Privacy Policy

Onderstaande is van toepassing op alle websitebezoeken, contacten en overeenkomsten van en met Sentech, gevestigd aan Klompenmaker 2, 5253 RH Nieuwkuijk. Sentech B.V. is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Persoonsgegevens die wij verwerken

Sentech B.V. verwerkt jouw persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

  • Voor- en achternaam
  • Adresgegevens
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

Sentech B.V. gebruikt jouw gegevens uitsluitend ten behoeve van onze dienstverlening. Dat wil zeggen dat het doel van de verwerking altijd direct verband houdt met de opdracht die jij verstrekt. Als je gegevens met ons deelt en wij gebruiken deze gegevens om- anders dan op jouw verzoek- op een later moment contact met jou op te nemen, vragen wij je hiervoor expliciet toestemming.

Jouw gegevens worden niet met derden gedeeld, anders dan om aan boekhoudkundige en overige administratieve verplichtingen te voldoen. Deze derden zijn allemaal tot geheimhouding gehouden op grond van de overeenkomst tussen hen en ons of een eed of wettelijke verplichting.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Sentech B.V. bewaart jouw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren of nodig is om te voldoen aan de wettelijke bewaartermijnen.

Delen van persoonsgegevens met derden

Sentech B.V. verstrekt persoonsgegevens uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Sentech B.V. gebruikt technische, functionele, marketing en analytische cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op jouw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en jouw gebruiksgemak.

Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren.

Je kunt je afmelden voor cookies door jouw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van jouw browser verwijderen.

Lees hier ons volledige cookiebeleid.

Websites en links naar andere websites

Onze internetpagina’s bevatten links naar andere websites. Sentech B.V. is niet verantwoordelijk voor het privacybeleid van websites en diensten welke niet onder het directe beheer van Sentech B.V. vallen. De door ons gehoste websites vallen onder de verantwoordelijkheid van de daarbij behorende eigenaar en websitebeheerder en niet onder de verantwoordelijkheid van Sentech B.V.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om jouw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om jouw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door Sentech B.V. en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat jij bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van jouw beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen.

Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van jouw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van jouw toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar info@sentech.nl.

Wanneer je het recht uitoefent op inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van jouw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van jouw toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens, zal Sentech B.V. eisen stellen ter identificatie en verificatie voor dit betreffende verzoek. Dit ter bescherming van jouw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen vier weken, op jouw verzoek.

Sentech B.V. wil jou er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Sentech B.V. neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als je de indruk hebt dat jouw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact met ons op of via info@sentech.nl.

Wijzigingen in het privacybeleid

Wij behouden ons het recht voor om te allen tijde ons privacybeleid te wijzigen. Op deze pagina vind je echter altijd de meest recente versie. Als het nieuwe privacybeleid gevolgen heeft voor de wijze waarop wij reeds verzamelde gegevens met betrekking tot jou verwerken, dan brengen wij je daarvan per e-mail op de hoogte.

Contactgegevens:
www.sentech.nl

Adres:
Klompenmaker 2
5253 RH Nieuwkuijk
+31 (0)73 220 00 00

E-mail:
info@sentech.nl

Deze policy is voor het laatst gewijzigd op 5 januari 2024.

Nieuws

Virtuele rondleiding door ons bedrijfspand

Welkom bij Sentech! Bekijk de video en wandel binnen in ons moderne bedrijfspand.... Begin 2024 ...
Lees verder >

Wat maakt capacitieve lineaire encoders interessant voor high tech en robotica?

Ontwikkelaars van high tech- of robottoepassingen doen er goed aan eens te kijken naar wat een ...
Lees verder >

Lineaire encoders: welke technologie heb jij nodig?

De eerste vraag die je jezelf stelt bij het zoeken naar een naar een passende lineaire encoder is: ...
Lees verder >

Vitaliteitsmanagement binnen MKB’s (videopodcast)

Bij Sentech vinden we de vitaliteit van onze medewerkers enorm belangrijk. Daarom is het een ...
Lees verder >

Sentech en Zilvertron bouwen samen verder aan totaaloplossingen

Na een jarenlange en succesvolle samenwerking maken sensorspecialist Sentech en aandrijftechnicus ...
Lees verder >

Robotica, mobile mapping, inspecties en zelfs verkeerssystemen: voor elke sensoruitdaging een lidar-oplossing

Hoewel lidar als technologie al geruime tijd bestaat, is de ontwikkeling de afgelopen jaren zo snel ...
Lees verder >

Nauwe samenwerking ASML en Sentech

ASML bestaat in 2024 40 jaar! Reden genoeg voor Bits&Chips om een ASML-special uit te brengen. ...
Lees verder >

Capacitieve lineaire encoder biedt nieuwe mogelijkheden voor integratie

In de wereld van geavanceerde technologie is een nauwkeurige meting van essentieel belang voor ...
Lees verder >

Nog een wereld te winnen in agritech

Uitdagingen op de arbeidsmarkt zijn van alle tijden, maar sommige sectoren hebben er meer last van ...
Lees verder >

Organisatiewijziging: het versterken van Sentech

Bij Sentech werken we aan het versterken van onze organisatie, zodat we altijd de nieuwste ...
Lees verder >
Bij ons aan de slag

Open sollicitatie
bij Sentech

Wil je bij ons werken maar is er geen passende vacature? Maak je interesse dan kenbaar via een open sollicitatie.
Lees verder >
Customer Service:
T +31(0) 73 2200 000

Technical Support
T +31 (0)73 220 00 19