Marco Leeggangers

Ondernemend, ambitieus en betrokken zijn allemaal eigenschappen die bij mij passen. Deze eigenschappen komen terug in zowel mijn privéleven als in mijn rol bij Sentech. In mijn privéleven wandel ik graag buiten met mijn vrouw en onze hond. Ik neem dan mijn fotocamera mee om mooie plaatjes te maken van de natuur.

Plezier maken en zorgen voor mijn gezin is het allerbelangrijkste. Twee eigen dochters, een bonusdochter, een bonuszoon en onze hond Buddy zorgen ervoor dat er altijd wel wat te beleven is thuis. De tijd die ik overheb steek ik in mijn webwinkels. Een uit de hand gelopen hobby, waar ik met veel plezier mijn leergierigheid in kwijt kan.

Bij Sentech los ik graag de Challenges van klanten op. Al sinds 2004 ben ik werkzaam bij Sentech en heb ik een bijdrage geleverd aan de groei. In het begin ben ik vooral verantwoordelijk geweest voor de operatie en later meer voor de commerciële kant. Als Chief Business Development Officer, speel ik een centrale rol in het realiseren van onze groeiambities. Hierbij blijft de klant altijd centraal staan met de vraag, hoe kunnen we de machine van de klant beter maken?

Ik werk bij Sentech, met passie en plezier. Ik heb veel vertrouwen in mensen, zodat ze op zelfstandige wijze hun verantwoordelijkheid kunnen nemen. De relaties die mij kennen, weten dat ze op mij kunnen vertrouwen als ik zeg “challenge accepted.”

e-mail Marco

of bel: 073 2200 018

Nieuws

Sentech en Smile Invest slaan handen ineen

Om de groeiambities en lange termijn doelstellingen te realiseren, gaat Sentech met Smile Invest samenwerken.
Lees verder >

Geïsoleerde oplossingen zijn niet meer van deze tijd

Bij sensorintegratie gaat het gaat om het leveren van de meest optimale sensorproducten. Maar vooral ook om de inpassing in het totale systeem van de klant.
Lees verder >

Partnership tussen Sentech en lidar specialist

Sentech is een samenwerking aangegaan met lidar specialist Velodyne. Lidar zie je terug in bijvoorbeeld agv’s en robotica. Lees meer over deze samenwerking en lidar.
Lees verder >

Asset tracking: welke lokalisatietechnologie heb jij nodig?

Bij asset tracking zijn er verschillende lokalisatietechnologieën... Zoals GPS, Wifi, bluetooth en netwerk triangulatie. Welke technologie gebruik je in welke situatie?
Lees verder >

Sentech en Sensolus starten samenwerking

Sinds 1 augustus 2021 is het een feit… Het partnership tussen Sentech en het Belgische Sensolus. Wat houdt deze samenwerking in?
Lees verder >
Bij ons aan de slag
Customer Service:
T +31(0) 73 2200 000

Technical Support
T +31 (0)73 220 00 19