Mieke van den Brand

Als Financial Controller houd ik mij bezig met de coördinatie van de dagelijkse financiële gang van zaken. Maar ook het opstellen en analyseren van financiële rapportages.

Vanaf het eerste moment spreekt de sprankelende en positieve energie bij Sentech mij erg aan. Vanwege mijn sterke affiniteit met de agrarische sector, werk ik graag bij bedrijven die in deze sector actief zijn.

In mijn vrije tijd ga ik er graag op uit met mijn man Eugène en zoon Bram. Daarnaast ben ik actief bij een Jeugdcentrum. Ook zet ik mij in tegen eenzaamheid bij ouderen, door met een groepje ouderen koffie te drinken en bij het lokale eetpunt voor ouderen te helpen.

e-mail Mieke

of bel: 073 2200 016

Nieuws

Sentech en Smile Invest slaan handen ineen

Om de groeiambities en lange termijn doelstellingen te realiseren, gaat Sentech met Smile Invest samenwerken.
Lees verder >

Geïsoleerde oplossingen zijn niet meer van deze tijd

Bij sensorintegratie gaat het gaat om het leveren van de meest optimale sensorproducten. Maar vooral ook om de inpassing in het totale systeem van de klant.
Lees verder >

Partnership tussen Sentech en lidar specialist

Sentech is een samenwerking aangegaan met lidar specialist Velodyne. Lidar zie je terug in bijvoorbeeld agv’s en robotica. Lees meer over deze samenwerking en lidar.
Lees verder >

Asset tracking: welke lokalisatietechnologie heb jij nodig?

Bij asset tracking zijn er verschillende lokalisatietechnologieën... Zoals GPS, Wifi, bluetooth en netwerk triangulatie. Welke technologie gebruik je in welke situatie?
Lees verder >

Sentech en Sensolus starten samenwerking

Sinds 1 augustus 2021 is het een feit… Het partnership tussen Sentech en het Belgische Sensolus. Wat houdt deze samenwerking in?
Lees verder >
Bij ons aan de slag
Customer Service:
T +31(0) 73 2200 000

Technical Support
T +31 (0)73 220 00 19