Gian Maas

Als QEHS Officer borg ik eisen van klanten en overheden in onze processen, maar ook in de processen van onze leveranciers. Daarnaast is het mijn taak om te zorgen dat mijn collega’s net zo gezond en veilig weer naar huis gaan als dat ze ‘s morgens zijn gekomen!

Door 18 jaar te hebben gewerkt in diverse quality- en compliancerollen in de glasindustrie, heb ik kennis en ervaring verzameld van ISO-certificeringen in kwaliteits-, milieu-, energie- en arboveiligheidsmanagementsystemen. In combinatie met mijn bedrijfskundige achtergrond kan ik de interne organisatie kritisch beoordelen.

Het is mijn doel om Sentech naar het volgende niveau te brengen op het gebied van ESG (Environment, Social en Governance). Over de hele wereld worden er regels gemaakt over deze onderwerpen. Als we hier een goed beleid voor hebben, dragen we bij aan een toekomst die duurzaam en inclusief is.

Bij Sentech staat de medewerker echt centraal. Er is ruimte om je competenties te vertalen naar werkbare processen om zo samen te groeien. Doordat mijn functie nieuw is binnen deze organisatie, kan ik elke dag wat brengen. Dit geeft me veel energie en voldoening.

Mijn grootste passie in mijn vrije tijd is scouting. Al ruim 30 jaar ben ik wekelijks actief met deze (uit de hand gelopen) hobby. Ik ben voorzitter van onze vereniging en ik begeleid jongvolwassenen tussen de 15 en 18 jaar. Het is geweldig om jongeren op een vrije en sociale manier te helpen ontwikkelen. In de huidige maatschappij is dit ook belangrijk. Op scouting leren ze zelfstandig te zijn en anderen te waarderen zoals ze zijn. Naast scouting ben ik vaak in de natuur te vinden: klimmen, geocaching, mountainbiken of gewoon heerlijk op vakantie met mijn partner Susanne.

e-mail Gian

of bel: 073 3039 910

Nieuws

Sentech en Smile Invest slaan handen ineen

Om de groeiambities en lange termijn doelstellingen te realiseren, gaat Sentech met Smile Invest samenwerken.
Lees verder >

Geïsoleerde oplossingen zijn niet meer van deze tijd

Bij sensorintegratie gaat het gaat om het leveren van de meest optimale sensorproducten. Maar vooral ook om de inpassing in het totale systeem van de klant.
Lees verder >

Partnership tussen Sentech en lidar specialist

Sentech is een samenwerking aangegaan met lidar specialist Velodyne. Lidar zie je terug in bijvoorbeeld agv’s en robotica. Lees meer over deze samenwerking en lidar.
Lees verder >

Asset tracking: welke lokalisatietechnologie heb jij nodig?

Bij asset tracking zijn er verschillende lokalisatietechnologieën... Zoals GPS, Wifi, bluetooth en netwerk triangulatie. Welke technologie gebruik je in welke situatie?
Lees verder >

Sentech en Sensolus starten samenwerking

Sinds 1 augustus 2021 is het een feit… Het partnership tussen Sentech en het Belgische Sensolus. Wat houdt deze samenwerking in?
Lees verder >
Bij ons aan de slag

Head of Sales en Business Development

Vanuit deze functie sta je midden in de organisatie en heb je een centrale rol in de groei en ontwikkeling van onze organisatie. Bekijk deze vacature.
Lees verder >

Quality Engineer

In deze rol onderzoek je product klachten, problemen én de oorzaken daarvan. Je ondersteunt in het optimaliseren van onze processen wat vervolgens leidt tot minder klachten.
Lees verder >
Customer Service:
T +31(0) 73 2200 000

Technical Support
T +31 (0)73 220 00 19