Roderik Tiebosch

Als Junior Project Engineer op de RD&E afdeling krijg ik hands-on ervaring met techniek. Sentech zorgt er hierbij voor dat ik mij kan ontwikkelen op technologisch gebied voor mijn studie.

De gedreven collega’s en werken aan actuele vraagstukken overtuigden mij om voor Sentech te kiezen. Met mijn affiniteit voor programmeren en elektronica help ik graag mee met projecten die deze disciplines combineren.

In mijn vrije tijd wandel ik graag met het gezin en vind ik het leuk om te drummen. Ook ben ik af en toe te vinden in de boulderhal om te boulderen. Boulderen is op lagere hoogte klimmen met een valmat, hierdoor zijn er geen touwen nodig. Met het gezin ga ik graag op vakantie naar landen zoals Oostenrijk of Zwitserland om te genieten van het bergachtige landschap.

e-mail Roderik

of bel: 073 2200 000

Nieuws

Sentech en Smile Invest slaan handen ineen

Om de groeiambities en lange termijn doelstellingen te realiseren, gaat Sentech met Smile Invest samenwerken.
Lees verder >

Geïsoleerde oplossingen zijn niet meer van deze tijd

Bij sensorintegratie gaat het gaat om het leveren van de meest optimale sensorproducten. Maar vooral ook om de inpassing in het totale systeem van de klant.
Lees verder >

Partnership tussen Sentech en lidar specialist

Sentech is een samenwerking aangegaan met lidar specialist Velodyne. Lidar zie je terug in bijvoorbeeld agv’s en robotica. Lees meer over deze samenwerking en lidar.
Lees verder >

Asset tracking: welke lokalisatietechnologie heb jij nodig?

Bij asset tracking zijn er verschillende lokalisatietechnologieën... Zoals GPS, Wifi, bluetooth en netwerk triangulatie. Welke technologie gebruik je in welke situatie?
Lees verder >

Sentech en Sensolus starten samenwerking

Sinds 1 augustus 2021 is het een feit… Het partnership tussen Sentech en het Belgische Sensolus. Wat houdt deze samenwerking in?
Lees verder >
Bij ons aan de slag
Customer Service:
T +31(0) 73 2200 000

Technical Support
T +31 (0)73 220 00 19