Jurriaan Pennartz

Als Interim Recruiter breng ik de relevante doelgroepen in de arbeidsmarkt in kaart. In recruitmentjargon noemen we dat ‘het aanleggen van talent pools’.

Daarnaast bemoei ik mij – gevraagd en ongevraagd – met meer tactische recruitmentvraagstukken in de organisatie. De challenge? Het versterken van Sentech met de juiste professionals!

Elkaar uitdagen om de dingen anders en beter te doen, elke keer weer. Dat is wat ze bij Sentech doen op het vlak van sensortechnologie. Én dat sluit mooi aan bij hoe ik tegen het recruitmentvak aankijk.

Ik ben geboren en opgegroeid in Tilburg en woon samen met Iris in het bourgondische Diessen. Samen hebben wij drie dochters: Zarah en haar tweelingzusjes Liza en Zoë. In mijn vrije tijd leef ik mij graag uit in de schuur en in onze tuin. En zodra we weer mogen reizen, neem ik Iris en de drie meiden mee naar Zuid-Italie, mijn andere liefde.

e-mail Jurriaan

of bel: 06 42 52 77 39

Nieuws

Sentech trekt private equity aan voor groei en marktdiversificatie

Sinds eind maar 2022 heeft Smile Invest een meerderheidsbelang in Sentech. Waarom deze samenwerking? Dat lees je in dit artikel.
Lees verder >

Sentech en Smile Invest slaan handen ineen

Om de groeiambities en lange termijn doelstellingen te realiseren, gaat Sentech met Smile Invest samenwerken.
Lees verder >

Geïsoleerde oplossingen zijn niet meer van deze tijd

Bij sensorintegratie gaat het gaat om het leveren van de meest optimale sensorproducten. Maar vooral ook om de inpassing in het totale systeem van de klant.
Lees verder >

Partnership tussen Sentech en lidar specialist

Sentech is een samenwerking aangegaan met lidar specialist Velodyne. Lidar zie je terug in bijvoorbeeld agv’s en robotica. Lees meer over deze samenwerking en lidar.
Lees verder >

Asset tracking: welke lokalisatietechnologie heb jij nodig?

Bij asset tracking zijn er verschillende lokalisatietechnologieën... Zoals GPS, Wifi, bluetooth en netwerk triangulatie. Welke technologie gebruik je in welke situatie?
Lees verder >
Bij ons aan de slag

Assemblage Medewerker

Kom jij bij ons werken als Assemblage Medewerker? Met jouw assemblage skills maak jij sensoroplossingen. Check de vacature!
Lees verder >
Customer Service:
T +31(0) 73 2200 000

Technical Support
T +31 (0)73 220 00 19