Thomas Breukink

Ik ben leidinggevende van het Supply Chain team. Het Supply Chain team heeft orders in het vizier, van het moment van orderplaatsing tot de uitlevering ervan. Dit doen we in nauwe samenwerking met onze leveranciers, productie en logistieke partners. Ook bewaken we de vastgelegde prestatieafspraken met onze leveranciers.

Met het doel om continu te blijven verbeteren, haal ik het beste uit mijzelf en de mensen om mij heen. We verbeteren de supply chain continu. Zo maken we onze klantbeloften waar.

Na twee grote multinationals als werkgever, ontstond de behoefte naar meer ondernemerschap. In een kleiner bedrijf sta je dichter bij de bedrijfsvoering en zie je meer resultaat van je werk. Sentech is een interessante groeiende onderneming waar mijn achtergrond bij past. Ik heb veel ervaring in Lean, Operations, Management en Logistiek.

Vroeger wilde ik uitvinder worden, geïnspireerd door Willie Wortel uit de Donald Duck. Een sterke interesse in techniek heb ik nog steeds. Op latere leeftijd ontdekte ik dat ik graag met mensen en teams werk. In mijn vrije tijd roei ik in een team bij de Tilburgse roeivereniging en ben ik erg graag buiten. Daarnaast knutsel ik in de avonden graag wat aan elektronica projecten.

e-mail Thomas

of bel: 073 2200 011

Nieuws

Omgaan met veranderingen op het werk door digitalisering

Veranderingen door digitalisering hebben invloed op jouw baan. Leer omgaan met deze veranderingen op het werk. Zo speel jij in op jouw toekomst van werk.
Lees verder >

3 belangrijke criteria optical en inductive encoders uitgediept

Werkt jouw encoder niet optimaal? Verdiep je in belangrijke criteria van jouw toepassing. Ontdek ook welke specificaties van de encoder hierbij een grote rol spelen.
Lees verder >

Inductive of optical: welke encoder past bij jouw applicatie?

Jij wil nauwkeurig een positie of beweging meten. Welke encoder past bij jouw toepassing? En hoe selecteer je deze?
Lees verder >

Onze zwemhelden halen recordbedrag op voor Swim to Fight Cancer

Trots op onze zwemmers! Zij zwommen 2,1 kilometer en haalden wel 9.024 euro op voor kankeronderzoek.
Lees verder >

Betrouwbare afstandsmeting met radar sensor

Radar sensor meet afstanden met radiosignalen. Deze sensor is geschikt voor vele toepassingen. Ontdek deze technologie!
Lees verder >
Bij ons aan de slag

Supply Chain Planner

Jij zorgt voor onze productieplanning. Daarbij optimaliseer je de planningsprocessen zodat je meer grip krijgt op jouw werk. Kom jij bij ons werken als Supply Chain Planner?
Lees verder >

Assembly Engineer

Met jouw assemblage skills, verwerk je zelfstandig elektronische onderdelen tot sensoroplossingen. Bewaak jij graag het overzicht?
Lees verder >

Afstudeeropdracht Technische Wiskunde: lokalisatie en mapping lidar

Ontwikkel een demo voor gelijktijdige lokalisatie en mapping van AGV's. Ontdek de werking achter zelfrijdende voertuigen.
Lees verder >

Senior Account Manager

In deze rol help jij onze klanten bij het vinden van sensoroplossingen. Ben jij een techneut met passie voor sales?
Lees verder >

Inside Sales Engineer

Op basis van klantbehoeften bedenk jij unieke sensoroplossingen. Ben jij het eerste technische aanspreekpunt voor onze klanten?
Lees verder >
Customer Service:
T +31(0) 73 2200 000

Technical Support
T +31 (0)73 220 00 19