Hermen Kobus

In mijn functie als CEO ben ik eindverantwoordelijk en aansprakelijk voor de strategie van Sentech, het aansturen van verdere groei, uitbreiding van ons bedrijf en het managen van de algehele bedrijfsvoering.

Al jaren haal ik mijn passie en energie uit de realisatie van nieuwe ontwikkelingen die het uiterste mogelijk maken in de machines van onze klanten. Ik onderzoek graag in nauwe samenwerking hoe we onze toegevoegde waarde voor deze innovatieve klanten verder kunnen vergroten. Toegevoegde waarde is in mijn ogen altijd klantspecifiek.

Mijn streven naar beter en mijn van nature nieuwsgierige aanleg, maken dat ik altijd op zoek ben naar de vraag achter de vraag. Ik daag de klant graag uit om samen met Sentech het project aan te gaan en beloof hierbij dat onze operatie jou als klant volledig zal ontzorgen.

Wanneer ik mij committeer aan een uitdaging, dan betekent dit voor mij onvoorwaardelijke acceptatie van alle uitdagingen die op mijn pad zullen komen. Projecten van eerste concept naar eindproduct zien groeien op een manier die de klant niet voor mogelijk hield, geeft mij echt enorm veel energie!

Tot zover deze korte introductie. Het is aan mij om dit fantastische team van Sentrepreneurs naar en door de volgende groeifase te leiden. Een fase waarin groei en borging van continuïteit continu schuren. Een fase waarin nieuwe talenten zichzelf ontplooien en waarin wij met dit fantastische team bouwen aan de toekomst van ons allemaal!

e-mail Hermen

of bel: 073 2200 027

Nieuws

Sentech en Smile Invest slaan handen ineen

Om de groeiambities en lange termijn doelstellingen te realiseren, gaat Sentech met Smile Invest samenwerken.
Lees verder >

Geïsoleerde oplossingen zijn niet meer van deze tijd

Bij sensorintegratie gaat het gaat om het leveren van de meest optimale sensorproducten. Maar vooral ook om de inpassing in het totale systeem van de klant.
Lees verder >

Partnership tussen Sentech en lidar specialist

Sentech is een samenwerking aangegaan met lidar specialist Velodyne. Lidar zie je terug in bijvoorbeeld agv’s en robotica. Lees meer over deze samenwerking en lidar.
Lees verder >

Asset tracking: welke lokalisatietechnologie heb jij nodig?

Bij asset tracking zijn er verschillende lokalisatietechnologieën... Zoals GPS, Wifi, bluetooth en netwerk triangulatie. Welke technologie gebruik je in welke situatie?
Lees verder >

Sentech en Sensolus starten samenwerking

Sinds 1 augustus 2021 is het een feit… Het partnership tussen Sentech en het Belgische Sensolus. Wat houdt deze samenwerking in?
Lees verder >
Bij ons aan de slag
Customer Service:
T +31(0) 73 2200 000

Technical Support
T +31 (0)73 220 00 19