Joost Geelhoed

Van jongs af aan ben ik altijd geïnteresseerd geweest in elektronica. Dat heeft ertoe geleidt dat ik in Delft Electrical Engineering gestudeerd heb, om daarna in de techniek te belanden. In het begin werkte ik veel aan software om meetdata te processen of actuatoren aan te sturen. Langzaamaan ben ik steeds meer met sensoren gaan werken, wat mij begin 2023 bij Sentech bracht.

Binnen Sentech werk ik als Senior Project Engineer aan verschillende interessante projecten. Dit geeft mij de kans om met creatieve ideeën mooie technische oplossingen te ontwerpen. Wat me aanspreekt binnen Sentech, is dat iedereen op de hoogte is van waar de ander me bezig is en we elkaar makkelijk weten te vinden.

In mijn vrije tijd speel ik gitaar en sta ik graag in de keuken om iets lekkers te maken, pizza bijvoorbeeld. Als het mooi weer is ga ik graag naar buiten, bijvoorbeeld om te golfen. Ook klus ik graag in het huis of in de tuin.

e-mail Joost

of bel: 073 2200 334

Nieuws

Sentech en Smile Invest slaan handen ineen

Om de groeiambities en lange termijn doelstellingen te realiseren, gaat Sentech met Smile Invest samenwerken.
Lees verder >

Geïsoleerde oplossingen zijn niet meer van deze tijd

Bij sensorintegratie gaat het gaat om het leveren van de meest optimale sensorproducten. Maar vooral ook om de inpassing in het totale systeem van de klant.
Lees verder >

Partnership tussen Sentech en lidar specialist

Sentech is een samenwerking aangegaan met lidar specialist Velodyne. Lidar zie je terug in bijvoorbeeld agv’s en robotica. Lees meer over deze samenwerking en lidar.
Lees verder >

Asset tracking: welke lokalisatietechnologie heb jij nodig?

Bij asset tracking zijn er verschillende lokalisatietechnologieën... Zoals GPS, Wifi, bluetooth en netwerk triangulatie. Welke technologie gebruik je in welke situatie?
Lees verder >

Sentech en Sensolus starten samenwerking

Sinds 1 augustus 2021 is het een feit… Het partnership tussen Sentech en het Belgische Sensolus. Wat houdt deze samenwerking in?
Lees verder >
Bij ons aan de slag
Customer Service:
T +31(0) 73 2200 000

Technical Support
T +31 (0)73 220 00 19