Toby Klomp

In januari 2022 ben ik bij Sentech begonnen als trainee, waarbij ik op verschillende afdelingen binnen het bedrijf heb gewerkt. Na een traineeship van een jaar, startte ik als Commercial Project Coordinator. Vanuit deze rol houd ik me voornamelijk bezig met het coördineren van projecten rond het behoud van bestaande business, zoals het optimaliseren van bedrijfsprocessen. Daarnaast ondersteun ik mijn collega’s van de afdeling Sales & Customer Support.

Bij Sentech krijg ik de uitgelezen kans om mijzelf op verschillende gebieden verder te ontwikkelen.

In mijn vrije tijd sta ik graag op het voetbalveld en drink ik achteraf een pilsje met mijn vrienden in de kantine. Daarnaast besteed ik mijn vrije tijd graag samen met mijn vriendin.

e-mail Toby

of bel: 073 2200 508

Nieuws

Sentech en Smile Invest slaan handen ineen

Om de groeiambities en lange termijn doelstellingen te realiseren, gaat Sentech met Smile Invest samenwerken.
Lees verder >

Geïsoleerde oplossingen zijn niet meer van deze tijd

Bij sensorintegratie gaat het gaat om het leveren van de meest optimale sensorproducten. Maar vooral ook om de inpassing in het totale systeem van de klant.
Lees verder >

Partnership tussen Sentech en lidar specialist

Sentech is een samenwerking aangegaan met lidar specialist Velodyne. Lidar zie je terug in bijvoorbeeld agv’s en robotica. Lees meer over deze samenwerking en lidar.
Lees verder >

Asset tracking: welke lokalisatietechnologie heb jij nodig?

Bij asset tracking zijn er verschillende lokalisatietechnologieën... Zoals GPS, Wifi, bluetooth en netwerk triangulatie. Welke technologie gebruik je in welke situatie?
Lees verder >

Sentech en Sensolus starten samenwerking

Sinds 1 augustus 2021 is het een feit… Het partnership tussen Sentech en het Belgische Sensolus. Wat houdt deze samenwerking in?
Lees verder >
Bij ons aan de slag
Customer Service:
T +31(0) 73 2200 000

Technical Support
T +31 (0)73 220 00 19