Esther Verhoeven

Hoi, ik ben Esther. Als Test Engineer ben ik verantwoordelijk voor testen en verpakken.

Hiervoor heb ik vijf jaar bij Specsavers Nijmegen gewerkt als fashion merchandise en optiek adviseur. Ik wilde echt wat anders gaan doen. Hierbij vond ik het belangrijk om niet meer op koopavonden en weekenden te moeten werken.

Wat mij als eerste aansprak bij Sentech was de huiselijke, vriendelijke en open uitstraling. Ik werk graag met mijn handen, dus ik besloot meteen te solliciteren. De kennismakingsgesprekken voelde aan als een warm welkom dus ben ik erg blij dat ik hier mag werken.

Ik woon samen met mijn vriend Jeroen en onze twee grote honden in Langenboom. Ik heb een volwassen zoon en dochter die al op zichzelf wonen.

Mijn vrije tijd vul ik graag in met fitness, hardlopen en wandelen. We zijn ook druk met het verbouwen van ons huis. Sinds kort hebben we een oldtimer leger brandweerauto uit 1967 die we gaan ombouwen als camper.

e-mail Esther

of bel: 073 2200 000

Nieuws

Sentech en Smile Invest slaan handen ineen

Om de groeiambities en lange termijn doelstellingen te realiseren, gaat Sentech met Smile Invest samenwerken.
Lees verder >

Geïsoleerde oplossingen zijn niet meer van deze tijd

Bij sensorintegratie gaat het gaat om het leveren van de meest optimale sensorproducten. Maar vooral ook om de inpassing in het totale systeem van de klant.
Lees verder >

Partnership tussen Sentech en lidar specialist

Sentech is een samenwerking aangegaan met lidar specialist Velodyne. Lidar zie je terug in bijvoorbeeld agv’s en robotica. Lees meer over deze samenwerking en lidar.
Lees verder >

Asset tracking: welke lokalisatietechnologie heb jij nodig?

Bij asset tracking zijn er verschillende lokalisatietechnologieën... Zoals GPS, Wifi, bluetooth en netwerk triangulatie. Welke technologie gebruik je in welke situatie?
Lees verder >

Sentech en Sensolus starten samenwerking

Sinds 1 augustus 2021 is het een feit… Het partnership tussen Sentech en het Belgische Sensolus. Wat houdt deze samenwerking in?
Lees verder >
Bij ons aan de slag
Customer Service:
T +31(0) 73 2200 000

Technical Support
T +31 (0)73 220 00 19