Paul Salomons

Als Quality Engineer zet ik mij in om de kwaliteit van onze producten te waarborgen en waar nodig te verbeteren. Ik beoordeel de binnengekomen klachten en samen met de engineers van onze RD&E afdeling onderzoeken we de klachten. Hierbij hebben we vaak nauw contact met de gebruikers van onze sensoroplossingen.

De resultaten van die onderzoeken gebruiken we voor ons continue verbeterproces. Mijn motto: door samen te werken verbeteren we de kwaliteit.

Na mijn MTS-opleiding, heb ik in diverse sectoren gewerkt zoals in telecom, medische, en machinebouw. Hierbij heb ik diverse functies op verschillende afdelingen bekleed wat mij enorm helpt bij het begrijpen van de behoeften van anderen.

De omvang en uitstraling van een organisatie is belangrijk voor mij. Sentech sluit daar perfect op aan. Zaken die mij vooral aanspreken zijn de transparantie en collegialiteit. En natuurlijk het out-of-the-box denken. Zo komen we samen tot oplossingen.

Ik woon samen met mijn Ierse partner. Uiteraard gaan we vaak naar Ierland waar er zelfs voor haar nog veel te ontdekken is. Ook fietsen en wandelen we graag met een oppashond.

Modeltreinen is mijn grote hobby. Daar kan ik mijn elektronicakennis goed gebruiken. En het aankleden vraagt juist hele andere vaardigheden. Ik ben vaste gast in de modeltreinwinkel. Daar word ik er vaak bijgehaald als iemand technische vragen heeft. Ik sta daar ook regelmatig met een demobaan, om de mogelijkheden te laten zien en uitleg te geven over een besturingsprogramma.

e-mail Paul

of bel: 073 2200 338

Nieuws

Sentech en Smile Invest slaan handen ineen

Om de groeiambities en lange termijn doelstellingen te realiseren, gaat Sentech met Smile Invest samenwerken.
Lees verder >

Geïsoleerde oplossingen zijn niet meer van deze tijd

Bij sensorintegratie gaat het gaat om het leveren van de meest optimale sensorproducten. Maar vooral ook om de inpassing in het totale systeem van de klant.
Lees verder >

Partnership tussen Sentech en lidar specialist

Sentech is een samenwerking aangegaan met lidar specialist Velodyne. Lidar zie je terug in bijvoorbeeld agv’s en robotica. Lees meer over deze samenwerking en lidar.
Lees verder >

Asset tracking: welke lokalisatietechnologie heb jij nodig?

Bij asset tracking zijn er verschillende lokalisatietechnologieën... Zoals GPS, Wifi, bluetooth en netwerk triangulatie. Welke technologie gebruik je in welke situatie?
Lees verder >

Sentech en Sensolus starten samenwerking

Sinds 1 augustus 2021 is het een feit… Het partnership tussen Sentech en het Belgische Sensolus. Wat houdt deze samenwerking in?
Lees verder >
Bij ons aan de slag

Head of Sales en Business Development

Vanuit deze functie sta je midden in de organisatie en heb je een centrale rol in de groei en ontwikkeling van onze organisatie. Bekijk deze vacature.
Lees verder >

Quality Engineer

In deze rol onderzoek je product klachten, problemen én de oorzaken daarvan. Je ondersteunt in het optimaliseren van onze processen wat vervolgens leidt tot minder klachten.
Lees verder >
Customer Service:
T +31(0) 73 2200 000

Technical Support
T +31 (0)73 220 00 19