Toby Klomp

In januari 2022 ben ik bij Sentech begonnen als trainee, waarbij ik verschillende afdelingen binnen het bedrijf heb doorlopen. Na een traineeship van een jaar, startte ik als Junior Commercial Project Coordinator. Vanuit deze rol houd ik me voornamelijk bezig met het coördineren van projecten rond het behoud van de bestaande business, zoals het optimaliseren van bedrijfsprocessen. Daarnaast ondersteun ik aan mijn collega’s van de afdeling Sales & Customer Support.

Bij Sentech krijg ik de uitgelezen kans om mijzelf op verschillende gebieden verder te ontwikkelen. Sinds kort ben ik afgestudeerd aan de bachelor Bedrijfskunde, en dit is voor mij de ideale vervolgstap. Zo leer ik verschillende afdelingen beter kennen en kan ik wat ik tijdens mijn studie heb geleerd in de praktijk brengen.

In mijn vrije tijd sta ik graag op het voetbalveld en drink ik achteraf een pilsje met mijn vrienden in de kantine. Daarnaast besteed ik mijn vrije tijd graag samen met mijn vriendin.

e-mail Toby

of bel: 073 2200 508

Nieuws

Sentech trekt private equity aan voor groei en marktdiversificatie

Sinds eind maar 2022 heeft Smile Invest een meerderheidsbelang in Sentech. Waarom deze samenwerking? Dat lees je in dit artikel.
Lees verder >

Sentech en Smile Invest slaan handen ineen

Om de groeiambities en lange termijn doelstellingen te realiseren, gaat Sentech met Smile Invest samenwerken.
Lees verder >

Geïsoleerde oplossingen zijn niet meer van deze tijd

Bij sensorintegratie gaat het gaat om het leveren van de meest optimale sensorproducten. Maar vooral ook om de inpassing in het totale systeem van de klant.
Lees verder >

Partnership tussen Sentech en lidar specialist

Sentech is een samenwerking aangegaan met lidar specialist Velodyne. Lidar zie je terug in bijvoorbeeld agv’s en robotica. Lees meer over deze samenwerking en lidar.
Lees verder >

Asset tracking: welke lokalisatietechnologie heb jij nodig?

Bij asset tracking zijn er verschillende lokalisatietechnologieën... Zoals GPS, Wifi, bluetooth en netwerk triangulatie. Welke technologie gebruik je in welke situatie?
Lees verder >
Bij ons aan de slag

Test Engineer

Als Test Engineer test je de sensorassemblages. Ook verpak je artikelen voordat ze naar de klant gaan. Lees direct de vacature.
Lees verder >

Assemblage Medewerker

Kom jij bij ons werken als Assemblage Medewerker? Met jouw assemblage skills maak jij sensoroplossingen. Check de vacature!
Lees verder >

Traineeship Sales Engineer

Tijdens dit Traineeship verdiep je jezelf in alle aspecten die met Sales Engineering te maken hebben.
Lees verder >

Junior Sales Engineer

Als Junior Sales Engineer ben jij de rechterhand en sparringpartner van de Account Manager. Je krijgt de kans om je verder te ontwikkelen en te groeien in jouw rol.
Lees verder >

Quality Engineer

Als Quality Engineer krijg je vrijheid en ruimte om de Environmental, Health en Safety processen en systemen op te zetten en te verbeteren.
Lees verder >
Customer Service:
T +31(0) 73 2200 000

Technical Support
T +31 (0)73 220 00 19