Robin Keizer

Als Manager Operations ben ik binnen Sentech eindverantwoordelijk voor de visie, het beleid en de uitvoering van Supply Chain Management, Production en Quality.

Ik breng focus aan op de gemeenschappelijke doelen en zorg ervoor dat onze organisatie, processen en structuren hierop aansluiten. Samen met mijn teams geef ik richting en inhoud aan een toekomstbestendige, klantgerichte en efficiënte organisatie. Daarnaast zorg ik ervoor dat we continu aansluiten bij de (markt)ontwikkelingen en organisatiefilosofie en dat we een belangrijke bijdrage leveren aan de missie en verdere ontwikkeling van Sentech.

Wat mij bijzonder aanspreekt aan Sentech is de gedrevenheid van het team om klanten te voorzien van sensoroplossingen die echt het verschil maken. Ik werk graag in deze dynamische omgeving waar technologie en mens samenkomen. Sentech is een professionele en mensgerichte organisatie met een unieke marktpositie, propositie en grote groeiambities. Dat vind ik geweldig.

Ik woon samen met mijn vriendin en onze dochter met veel plezier in het mooie Amersfoort. In mijn vrije tijd trek ik er graag op uit met het gezin of vrienden. We zijn dan graag buiten. Daarnaast hou ik van goed tafelen. Hoewel we graag op verschillende plekken komen, is Italië onze favoriete vakantiebestemming. Daar genieten we ongedwongen van een perfecte combinatie van zon, goed eten, bergen en gezellige dorpjes en pleintjes.

e-mail Robin

of bel: 073 3039 907

Nieuws

Sentech en Smile Invest slaan handen ineen

Om de groeiambities en lange termijn doelstellingen te realiseren, gaat Sentech met Smile Invest samenwerken.
Lees verder >

Geïsoleerde oplossingen zijn niet meer van deze tijd

Bij sensorintegratie gaat het gaat om het leveren van de meest optimale sensorproducten. Maar vooral ook om de inpassing in het totale systeem van de klant.
Lees verder >

Partnership tussen Sentech en lidar specialist

Sentech is een samenwerking aangegaan met lidar specialist Velodyne. Lidar zie je terug in bijvoorbeeld agv’s en robotica. Lees meer over deze samenwerking en lidar.
Lees verder >

Asset tracking: welke lokalisatietechnologie heb jij nodig?

Bij asset tracking zijn er verschillende lokalisatietechnologieën... Zoals GPS, Wifi, bluetooth en netwerk triangulatie. Welke technologie gebruik je in welke situatie?
Lees verder >

Sentech en Sensolus starten samenwerking

Sinds 1 augustus 2021 is het een feit… Het partnership tussen Sentech en het Belgische Sensolus. Wat houdt deze samenwerking in?
Lees verder >
Bij ons aan de slag

Head of Sales en Business Development

Vanuit deze functie sta je midden in de organisatie en heb je een centrale rol in de groei en ontwikkeling van onze organisatie. Bekijk deze vacature.
Lees verder >

Quality Engineer

In deze rol onderzoek je product klachten, problemen én de oorzaken daarvan. Je ondersteunt in het optimaliseren van onze processen wat vervolgens leidt tot minder klachten.
Lees verder >
Customer Service:
T +31(0) 73 2200 000

Technical Support
T +31 (0)73 220 00 19