Toby Klomp

In januari 2022 ben ik bij Sentech begonnen als trainee, waarbij ik verschillende afdelingen binnen het bedrijf heb doorlopen. Na een traineeship van een jaar, startte ik als Junior Commercial Project Coordinator. Vanuit deze rol houd ik me voornamelijk bezig met het coördineren van projecten rond het behoud van de bestaande business, zoals het optimaliseren van bedrijfsprocessen. Daarnaast ondersteun ik aan mijn collega’s van de afdeling Sales & Customer Support.

Bij Sentech krijg ik de uitgelezen kans om mijzelf op verschillende gebieden verder te ontwikkelen. Sinds kort ben ik afgestudeerd aan de bachelor Bedrijfskunde, en dit is voor mij de ideale vervolgstap. Zo leer ik verschillende afdelingen beter kennen en kan ik wat ik tijdens mijn studie heb geleerd in de praktijk brengen.

In mijn vrije tijd sta ik graag op het voetbalveld en drink ik achteraf een pilsje met mijn vrienden in de kantine. Daarnaast besteed ik mijn vrije tijd graag samen met mijn vriendin.

e-mail Toby

of bel: 073 2200 508

Nieuws

Sentech trekt private equity aan voor groei en marktdiversificatie

Sinds eind maar 2022 heeft Smile Invest een meerderheidsbelang in Sentech. Waarom deze samenwerking? Dat lees je in dit artikel.
Lees verder >

Sentech en Smile Invest slaan handen ineen

Om de groeiambities en lange termijn doelstellingen te realiseren, gaat Sentech met Smile Invest samenwerken.
Lees verder >

Geïsoleerde oplossingen zijn niet meer van deze tijd

Bij sensorintegratie gaat het gaat om het leveren van de meest optimale sensorproducten. Maar vooral ook om de inpassing in het totale systeem van de klant.
Lees verder >

Partnership tussen Sentech en lidar specialist

Sentech is een samenwerking aangegaan met lidar specialist Velodyne. Lidar zie je terug in bijvoorbeeld agv’s en robotica. Lees meer over deze samenwerking en lidar.
Lees verder >

Asset tracking: welke lokalisatietechnologie heb jij nodig?

Bij asset tracking zijn er verschillende lokalisatietechnologieën... Zoals GPS, Wifi, bluetooth en netwerk triangulatie. Welke technologie gebruik je in welke situatie?
Lees verder >
Bij ons aan de slag

Team Lead Sales & Customer Support

Ben jij als team lead toe aan een volgende stap? Bij ons krijg je de kans! Met een gezellig en ervaren backoffice team onder jouw hoede, laten jullie samen de verkoopondersteuning op rolletjes lopen.
Lees verder >

Inside Sales Engineer

Start jij jouw technische loopbaan in de sensortechnologie? Op basis van klantbehoeften bedenk je - samen met je ervaren collega - maatwerk sensoroplossingen.
Lees verder >

Assistant Financial Controller

Is analyseren op jouw lijf geschreven? Word onze Assistent Financial Controller… Samen met je collega’s bouw je mee aan een professionele finance afdeling.
Lees verder >
Customer Service:
T +31(0) 73 2200 000

Technical Support
T +31 (0)73 220 00 19