Corné van Giessen

Mijn naam is Corné en als Intern werk ik aan mijn stageopdracht. Deze opdracht gaat over het in kaart brengen van de klanttevredenheid. Dat doen we met een nulmeting.

Na het klanttevredenheidsonderzoek, schrijf ik gerichte aanbevelingen die helpen bij het verbeteren van de processen binnen Sentech.

Ik koos voor Sentech omdat de stageopdracht mij aansprak. Tijdens de sollicitatie was het gevoel gelijk goed en ben ik direct aan de slag gegaan met mijn onderzoeksvoorstel. De branche is nieuw voor mij. En dat maakt het extra interessant om meer te leren over de werkprocessen binnen het bedrijf. Met deze stage wil ik mijzelf klaarstomen voor het werkveld, waar ik na mijn studie aan de slag wil gaan.

In mijn vrije tijd ben ik vooral te vinden in de sportschool. Maar ook op het voetbalveld van NOAD`32. Bij NOAD ben ik als vrijwilliger trainer van jongeren tot en met 17 jaar. Daarnaast train ik mee met het tweede elftal binnen de vereniging. Zaterdag speel ik mijn wedstrijden in het derde elftal. Ook vind ik het leuk om te gamen en series te kijken.

e-mail Corné

of bel: 073 2200 000

Nieuws

Sentech trekt private equity aan voor groei en marktdiversificatie

Sinds eind maar 2022 heeft Smile Invest een meerderheidsbelang in Sentech. Waarom deze samenwerking? Dat lees je in dit artikel.
Lees verder >

Sentech en Smile Invest slaan handen ineen

Om de groeiambities en lange termijn doelstellingen te realiseren, gaat Sentech met Smile Invest samenwerken.
Lees verder >

Geïsoleerde oplossingen zijn niet meer van deze tijd

Bij sensorintegratie gaat het gaat om het leveren van de meest optimale sensorproducten. Maar vooral ook om de inpassing in het totale systeem van de klant.
Lees verder >

Partnership tussen Sentech en lidar specialist

Sentech is een samenwerking aangegaan met lidar specialist Velodyne. Lidar zie je terug in bijvoorbeeld agv’s en robotica. Lees meer over deze samenwerking en lidar.
Lees verder >

Asset tracking: welke lokalisatietechnologie heb jij nodig?

Bij asset tracking zijn er verschillende lokalisatietechnologieën... Zoals GPS, Wifi, bluetooth en netwerk triangulatie. Welke technologie gebruik je in welke situatie?
Lees verder >
Bij ons aan de slag

Projectondersteuner Office Manager (tijdelijk)

Vanuit deze functie ondersteun je het MT en begeleid je toffe projecten. Van telefoniebeleid tot evenementen.
Lees verder >

Ervaren Projectleider Sensortechnologie

Als Ervaren Projectleider ben je verantwoordelijk voor het realiseren van unieke projecten op het gebied van sensorintegratie.
Lees verder >

Junior Projectleider Sensortechnologie

Als Junior Projectleider ben je verantwoordelijk voor het realiseren van unieke projecten op het gebied van sensorintegratie.
Lees verder >

Financial Controller

In deze veelzijdige rol binnen onze groeiende organisatie ben je (strategisch) sparringpartner en rechterhand van onze Finance Manager. Lees meer over deze vacature.
Lees verder >

Recruiter & Employer Branding Specialist

Als Recruiter & Employer Branding Specialist (32-40 uur) run jij bij Sentech jouw eigen recruitment-toko. Én dat binnen een mensgerichte organisatie. Lees verder!
Lees verder >
Customer Service:
T +31(0) 73 2200 000

Technical Support
T +31 (0)73 220 00 19