Thomas Breukink

Ik ben leidinggevende van het Supply Chain team. Het Supply Chain team heeft orders in het vizier, van het moment van orderplaatsing tot de uitlevering ervan. Dit doen we in nauwe samenwerking met onze leveranciers, productie en logistieke partners. Ook bewaken we de vastgelegde prestatieafspraken met onze leveranciers.

Met het doel om continu te blijven verbeteren, haal ik het beste uit mijzelf en de mensen om mij heen. We verbeteren de supply chain continu. Zo maken we onze klantbeloften waar.

Na twee grote multinationals als werkgever, ontstond de behoefte naar meer ondernemerschap. In een kleiner bedrijf sta je dichter bij de bedrijfsvoering en zie je meer resultaat van je werk. Sentech is een interessante groeiende onderneming waar mijn achtergrond bij past. Ik heb veel ervaring in Lean, Operations, Management en Logistiek.

Vroeger wilde ik uitvinder worden, geïnspireerd door Willie Wortel uit de Donald Duck. Een sterke interesse in techniek heb ik nog steeds. Op latere leeftijd ontdekte ik dat ik graag met mensen en teams werk. In mijn vrije tijd roei ik in een team bij de Tilburgse roeivereniging en ben ik erg graag buiten. Daarnaast knutsel ik in de avonden graag wat aan elektronica projecten.

e-mail Thomas

of bel: 073 2200 011

Nieuws

Hoe toekomstbestendig zijn familiebedrijven? Sentech als werkgever

Jouw carrière in de high tech ligt in Nieuwkuijk. Sentech als werkgever creëert een werkomgeving die toekomstbestendig is. Waar ligt jouw behoefte?
Lees verder >

Met welke kwaliteitsnorm ontwikkel jij een duurzame sensoroplossing?

Ontwikkel jouw duurzame sensoroplossing met de allerhoogste kwalitietsnorm: IATF 16949. Hoe pas je dit proces aan op jouw kwaliteitbehoeften?
Lees verder >

Omgaan met veranderingen op het werk door digitalisering

Veranderingen door digitalisering hebben invloed op jouw baan. Leer omgaan met deze veranderingen op het werk. Zo speel jij in op jouw toekomst van werk.
Lees verder >

Kijk en loop bij Sentech binnen: virtuele tour

Sentech en Google nemen je mee op een virtuele tour door het bedrijfspand.
Lees verder >

Onze zwemhelden halen recordbedrag op voor Swim to Fight Cancer

Trots op onze zwemmers! Zij zwommen 2,1 kilometer en haalden wel 9.024 euro op voor kankeronderzoek.
Lees verder >
Bij ons aan de slag

Inside Sales Engineer

Op basis van klantbehoeften bedenk jij unieke sensoroplossingen. Ben jij het eerste technische aanspreekpunt voor onze klanten?
Lees verder >

Office Manager

Als Office Manager ondersteun jij het Management Team. Ook geef je leiding aan drie collega's. Meer weten over deze baan?
Lees verder >

(Senior) Account Manager

In deze rol help jij onze klanten bij het vinden van sensoroplossingen. Ben jij een techneut met passie voor sales?
Lees verder >

Production Engineer

Als Production Engineer in de high tech verbeter je productkwaliteit. Ook maak jij werkprocessen efficiënter. Check deze vacature!
Lees verder >

Maak indruk met jouw open sollicitatie!

We staan open voor gemotiveerde en bekwame mensen die ons team willen versterken. Maak indruk op ons!
Lees verder >