Huib van der Kleij

Supply Chain, inkoop en operations zijn vakgebieden waarin ik veel ervaring heb opgedaan. Deze ervaringen kan ik goed gebruiken als Team Lead Supply Chain bij Sentech.

Hier ben ik verantwoordelijk voor alle directe inkopen. Zowel strategisch, tactisch als operationeel. Daarnaast focus ik mij samen met mijn team op het optimaliseren van de productie- en transportplanning en op het beheer van het magazijn.

Voor mijn start bij Sentech heb ik anderhalf jaar als ZZP-er aan diverse interim opdrachten gewerkt. Daarvoor werkte ik dertien jaar – met veel plezier – in diverse functies bij BASF in Boxtel.

Ik ben vader van een zoon en een dochter. In mijn vrije tijd sport ik graag, verdiep ik mijzelf in wijn, luister ik naar muziek en schrijf ik. Daarnaast hou ik van reizen, het liefst buiten Europa. Gelukkig hebben mijn kinderen de leeftijd bereikt waarbij ze mee op reis kunnen. Nog reisdoelen genoeg!

e-mail Huib

of bel: 073 2200 330

Nieuws

Werken bij smart industry bedrijven: hoe ziet zo’n baan eruit?

Door smart industry worden sensorintegratieprojecten complexer. Hermen deelt zijn ervaringen met jou.
Lees verder >

Test Social Distancing: minder contacten door sensor, geen extra contacten door mondkapje

In het Smart Distance Lab (UvA) werd met camera’s en sensoren gemeten hoeveel afstand mensen van elkaar hielden.
Lees verder >

Efficiënt engineeren: voorkom technische mankementen in jouw machine

Hoe werkt efficiënt engineeren bij een sensorintegratie? Ben voorbereid en voorkom verrassingen in een later stadium van jouw project.
Lees verder >

Hoe toekomstbestendig zijn familiebedrijven? Sentech als werkgever

Jouw carrière in de high tech ligt in Nieuwkuijk. Sentech als werkgever creëert een werkomgeving die toekomstbestendig is. Waar ligt jouw behoefte?
Lees verder >

Met welke kwaliteitsnorm ontwikkel jij een duurzame sensoroplossing?

Ontwikkel jouw duurzame sensoroplossing met de allerhoogste kwalitietsnorm: IATF 16949. Hoe pas je dit proces aan op jouw kwaliteitbehoeften?
Lees verder >
Bij ons aan de slag

Office Assistant / Receptionist

Als Office Assistant ben jij ons visitekaartje. Jij bent het warme welkom voor onze bezoekers én jouw collega's. Mis deze veelzijdige functie niet!
Lees verder >

Assistent Inkoper

Is inkoop helemaal jouw ding? Kom bij ons werken als Assistent Inkoper! Samen met jouw collega-inkopers zorg jij ervoor dat componenten op het juiste moment beschikbaar zijn.
Lees verder >

Logistiek Medewerker

Jij verwerkt inkomende en uitgaande goederen in ons magazijn. Ook denk je mee om het logistieke proces te verbeteren. Check deze veelzijdige baan.
Lees verder >

Sales & Customer Support Representative

In de deze rol zorg jij naast onze klanttevredenheid ook voor verkoopondersteuning binnen ons sales team. Ontdek deze vacature!
Lees verder >

Quality Engineer

Zie jij jezelf als kwaliteitsambassadeur die de organisatie adviseert? Wie weet ben jij onze nieuwe Quality Engineer!
Lees verder >