Maarten Nauta

Als Senior Project Engineer ben ik medeverantwoordelijk voor de technische en commerciële haalbaarheid van de klantvraag. Ik denk mee in de nieuwste sensoroplossingen. Daarnaast zorg ik voor het afronden van de projecten, binnen de gestelde kwaliteitseisen en wensen van de klant.

Ik koos voor Sentech omdat ik een klein bedrijf met korte lijntjes wil ontdekken. Ook geeft het mij de kans om mee te ontwikkelen binnen zo’n groeiende organisatie.

Een complexe technische uitdaging los ik graag op in teamverband. Ik zet mij volledig in om de doelstellingen te halen en weet iedereen te motiveren hier een bijdrage aan te leveren. Voor afwijkende meningen sta ik zeker open.

Ook op gebied van mijn hobby’s en sport haal ik het uiterste uit mijzelf. Een grote hobby is fotografie met fashion editorial shoots. In de sport kan ik mijn energie kwijt in mountainbiken en boulderen.

e-mail Maarten

of bel: 073 2200 003

Nieuws

Sentech en Smile Invest slaan handen ineen

Om de groeiambities en lange termijn doelstellingen te realiseren, gaat Sentech met Smile Invest samenwerken.
Lees verder >

Geïsoleerde oplossingen zijn niet meer van deze tijd

Bij sensorintegratie gaat het gaat om het leveren van de meest optimale sensorproducten. Maar vooral ook om de inpassing in het totale systeem van de klant.
Lees verder >

Partnership tussen Sentech en lidar specialist

Sentech is een samenwerking aangegaan met lidar specialist Velodyne. Lidar zie je terug in bijvoorbeeld agv’s en robotica. Lees meer over deze samenwerking en lidar.
Lees verder >

Asset tracking: welke lokalisatietechnologie heb jij nodig?

Bij asset tracking zijn er verschillende lokalisatietechnologieën... Zoals GPS, Wifi, bluetooth en netwerk triangulatie. Welke technologie gebruik je in welke situatie?
Lees verder >

Sentech en Sensolus starten samenwerking

Sinds 1 augustus 2021 is het een feit… Het partnership tussen Sentech en het Belgische Sensolus. Wat houdt deze samenwerking in?
Lees verder >
Bij ons aan de slag
Customer Service:
T +31(0) 73 2200 000

Technical Support
T +31 (0)73 220 00 19