Privacy Policy

Onderstaande is van toepassing op alle websitebezoeken, contacten en overeenkomsten van en met Sentech, gevestigd aan Looier 5, 5253 RA Nieuwkuijk. Sentech B.V. is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Persoonsgegevens die wij verwerken

Sentech B.V. verwerkt jouw persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

  • Voor- en achternaam
  • Adresgegevens
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

Sentech B.V. gebruikt jouw gegevens uitsluitend ten behoeve van onze dienstverlening. Dat wil zeggen dat het doel van de verwerking altijd direct verband houdt met de opdracht die jij verstrekt. Als je gegevens met ons deelt en wij gebruiken deze gegevens om- anders dan op jouw verzoek- op een later moment contact met jou op te nemen, vragen wij je hiervoor expliciet toestemming.

Jouw gegevens worden niet met derden gedeeld, anders dan om aan boekhoudkundige en overige administratieve verplichtingen te voldoen. Deze derden zijn allemaal tot geheimhouding gehouden op grond van de overeenkomst tussen hen en ons of een eed of wettelijke verplichting.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Sentech B.V. bewaart jouw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren of nodig is om te voldoen aan de wettelijke bewaartermijnen.

Delen van persoonsgegevens met derden

Sentech B.V. verstrekt persoonsgegevens uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Sentech B.V. gebruikt technische, functionele, marketing en analytische cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op jouw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en jouw gebruiksgemak.

Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren.

Je kunt je afmelden voor cookies door jouw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van jouw browser verwijderen.

Lees hier ons volledige cookiebeleid.

Websites en links naar andere websites

Onze internetpagina’s bevatten links naar andere websites. Sentech B.V. is niet verantwoordelijk voor het privacybeleid van websites en diensten welke niet onder het directe beheer van Sentech B.V. vallen. De door ons gehoste websites vallen onder de verantwoordelijkheid van de daarbij behorende eigenaar en websitebeheerder en niet onder de verantwoordelijkheid van Sentech B.V.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om jouw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om jouw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door Sentech B.V. en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat jij bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van jouw beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen.

Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van jouw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van jouw toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar info@sentech.nl.

Wanneer je het recht uitoefent op inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van jouw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van jouw toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens, zal Sentech B.V. eisen stellen ter identificatie en verificatie voor dit betreffende verzoek. Dit ter bescherming van jouw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen vier weken, op jouw verzoek.

Sentech B.V. wil jou er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Sentech B.V. neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als je de indruk hebt dat jouw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact met ons op of via info@sentech.nl.

Wijzigingen in het privacybeleid

Wij behouden ons het recht voor om te allen tijde ons privacybeleid te wijzigen. Op deze pagina vind je echter altijd de meest recente versie. Als het nieuwe privacybeleid gevolgen heeft voor de wijze waarop wij reeds verzamelde gegevens met betrekking tot jou verwerken, dan brengen wij je daarvan per e-mail op de hoogte.

Contactgegevens:
www.sentech.nl

Bezoekadres:
Looier 5
5253 RA Nieuwkuijk
+31 (0)73 220 00 19

Postadres:
Postbus 21
5250 AA Vlijmen

E-mail:
info@sentech.nl

Deze policy is voor het laatst gewijzigd op 23 april 2019.

Nieuws

Inductive of optical: welke encoder past bij jouw applicatie?

Jij wil nauwkeurig een positie of beweging meten. Welke encoder past bij jouw toepassing? En hoe selecteer je deze?
Lees verder >

Onze zwemhelden halen recordbedrag op voor Swim to Fight Cancer

Trots op onze zwemmers! Zij zwommen 2,1 kilometer en haalden wel 9.024 euro op voor kankeronderzoek.
Lees verder >

Betrouwbare afstandsmeting met radar sensor

Radar sensor meet afstanden met radiosignalen. Deze sensor is geschikt voor vele toepassingen. Ontdek deze technologie!
Lees verder >

3 Swim Teams steunen KWF Swim to Fight Cancer

Sentech neemt deel aan Swim to Fight Cancer in Den Bosch. Welke van de 3 Swim Teams kies jij om KWF te steunen in hun kankeronderzoek?
Lees verder >

Het spanningsveld tussen Sales en Engineering

In een sensor project liggen de belangen van Sales en Engineering soms ver uit elkaar. Lees hoe zij hiermee omgaan.
Lees verder >
Bij ons aan de slag

Senior Account Manager

In deze rol help jij onze klanten bij het vinden van sensoroplossingen. Ben jij een techneut met passie voor sales?
Lees verder >

Inside Sales Engineer

Op basis van klantbehoeften bedenk jij unieke sensoroplossingen. Ben jij het eerste technische aanspreekpunt voor onze klanten?
Lees verder >

Maak indruk met jouw open sollicitatie!

We staan open voor gemotiveerde en bekwame mensen die ons team willen versterken. Maak indruk op ons!
Lees verder >
Customer Service:
T +31(0) 73 2200 000

Technical Support
T +31 (0)73 220 00 19