Anita van den Bersselaar

Mijn naam is Anita en ik werk sinds juni 2023 bij Sentech als Assembly Engineer. Mijn werkzaamheden bestaan uit het assembleren van sensoren.

Hiervoor werkte ik bij de Action. De overstap naar Sentech was heel fijn. Ik werk vriendelijk ontvangen, iedereen is behulpzaam en de werksfeer is goed.

Ik woon in Drunen en ik ben getrouwd. We hebben twee kinderen en twee kleinkinderen. Ook ons hondje Lola hoort bij ons gezin. In mijn vrije tijd breng ik graag tijd door met de kleinkinderen.

e-mail Anita

of bel: 073 2200 000

Nieuws

Sentech en Smile Invest slaan handen ineen

Om de groeiambities en lange termijn doelstellingen te realiseren, gaat Sentech met Smile Invest samenwerken.
Lees verder >

Geïsoleerde oplossingen zijn niet meer van deze tijd

Bij sensorintegratie gaat het gaat om het leveren van de meest optimale sensorproducten. Maar vooral ook om de inpassing in het totale systeem van de klant.
Lees verder >

Partnership tussen Sentech en lidar specialist

Sentech is een samenwerking aangegaan met lidar specialist Velodyne. Lidar zie je terug in bijvoorbeeld agv’s en robotica. Lees meer over deze samenwerking en lidar.
Lees verder >

Asset tracking: welke lokalisatietechnologie heb jij nodig?

Bij asset tracking zijn er verschillende lokalisatietechnologieën... Zoals GPS, Wifi, bluetooth en netwerk triangulatie. Welke technologie gebruik je in welke situatie?
Lees verder >

Sentech en Sensolus starten samenwerking

Sinds 1 augustus 2021 is het een feit… Het partnership tussen Sentech en het Belgische Sensolus. Wat houdt deze samenwerking in?
Lees verder >
Bij ons aan de slag
Customer Service:
T +31(0) 73 2200 000

Technical Support
T +31 (0)73 220 00 19