Marco Sprangers

Als technische duizendpoot werk ik sinds eind 2023 als Inside Sales Engineer bij Sentech. In deze rol zoek ik naar de juiste sensoroplossing voor onze klanten.

Na mijn studie Biosystems Engineering aan Wageningen University heb ik gewerkt als engineer bij een groot themapark. Ook was ik technisch specialist bij het distributiecentrum van een e-commercebedrijf. Door mijn combinatie van studie en verschillende bedrijfstakken voel ik me thuis in elke dynamische en technische omgeving en begrijp ik wat klanten nodig hebben.

Bij Sentech ervaar ik de perfecte mix van dynamiek en techniek: we werken aan geavanceerde machines in een snel veranderende wereld. Van robotica en healthcare tot land- en tuinbouw. Voor alle sectoren zijn er sensorvraagstukken die ik samen met mijn collega’s oppak. Techniek is immers overal toepasbaar. Projecten met gedreven collega’s aanvliegen vind ik ontzettend gaaf.

In mijn vrije tijd speel ik graag volleybal en ben ik wekelijks op de boerderij te vinden om verschillende klusjes te doen. Ook wandel ik graag: komende editie hoop ik weer deel te nemen aan de Nijmeegse Vierdaagse

e-mail Marco

of bel: 073 2200 517

Nieuws

Sentech en Smile Invest slaan handen ineen

Om de groeiambities en lange termijn doelstellingen te realiseren, gaat Sentech met Smile Invest samenwerken.
Lees verder >

Geïsoleerde oplossingen zijn niet meer van deze tijd

Bij sensorintegratie gaat het gaat om het leveren van de meest optimale sensorproducten. Maar vooral ook om de inpassing in het totale systeem van de klant.
Lees verder >

Partnership tussen Sentech en lidar specialist

Sentech is een samenwerking aangegaan met lidar specialist Velodyne. Lidar zie je terug in bijvoorbeeld agv’s en robotica. Lees meer over deze samenwerking en lidar.
Lees verder >

Asset tracking: welke lokalisatietechnologie heb jij nodig?

Bij asset tracking zijn er verschillende lokalisatietechnologieën... Zoals GPS, Wifi, bluetooth en netwerk triangulatie. Welke technologie gebruik je in welke situatie?
Lees verder >

Sentech en Sensolus starten samenwerking

Sinds 1 augustus 2021 is het een feit… Het partnership tussen Sentech en het Belgische Sensolus. Wat houdt deze samenwerking in?
Lees verder >
Bij ons aan de slag

Office Manager

In deze afwisselende functie geef je sturing aan je collega’s van Facility. Ook zorg je voor agendabeheer, rapportages en notules van MT-vergaderingen.
Lees verder >

IT Project Lead

In deze functie zorg je voor de ontwikkeling en implementatie van onze IT-strategie. Lees snel verder.
Lees verder >

Assemblage Medewerker

Kom jij bij ons werken als Assemblage Medewerker? Met jouw assemblage skills maak jij sensoroplossingen. Check de vacature!
Lees verder >

Inkoop Assistent

In deze rol ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van het operationele inkoopbeleid, geef je inkooporders in en monitort deze.
Lees verder >

Quality Engineer

Als Quality Engineer onderzoek je productklachten, problemen én de oorzaken daarvan.
Lees verder >
Customer Service:
T +31(0) 73 2200 000

Technical Support
T +31 (0)73 220 00 19