Toby Klomp

Binnen Sentech volg ik een traineeship. Dat houdt in dat ik de komende twee jaar, bij vier verschillende afdelingen meeloop. Het gaat om de afdelingen Supply Chain Management, Quality, Finance en Sales. Binnen deze afdelingen focus ik mij op diverse bijbehorende taken en werk ik aan een overkoepelende opdracht voor een half jaar.

Bij Sentech krijg ik de uitgelezen kans om mijzelf op verschillende gebieden verder te ontwikkelen. Sinds kort ben ik afgestudeerd aan de bachelor Bedrijfskunde, en dit is voor mij de ideale vervolgstap. Zo leer ik verschillende afdelingen beter kennen en kan ik wat ik tijdens mijn studie heb geleerd in de praktijk brengen.

In mijn vrije tijd sta ik graag op het voetbalveld en drink ik achteraf een pilsje met mijn vrienden in de kantine. Daarnaast besteed ik mijn vrije tijd graag samen met mijn vriendin.

e-mail Toby

of bel: 073 2200 508

Nieuws

Sentech trekt private equity aan voor groei en marktdiversificatie

Sinds eind maar 2022 heeft Smile Invest een meerderheidsbelang in Sentech. Waarom deze samenwerking? Dat lees je in dit artikel.
Lees verder >

Sentech en Smile Invest slaan handen ineen

Om de groeiambities en lange termijn doelstellingen te realiseren, gaat Sentech met Smile Invest samenwerken.
Lees verder >

Geïsoleerde oplossingen zijn niet meer van deze tijd

Bij sensorintegratie gaat het gaat om het leveren van de meest optimale sensorproducten. Maar vooral ook om de inpassing in het totale systeem van de klant.
Lees verder >

Partnership tussen Sentech en lidar specialist

Sentech is een samenwerking aangegaan met lidar specialist Velodyne. Lidar zie je terug in bijvoorbeeld agv’s en robotica. Lees meer over deze samenwerking en lidar.
Lees verder >

Asset tracking: welke lokalisatietechnologie heb jij nodig?

Bij asset tracking zijn er verschillende lokalisatietechnologieën... Zoals GPS, Wifi, bluetooth en netwerk triangulatie. Welke technologie gebruik je in welke situatie?
Lees verder >
Bij ons aan de slag

Assemblage Medewerker

Kom jij bij ons werken als Assemblage Medewerker? Met jouw assemblage skills maak jij sensoroplossingen. Check de vacature!
Lees verder >
Customer Service:
T +31(0) 73 2200 000

Technical Support
T +31 (0)73 220 00 19