Video: zo ontwikkelt Sentech jouw sensorintegratie

Als OEM of machinebouwer zoek je een sensor die geschikt is voor uitdagende omstandigheden. Zoals vervuiling, extreme temperaturen en vacuüm. Hoe ziet de reis van jouw sensorintegratie eruit? We laten het jou zien in de bovenstaande video.

Ben je een machinebouwer en zoek je een sensor die geschikt is voor uitdagende omstandigheden zoals flinke vervuiling of temperaturen tot -200 graden? Onze specialisten vertalen jouw wensen naar de juiste technische specificaties. Hoe uitdagender, hoe beter.

Samen met het R&D-team presenteren ze een sensoroplossing die – speciaal voor jou – op maat gemaakt is. Geef je dit voorstel een go? Dan gaan onze engineers aan de slag. Zij maken een volledige sensor, design en een prototype.

De reis van de sensorintegratie gaat verder naar de collega’s van Supply Chain. Zij werken samen met sensorleveranciers en onze R&D-collega’s met maar één doel: ervoor zorgen dat de componenten voor het eindproduct op tijd en tegen de juiste prijs en kwaliteit geleverd worden.

Als de componenten binnen zijn, maken onze assemblagemedewerkers de sensor op maat. Precies zoals met jou is afgesproken. Zo voegen we bijvoorbeeld kabels en stekkers toe aan de sensors. En dan is het tijd om de sensoren te testen en te verpakken. Bij producten voor semicon-applicaties gebeurt dit stofvrij, in onze cleanroom.

Vervolgens maken onze logistiek medewerkers de sensorassemblages klaar voor verzending. Deze vervolgen hun weg naar jou. Jij kan de sensoren moeiteloos integreren. Dankzij onze kennis van sensortechnologie en slimme werkwijze, optimaliseren we samen jouw eindproduct. Welke sensor uitdaging heb jij voor ons?

Deel jouw sensoruitdaging met ons. Onze sensorexperts helpen jou graag verder.

stel jouw vraag

Customer Service:
T +31(0) 73 2200 000

Technical Support
T +31 (0)73 220 00 19