Jeroen de Bruin

Als Inside Sales Engineer werk ik samen met de Account Managers om de klant te voorzien van de best passende sensor oplossing.

Eerder werkte ik als R&D Engineer bij een fabrikant van grote landbouwmachines. Daarnaast werkte ik als onderzoeker aan precisielandbouw toepassingen. Je kunt dus wel stellen dat ik gevoel heb bij de agrarische sector. Daarom ligt nu bij Sentech mijn focus op onder andere projecten gericht op de landbouw.

Ik geloof in het toepassen van sensoren. Er wordt steeds meer geautomatiseerd in alle branches en omgevingen. Zonder sensoren is er onvoldoende inzicht in wat er gebeurt. Daarnaast kunnen sensoren de mens het leven een stuk makkelijk en leuker maken.

Ik heb voor Sentech gekozen omdat een aantal kernwaarden van de organisatie goed bij mij passen. Zo spreekt het mij aan dat Sentech transparantie en betrokkenheid hoog in het vaandel heeft staan. Dit zijn niet zomaar kreten, maar dit is iets wat binnen de organisatie echt wordt nageleefd en uitgedragen.

Buiten mijn werk om vind ik het leuk om actief bezig te zijn. Onlangs ben ik begonnen met CrossFit en ik heb jaren gefitnesst. Verder wandel ik graag met mijn hond en ga ik één keer per week met de hond naar cursus.

Als er wat rondom huis geklust moet worden, doe ik dat vaak zelf of help ik mee. Een hobby die ik vooral in vakanties kan beoefenen is reizen. Ik verken graag nieuwe plekken. Hierin zoek ik altijd een mix tussen natuur en steden.

e-mail Jeroen

of bel: 073 2200 010

Nieuws

Sentech trekt private equity aan voor groei en marktdiversificatie

Sinds eind maar 2022 heeft Smile Invest een meerderheidsbelang in Sentech. Waarom deze samenwerking? Dat lees je in dit artikel.
Lees verder >

Sentech en Smile Invest slaan handen ineen

Om de groeiambities en lange termijn doelstellingen te realiseren, gaat Sentech met Smile Invest samenwerken.
Lees verder >

Geïsoleerde oplossingen zijn niet meer van deze tijd

Bij sensorintegratie gaat het gaat om het leveren van de meest optimale sensorproducten. Maar vooral ook om de inpassing in het totale systeem van de klant.
Lees verder >

Partnership tussen Sentech en lidar specialist

Sentech is een samenwerking aangegaan met lidar specialist Velodyne. Lidar zie je terug in bijvoorbeeld agv’s en robotica. Lees meer over deze samenwerking en lidar.
Lees verder >

Asset tracking: welke lokalisatietechnologie heb jij nodig?

Bij asset tracking zijn er verschillende lokalisatietechnologieën... Zoals GPS, Wifi, bluetooth en netwerk triangulatie. Welke technologie gebruik je in welke situatie?
Lees verder >
Bij ons aan de slag

Junior Sales Engineer

Als Junior Sales Engineer ben jij de rechterhand en sparringpartner van de Account Manager. Je krijgt de kans om je verder te ontwikkelen en te groeien in jouw rol.
Lees verder >

Sales Engineer

Als Sales Engineer verken je de behoefte van de klant op het gebied van sensortechniek, en onderzoek je de technische haalbaarheid. De uitdaging: het creëren van klant specifieke sensoroplossingen.
Lees verder >

IT Support Medewerker

Vanuit deze functie verzorg je eerstelijns support bij IT-vraagstukken. Soms is het simpel.. En soms complex. Ook beheer je applicaties, zoals het CRM systeem. Ontdek meer over deze functie...
Lees verder >

Quality Engineer – EHS

Als Quality Engineer krijg je alle vrijheid en ruimte om de Environmental, Health en Safety processen en systemen op te zetten en te verbeteren. Lees meer over deze functie.
Lees verder >

Quality Engineer – klachtenafhandeling

Heb jij je roeping als Sherlock Holmes gemist? Wij kunnen jouw scherpzinnige speurcapaciteiten goed gebruiken! Wat doe je als Quality Engineer?
Lees verder >
Customer Service:
T +31(0) 73 2200 000

Technical Support
T +31 (0)73 220 00 19