Maarten Nauta

Als Senior Project Engineer ben ik medeverantwoordelijk voor de technische en commerciële haalbaarheid van de klantvraag. Ik denk mee in de nieuwste sensoroplossingen. Daarnaast zorg ik voor het afronden van de projecten, binnen de gestelde kwaliteitseisen en wensen van de klant.

Ik koos voor Sentech omdat ik een klein bedrijf met korte lijntjes wil ontdekken. Ook geeft het mij de kans om mee te ontwikkelen binnen zo’n groeiende organisatie.

Een complexe technische uitdaging los ik graag op in teamverband. Ik zet mij volledig in om de doelstellingen te halen en weet iedereen te motiveren hier een bijdrage aan te leveren. Voor afwijkende meningen sta ik zeker open.

Ook op gebied van mijn hobby’s en sport haal ik het uiterste uit mijzelf. Een grote hobby is fotografie met fashion editorial shoots. In de sport kan ik mijn energie kwijt in mountainbiken en boulderen.

e-mail Maarten

of bel: 073 2200 003

Nieuws

Sentech trekt private equity aan voor groei en marktdiversificatie

Sinds eind maar 2022 heeft Smile Invest een meerderheidsbelang in Sentech. Waarom deze samenwerking? Dat lees je in dit artikel.
Lees verder >

Sentech en Smile Invest slaan handen ineen

Om de groeiambities en lange termijn doelstellingen te realiseren, gaat Sentech met Smile Invest samenwerken.
Lees verder >

Geïsoleerde oplossingen zijn niet meer van deze tijd

Bij sensorintegratie gaat het gaat om het leveren van de meest optimale sensorproducten. Maar vooral ook om de inpassing in het totale systeem van de klant.
Lees verder >

Partnership tussen Sentech en lidar specialist

Sentech is een samenwerking aangegaan met lidar specialist Velodyne. Lidar zie je terug in bijvoorbeeld agv’s en robotica. Lees meer over deze samenwerking en lidar.
Lees verder >

Asset tracking: welke lokalisatietechnologie heb jij nodig?

Bij asset tracking zijn er verschillende lokalisatietechnologieën... Zoals GPS, Wifi, bluetooth en netwerk triangulatie. Welke technologie gebruik je in welke situatie?
Lees verder >
Bij ons aan de slag

Test Engineer

Als Test Engineer test je de sensorassemblages. Ook verpak je artikelen voordat ze naar de klant gaan. Lees direct de vacature.
Lees verder >

Assemblage Medewerker

Kom jij bij ons werken als Assemblage Medewerker? Met jouw assemblage skills maak jij sensoroplossingen. Check de vacature!
Lees verder >

Traineeship Sales Engineer

Tijdens dit Traineeship verdiep je jezelf in alle aspecten die met Sales Engineering te maken hebben.
Lees verder >

Junior Sales Engineer

Als Junior Sales Engineer ben jij de rechterhand en sparringpartner van de Account Manager. Je krijgt de kans om je verder te ontwikkelen en te groeien in jouw rol.
Lees verder >

Quality Engineer

Als Quality Engineer krijg je vrijheid en ruimte om de Environmental, Health en Safety processen en systemen op te zetten en te verbeteren.
Lees verder >
Customer Service:
T +31(0) 73 2200 000

Technical Support
T +31 (0)73 220 00 19