Ingrid Buskens

Als Purchaser zorg ik ervoor dat de juiste materialen op het juiste moment, tegen de juiste prijs bij Sentech zijn. Hiervoor onderhoud ik contacten met onze leveranciers en interne belanghebbenden.

Sentech zie ik als een heel persoonlijk gedreven organisatie. Zij zien het belang van betrouwbare leveranciers in en ik ben hier graag de sleutelpositie in.

Ik ben een enthousiast persoon met uiteenlopende interesses. Zo geniet ik van natuur en cultuur. Het liefst onder het genot van een lekker hapje en drankje. Ik wandel vaak en vind het heerlijk om een potje te tennissen.

e-mail Ingrid

of bel: 073 2200 510

Nieuws

Sentech en Smile Invest slaan handen ineen

Om de groeiambities en lange termijn doelstellingen te realiseren, gaat Sentech met Smile Invest samenwerken.
Lees verder >

Geïsoleerde oplossingen zijn niet meer van deze tijd

Bij sensorintegratie gaat het gaat om het leveren van de meest optimale sensorproducten. Maar vooral ook om de inpassing in het totale systeem van de klant.
Lees verder >

Partnership tussen Sentech en lidar specialist

Sentech is een samenwerking aangegaan met lidar specialist Velodyne. Lidar zie je terug in bijvoorbeeld agv’s en robotica. Lees meer over deze samenwerking en lidar.
Lees verder >

Asset tracking: welke lokalisatietechnologie heb jij nodig?

Bij asset tracking zijn er verschillende lokalisatietechnologieën... Zoals GPS, Wifi, bluetooth en netwerk triangulatie. Welke technologie gebruik je in welke situatie?
Lees verder >

Sentech en Sensolus starten samenwerking

Sinds 1 augustus 2021 is het een feit… Het partnership tussen Sentech en het Belgische Sensolus. Wat houdt deze samenwerking in?
Lees verder >
Bij ons aan de slag
Customer Service:
T +31(0) 73 2200 000

Technical Support
T +31 (0)73 220 00 19