Karel Ligtenberg

Als Manager Operations stuur ik de afdeling Supply Chain Management aan en draag ik bij aan de ontwikkeling en optimalisatie van de gehele keten. Hierbij streven we naar de inzet van mensen en middelen op de meest doeltreffende manier.

Naast de eigen organisatie, hebben ook externe spelers invloed op de prestaties van Sentech als geheel. Daarom is er voor mij voldoende uitdaging en zie ik veel kansen om te blijven werken aan het vergroten van de klanttevredenheid.

Met een nuchtere houding en een open mindset breng ik de uitdagingen die op mijn pad komen tot een goed einde. Daar ligt voor mij de uitdaging en daar haal ik voldoening uit.

In mijn vrije tijd fotografeer ik graag. Daarnaast vind ik het leuk om bezig te zijn met het onderhouden van mijn (te grote) tuin. Naast fruitbomen, planten en bloemen, ben ik mijzelf dit jaar gaan bezighouden met de inrichting van de moestuin.

Ook pak ik graag een biertje op één van de gezellige terrassen in Breda. En wanneer het weer het toelaat, vind je mij bij de strandtenten aan onze mooie Zeeuwse kusten

e-mail Karel

of bel: 073 2200 000

Nieuws

Sentech trekt private equity aan voor groei en marktdiversificatie

Sinds eind maar 2022 heeft Smile Invest een meerderheidsbelang in Sentech. Waarom deze samenwerking? Dat lees je in dit artikel.
Lees verder >

Sentech en Smile Invest slaan handen ineen

Om de groeiambities en lange termijn doelstellingen te realiseren, gaat Sentech met Smile Invest samenwerken.
Lees verder >

Geïsoleerde oplossingen zijn niet meer van deze tijd

Bij sensorintegratie gaat het gaat om het leveren van de meest optimale sensorproducten. Maar vooral ook om de inpassing in het totale systeem van de klant.
Lees verder >

Partnership tussen Sentech en lidar specialist

Sentech is een samenwerking aangegaan met lidar specialist Velodyne. Lidar zie je terug in bijvoorbeeld agv’s en robotica. Lees meer over deze samenwerking en lidar.
Lees verder >

Asset tracking: welke lokalisatietechnologie heb jij nodig?

Bij asset tracking zijn er verschillende lokalisatietechnologieën... Zoals GPS, Wifi, bluetooth en netwerk triangulatie. Welke technologie gebruik je in welke situatie?
Lees verder >
Bij ons aan de slag

Test Engineer

Als Test Engineer test je de sensorassemblages. Ook verpak je artikelen voordat ze naar de klant gaan. Lees direct de vacature.
Lees verder >

Assemblage Medewerker

Kom jij bij ons werken als Assemblage Medewerker? Met jouw assemblage skills maak jij sensoroplossingen. Check de vacature!
Lees verder >

Traineeship Sales Engineer

Tijdens dit Traineeship verdiep je jezelf in alle aspecten die met Sales Engineering te maken hebben.
Lees verder >

Junior Sales Engineer

Als Junior Sales Engineer ben jij de rechterhand en sparringpartner van de Account Manager. Je krijgt de kans om je verder te ontwikkelen en te groeien in jouw rol.
Lees verder >

Quality Engineer

Als Quality Engineer krijg je vrijheid en ruimte om de Environmental, Health en Safety processen en systemen op te zetten en te verbeteren.
Lees verder >
Customer Service:
T +31(0) 73 2200 000

Technical Support
T +31 (0)73 220 00 19