Sylvia van Kruysdijk

Ik ben Sylvia van Kruysdijk en ik werk bij Sentech als Assembly Engineer. Vanuit deze functie assembleer ik diverse kabels en sensoren.

Ik heb voor Sentech gekozen omdat ik het werk leuk vindt en de werksfeer hier top is. Zo voelde ik mij – door mijn lieve en leuke collega’s – hier snel thuis.

Met een aantal jaren werkervaring in het assemblagewerk in de electro branche, is het werk mij niet onbekend.

Dan iets over mijzelf… Ik woon in Drunen, samen met mijn man John. Samen hebben we vier kinderen en twee kleinkinderen. Twee kinderen (een tweeling) wonen nog thuis.

In mijn vrije tijd onderneem ik dan ook graag dingen met mijn gezin. Samen uit eten en winkelen. Of een dagje pretpark en lekker wandelen met de hondjes door het bos.

e-mail Sylvia

of bel: 073 2200 000

Nieuws

Sentech en Smile Invest slaan handen ineen

Om de groeiambities en lange termijn doelstellingen te realiseren, gaat Sentech met Smile Invest samenwerken.
Lees verder >

Geïsoleerde oplossingen zijn niet meer van deze tijd

Bij sensorintegratie gaat het gaat om het leveren van de meest optimale sensorproducten. Maar vooral ook om de inpassing in het totale systeem van de klant.
Lees verder >

Partnership tussen Sentech en lidar specialist

Sentech is een samenwerking aangegaan met lidar specialist Velodyne. Lidar zie je terug in bijvoorbeeld agv’s en robotica. Lees meer over deze samenwerking en lidar.
Lees verder >

Asset tracking: welke lokalisatietechnologie heb jij nodig?

Bij asset tracking zijn er verschillende lokalisatietechnologieën... Zoals GPS, Wifi, bluetooth en netwerk triangulatie. Welke technologie gebruik je in welke situatie?
Lees verder >

Sentech en Sensolus starten samenwerking

Sinds 1 augustus 2021 is het een feit… Het partnership tussen Sentech en het Belgische Sensolus. Wat houdt deze samenwerking in?
Lees verder >
Bij ons aan de slag

Head of Sales en Business Development

Vanuit deze functie sta je midden in de organisatie en heb je een centrale rol in de groei en ontwikkeling van onze organisatie. Bekijk deze vacature.
Lees verder >

Quality Engineer

In deze rol onderzoek je product klachten, problemen én de oorzaken daarvan. Je ondersteunt in het optimaliseren van onze processen wat vervolgens leidt tot minder klachten.
Lees verder >
Customer Service:
T +31(0) 73 2200 000

Technical Support
T +31 (0)73 220 00 19