Karel Ligtenberg

Als Supply Chain Manager stuur ik de afdeling Supply Chain Management aan en draag ik bij aan de ontwikkeling en optimalisatie van de gehele keten. Hierbij streven we naar de inzet van mensen en middelen op de meest doeltreffende manier.

Naast de eigen organisatie, hebben ook externe spelers invloed op de prestaties van Sentech als geheel. Daarom is er voor mij voldoende uitdaging en zie ik veel kansen om te blijven werken aan het vergroten van de klanttevredenheid.

Met een nuchtere houding en een open mindset breng ik de uitdagingen die op mijn pad komen tot een goed einde. Daar ligt voor mij de uitdaging en daar haal ik voldoening uit.

In mijn vrije tijd fotografeer ik graag. Daarnaast vind ik het leuk om bezig te zijn met het onderhouden van mijn (te grote) tuin. Naast fruitbomen, planten en bloemen, ben ik mijzelf dit jaar gaan bezighouden met de inrichting van de moestuin.

Ook pak ik graag een biertje op één van de gezellige terrassen in Breda. En wanneer het weer het toelaat, vind je mij bij de strandtenten aan onze mooie Zeeuwse kusten

e-mail Karel

of bel: 073 2200 000

Nieuws

Sentech en Smile Invest slaan handen ineen

Om de groeiambities en lange termijn doelstellingen te realiseren, gaat Sentech met Smile Invest samenwerken.
Lees verder >

Geïsoleerde oplossingen zijn niet meer van deze tijd

Bij sensorintegratie gaat het gaat om het leveren van de meest optimale sensorproducten. Maar vooral ook om de inpassing in het totale systeem van de klant.
Lees verder >

Partnership tussen Sentech en lidar specialist

Sentech is een samenwerking aangegaan met lidar specialist Velodyne. Lidar zie je terug in bijvoorbeeld agv’s en robotica. Lees meer over deze samenwerking en lidar.
Lees verder >

Asset tracking: welke lokalisatietechnologie heb jij nodig?

Bij asset tracking zijn er verschillende lokalisatietechnologieën... Zoals GPS, Wifi, bluetooth en netwerk triangulatie. Welke technologie gebruik je in welke situatie?
Lees verder >

Sentech en Sensolus starten samenwerking

Sinds 1 augustus 2021 is het een feit… Het partnership tussen Sentech en het Belgische Sensolus. Wat houdt deze samenwerking in?
Lees verder >
Bij ons aan de slag

Office Manager

In deze afwisselende functie geef je sturing aan je collega’s van Facility. Ook zorg je voor agendabeheer, rapportages en notules van MT-vergaderingen.
Lees verder >

Assemblage Medewerker

Kom jij bij ons werken als Assemblage Medewerker? Met jouw assemblage skills maak jij sensoroplossingen. Check de vacature!
Lees verder >
Customer Service:
T +31(0) 73 2200 000

Technical Support
T +31 (0)73 220 00 19