Bianca van Zon

Als HR Manager ben ik verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van het HR-beleid. Samen met mijn collega’s van het managementteam werken we aan de strategie en lange termijn doelstellingen van het bedrijf.

Na ruim 20 jaar in verschillende HR-functies – met name binnen een grote internationale werkomgeving – heb ik in 2022 de overstap gemaakt naar Sentech. Hier heb ik de mogelijkheid om in de volle breedte van het HR-vak bezig te zijn met uiteenlopende HR-vraagstukken. Dit maakt het werk leuk en uitdagend.

Sentech is professioneel en ambitieus met collega’s die vol passie en energie binnen hun vakgebied aan het werk zijn. Daarnaast is het een warme werkomgeving waar naar elkaar omgekeken wordt, met oprechte interesse voor de mens achter de professional. Deze combinatie spreekt mij enorm aan.

Samen met mijn man en onze twee kinderen wonen we in het buitengebied waar wij genieten van het buitenleven. Naast het bijhouden van en klussen in huis en in de tuin, besteed ik mijn vrije tijd graag aan mijn familie en vrienden: leuke uitjes, even bijkletsen of gezellig samen eten. Ik wandel graag in de mooie Nederlandse natuur. En tijdens vakanties vind je ons in de bergen.

e-mail Bianca

of bel: 073 2200 513

Nieuws

Sentech trekt private equity aan voor groei en marktdiversificatie

Sinds eind maar 2022 heeft Smile Invest een meerderheidsbelang in Sentech. Waarom deze samenwerking? Dat lees je in dit artikel.
Lees verder >

Sentech en Smile Invest slaan handen ineen

Om de groeiambities en lange termijn doelstellingen te realiseren, gaat Sentech met Smile Invest samenwerken.
Lees verder >

Geïsoleerde oplossingen zijn niet meer van deze tijd

Bij sensorintegratie gaat het gaat om het leveren van de meest optimale sensorproducten. Maar vooral ook om de inpassing in het totale systeem van de klant.
Lees verder >

Partnership tussen Sentech en lidar specialist

Sentech is een samenwerking aangegaan met lidar specialist Velodyne. Lidar zie je terug in bijvoorbeeld agv’s en robotica. Lees meer over deze samenwerking en lidar.
Lees verder >

Asset tracking: welke lokalisatietechnologie heb jij nodig?

Bij asset tracking zijn er verschillende lokalisatietechnologieën... Zoals GPS, Wifi, bluetooth en netwerk triangulatie. Welke technologie gebruik je in welke situatie?
Lees verder >
Bij ons aan de slag

Team Lead Sales & Customer Support

Ben jij als team lead toe aan een volgende stap? Bij ons krijg je de kans! Met een gezellig en ervaren backoffice team onder jouw hoede, laten jullie samen de verkoopondersteuning op rolletjes lopen.
Lees verder >

Inside Sales Engineer

Start jij jouw technische loopbaan in de sensortechnologie? Op basis van klantbehoeften bedenk je - samen met je ervaren collega - maatwerk sensoroplossingen.
Lees verder >

Assistant Financial Controller

Is analyseren op jouw lijf geschreven? Word onze Assistent Financial Controller… Samen met je collega’s bouw je mee aan een professionele finance afdeling.
Lees verder >
Customer Service:
T +31(0) 73 2200 000

Technical Support
T +31 (0)73 220 00 19