken je de behoefte van de klant op het gebied van sensortechniek, en onderzoek je de technische haalbaarheid. De uitdaging: het creëren van klant specifieke sensoroplossingen.
Lees verder >

IT Support Medewerker

Vanuit deze functie verzorg je eerstelijns support bij IT-vraagstukken. Soms is het simpel.. En soms complex. Ook beheer je applicaties, zoals het CRM systeem. Ontdek meer over deze functie...
Lees verder >

Quality Engineer – EHS

Als Quality Engineer krijg je alle vrijheid en ruimte om de Environmental, Health en Safety processen en systemen op te zetten en te verbeteren. Lees meer over deze functie.
Lees verder >

Quality Engineer – klachtenafhandeling

Heb jij je roeping als Sherlock Holmes gemist? Wij kunnen jouw scherpzinnige speurcapaciteiten goed gebruiken! Wat doe je als Quality Engineer?
Lees verder >
Customer Service:
T +31(0) 73 2200 000

Technical Support
T +31 (0)73 220 00 19