Andreja Tor

Sinds november 2021 werk ik bij Sentech als Assembly Engineer. Op de productie-afdeling maak ik verschillende kabels met connectoren.

Waarom ik voor Sentech heb gekozen? Tijdens het kennismakingsgesprek voelde ik mijzelf meteen thuis. Ook ervaarde ik de warme en informele sfeer.

Mijn werk doe ik graag zo goed mogelijk, met oog voor kwaliteit. Ik ben leergierig en wil nog veel leren over efficiëntie van productieprocessen en kwaliteit.

Oorspronkelijk kom ik uit Slovenië. In 2005 kwam ik naar Nederland, naar de Universiteit van Wageningen voor een studentenuitwisseling. Het was de bedoeling om vier maanden te blijven. Maar toen besloot ik om hier milieuwetenschappen te gaan studeren.

Hoewel mijn vrouw ook uit Slovenië komt, hebben we elkaar in Nederland ontmoet. Samen hebben we een hond. In mijn vrije tijd wandel ik graag met onze hond. Verder vind ik het leuk om bezig te zijn met elektronica, patchwork naaien, korte films maken, koken, bakken en groente kweken in mijn moestuin.

e-mail Andreja

of bel: 073 2200 000

Nieuws

Sentech trekt private equity aan voor groei en marktdiversificatie

Sinds eind maar 2022 heeft Smile Invest een meerderheidsbelang in Sentech. Waarom deze samenwerking? Dat lees je in dit artikel.
Lees verder >

Sentech en Smile Invest slaan handen ineen

Om de groeiambities en lange termijn doelstellingen te realiseren, gaat Sentech met Smile Invest samenwerken.
Lees verder >

Geïsoleerde oplossingen zijn niet meer van deze tijd

Bij sensorintegratie gaat het gaat om het leveren van de meest optimale sensorproducten. Maar vooral ook om de inpassing in het totale systeem van de klant.
Lees verder >

Partnership tussen Sentech en lidar specialist

Sentech is een samenwerking aangegaan met lidar specialist Velodyne. Lidar zie je terug in bijvoorbeeld agv’s en robotica. Lees meer over deze samenwerking en lidar.
Lees verder >

Asset tracking: welke lokalisatietechnologie heb jij nodig?

Bij asset tracking zijn er verschillende lokalisatietechnologieën... Zoals GPS, Wifi, bluetooth en netwerk triangulatie. Welke technologie gebruik je in welke situatie?
Lees verder >
Bij ons aan de slag

Assemblage Medewerker

Kom jij bij ons werken als Assemblage Medewerker? Met jouw assemblage skills maak jij sensoroplossingen. Check de vacature!
Lees verder >
Customer Service:
T +31(0) 73 2200 000

Technical Support
T +31 (0)73 220 00 19