Huib van der Kleij

Supply Chain, inkoop en operations zijn vakgebieden waarin ik veel ervaring heb opgedaan. Deze ervaringen kan ik goed gebruiken als Team Lead Supply Chain bij Sentech.

Hier ben ik verantwoordelijk voor alle directe inkopen. Zowel strategisch, tactisch als operationeel. Daarnaast focus ik mij samen met mijn team op het optimaliseren van de productie- en transportplanning en op het beheer van het magazijn.

Voor mijn start bij Sentech heb ik anderhalf jaar als ZZP-er aan diverse interim opdrachten gewerkt. Daarvoor werkte ik dertien jaar – met veel plezier – in diverse functies bij BASF in Boxtel.

Ik ben vader van een zoon en een dochter. In mijn vrije tijd sport ik graag, verdiep ik mijzelf in wijn, luister ik naar muziek en schrijf ik. Daarnaast hou ik van reizen, het liefst buiten Europa. Gelukkig hebben mijn kinderen de leeftijd bereikt waarbij ze mee op reis kunnen. Nog reisdoelen genoeg!

e-mail Huib

of bel: 073 2200 330

Nieuws

Partnership tussen Sentech en lidar specialist

Sentech is een samenwerking aangegaan met lidar specialist Velodyne. Lidar zie je terug in bijvoorbeeld agv’s en robotica. Lees meer over deze samenwerking en lidar.
Lees verder >

Asset tracking: welke lokalisatietechnologie heb jij nodig?

Bij asset tracking zijn er verschillende lokalisatietechnologieën... Zoals GPS, Wifi, bluetooth en netwerk triangulatie. Welke technologie gebruik je in welke situatie?
Lees verder >

Sentech en Sensolus starten samenwerking

Sinds 1 augustus 2021 is het een feit… Het partnership tussen Sentech en het Belgische Sensolus. Wat houdt deze samenwerking in?
Lees verder >

Werken volgens hoge kwaliteitsnormen

Met hoge kwaliteitsnormen ontwikkel je een betrouwbaar een duurzaam eindproduct. Hoe pakt Sentech dat aan?
Lees verder >

Werken bij smart industry bedrijven: hoe ziet zo’n baan eruit?

Door smart industry worden sensorintegratieprojecten complexer. Hermen deelt zijn ervaringen met jou.
Lees verder >
Bij ons aan de slag

Corporate Recruiter

Als Corporate Recruiter (32 uur) ben jij verantwoordelijk voor het werving en selectieproces. Check deze vacature.
Lees verder >

Inkoper

Veel verantwoordelijkheid en een eigen pakket aan leveranciers. Dat krijg jij als Inkoper. Bekijk deze vacature!
Lees verder >

Commercieel Project Coördinator

Als Commercieel Project Coördinator coördineer je commerciële en technische acties. Zo help jij bij het genereren van New Business.
Lees verder >

Inside Sales Engineer

Jouw grote hart voor technologie komt goed van pas. Want, op basis van klantbehoeften bedenk jij maatwerk sensoroplossingen.
Lees verder >

Sales & Customer Support Representative

In de deze rol zorg jij naast onze klanttevredenheid ook voor verkoopondersteuning binnen ons sales team. Ontdek deze vacature!
Lees verder >