Huib van der Kleij

Supply Chain, inkoop en operations zijn vakgebieden waarin ik veel ervaring heb opgedaan. Deze ervaringen kan ik goed gebruiken als Team Lead Supply Chain bij Sentech.

Hier ben ik verantwoordelijk voor alle directe inkopen. Zowel strategisch, tactisch als operationeel. Daarnaast focus ik mij samen met mijn team op het optimaliseren van de productie- en transportplanning en op het beheer van het magazijn.

Voor mijn start bij Sentech heb ik anderhalf jaar als ZZP-er aan diverse interim opdrachten gewerkt. Daarvoor werkte ik dertien jaar – met veel plezier – in diverse functies bij BASF in Boxtel.

Ik ben vader van een zoon en een dochter. In mijn vrije tijd sport ik graag, verdiep ik mijzelf in wijn, luister ik naar muziek en schrijf ik. Daarnaast hou ik van reizen, het liefst buiten Europa. Gelukkig hebben mijn kinderen de leeftijd bereikt waarbij ze mee op reis kunnen. Nog reisdoelen genoeg!

e-mail Huib

of bel: 073 2200 330

Nieuws

Sentech en Sensolus starten samenwerking

Sinds 1 augustus 2021 is het een feit… Het partnership tussen Sentech en het Belgische Sensolus. Wat houdt deze samenwerking in?
Lees verder >

Werken volgens hoge kwaliteitsnormen

Met hoge kwaliteitsnormen ontwikkel je een betrouwbaar een duurzaam eindproduct. Hoe pakt Sentech dat aan?
Lees verder >

Werken bij smart industry bedrijven: hoe ziet zo’n baan eruit?

Door smart industry worden sensorintegratieprojecten complexer. Hermen deelt zijn ervaringen met jou.
Lees verder >

Test Social Distancing: minder contacten door sensor, geen extra contacten door mondkapje

In het Smart Distance Lab (UvA) werd met camera’s en sensoren gemeten hoeveel afstand mensen van elkaar hielden.
Lees verder >

Efficiënt engineeren: voorkom technische mankementen in jouw machine

Hoe werkt efficiënt engineeren bij een sensorintegratie? Ben voorbereid en voorkom verrassingen in een later stadium van jouw project.
Lees verder >
Bij ons aan de slag

Inkoper

In deze tactische inkooprol ben je samen met jouw collega’s verantwoordelijk voor de inkoopactiviteiten. Ben jij onze nieuwe Inkoper?
Lees verder >

Business Controller

Vertaal jij ontwikkelingen en stuurinformatie naar een toekomstvisie? En kan jij deze visie ook uitdragen en concreet maken? Check de vacature Business Controller!
Lees verder >

Assemblage Medewerker

Kom jij bij ons werken als Assemblage Medewerker? Met jouw assemblage skills maak jij sensoroplossingen. Check de vacature!
Lees verder >

Project Engineer

Krijg jij energie van uitdagende technische projecten waarin jij je vastbijt in klant specifieke sensorvraagstukken? Dan hebben wij een mooie uitdaging voor jou als Project Engineer. Ben jij onze nieuwe collega?
Lees verder >

(Senior) Account Manager

In deze rol help jij onze klanten bij het vinden van sensoroplossingen. Ben jij een techneut met passie voor sales?
Lees verder >