Joost van den Eijnden

Als recruiter binnen Sentech werf en selecteer ik, samen met de hiring managers, de beste en meest enthousiaste kandidaten. Zo geven we de groei van Sentech verder vorm en zijn we onze klanten nog beter van dienst.

Als sinds 2016 werk ik als corporate recruiter, bij voornamelijk technisch hoogwaardige bedrijven. Daarvoor heb ik 10 jaar aan de bureauzijde gewerkt. De laatste 6 maanden richt ik mij meer op sourcing. Dit is een activiteit waarbij je de juiste mensen zoekt op LinkedIn en andere social mediakanalen. Hierbij zoek je heel gericht naar de juiste vacatureprofielen.

Sentech is overigens een informeel bedrijf waar ik mezelf echt thuis voel. Dat is voor mij extra belangrijk, want in mijn rol moet ik kandidaten overtuigen om bij Sentech te komen praten. Eenmaal in ons kantoor ervaren zij dan zelf de sfeer en hoe collega’s met elkaar omgaan.

Ik ben inmiddels ruim twaalf jaar getrouwd met Brigitte en samen houden we van reizen. Ook bezoeken we regelmatig het theater of de bioscoop. Een paar keer per week loop ik in de bossen en verder breng ik mijn vrijetijd graag door met familie en vrienden.

e-mail Joost

of bel: 073 2200 008

Nieuws

Chromatic confocal: extreme techniek op Precisiebeurs

Veel interesse voor de zeer nauwkeurige en contactloze afstandsmeting. Vergroot direct je techniekkennis in een paar minuten.
Lees verder >

Optische precisie op de nanometer

Extreme meetnauwkeurigheid op de nanometer haal je met Chromatic Confocal imaging. Check direct deze precisie techniek!
Lees verder >

IATF 16949 certificaat: werken volgens de leidende norm

Sentech werkt strikt volgens de kwaliteitsnormering IATF 16949, én de ISO 9001-norm. Maar waarom eigenlijk? En wat is het? Check direct de antwoorden!
Lees verder >

Ketenintegratie: focus is essentieel

Hebben bedrijven die zich niet op ketenintegratie richten nog bestaansrecht? Lees de visie van onder meer astronaut André Kuipers.
Lees verder >

IoT cruciaal voor continuïteit en succes

Laat je inspireren tot jouw eigen IoT-applicaties en nieuwe kansen voor jouw bedrijf.
Lees verder >
Bij ons aan de slag

Finance Manager

Als MT-lid ben je strategisch sparringpartner voor directie en management en ontwikkel je beleid op gebied van Finance en ICT.
Lees verder >

Project Lead Engineering

Je bent verantwoordelijk voor projectmanagement en -planning binnen de sensorintegratie. Is dit jou op het lijft geschreven?
Lees verder >

Vacature Project Engineer: focus op embedded hard- en software

Als Project Engineer beoordeel jij de technische en commerciële haalbaarheid en maakbaarheid van klantaanvragen.
Lees verder >

Gedreven HR Business Partner die het verschil maakt

We zoeken een proactieve, ambitieuze en gedreven HR Business Partner, op zowel tactisch als strategisch niveau. Challenge de business op HR-thematiek.
Lees verder >

Manager Sales met talent voor verbinden

We zoeken een ervaren professional, die als coach en verbinder op de juiste manier onze snelgroeiende salesorganisatie vormgeeft en leidt.
Lees verder >
Share This
Customer Service:
T +31(0) 73 2200 000

Technical Support
T +31 (0)73 220 00 19