Thijs de Jong

Als Intern doe ik onderzoek naar de Optira sensoren van MicroE. Hierbij onderzoek ik hoe deze sensoren zich verhouden – ten opzichte van andere sensoren – op een aantal speerpunten.

We willen bijvoorbeeld weten of de sensor makkelijk in gebruik is te nemen. Maar ook of je dezelfde robuustheid kan verwachten als van andere sensoren.

Bij Sentech krijg je de ruimte om tijdens een project met verschillende onderdelen bezig te zijn. Zo denk ik mee in de conceptfase. En maak ik vervolgens de eerste tekeningen. Later in het traject, waarborg ik dat alles goed functioneert. Deze betrokkenheid en werkwijze spreken mij erg aan.

Ik studeer Mechatronica aan het Fontys in Eindhoven. Zelf woon ik in Veldhoven. Tijdens mijn jeugd was ik lid van de scouting. Inmiddels organiseer ik daar als staflid op zaterdagen jeugdactiviteiten.

e-mail Thijs

of bel: 073 2200 000

Nieuws

Test Social Distancing: minder contacten door sensor, geen extra contacten door mondkapje

In het Smart Distance Lab (UvA) werd met camera’s en sensoren gemeten hoeveel afstand mensen van elkaar hielden.
Lees verder >

Efficiënt engineeren: voorkom technische mankementen in jouw machine

Hoe werkt efficiënt engineeren bij een sensorintegratie? Ben voorbereid en voorkom verrassingen in een later stadium van jouw project.
Lees verder >

Hoe toekomstbestendig zijn familiebedrijven? Sentech als werkgever

Jouw carrière in de high tech ligt in Nieuwkuijk. Sentech als werkgever creëert een werkomgeving die toekomstbestendig is. Waar ligt jouw behoefte?
Lees verder >

Met welke kwaliteitsnorm ontwikkel jij een duurzame sensoroplossing?

Ontwikkel jouw duurzame sensoroplossing met de allerhoogste kwalitietsnorm: IATF 16949. Hoe pas je dit proces aan op jouw kwaliteitbehoeften?
Lees verder >

Omgaan met veranderingen op het werk door digitalisering

Veranderingen door digitalisering hebben invloed op jouw baan. Leer omgaan met deze veranderingen op het werk. Zo speel jij in op jouw toekomst van werk.
Lees verder >
Bij ons aan de slag

(Senior) Account Manager

In deze rol help jij onze klanten bij het vinden van sensoroplossingen. Ben jij een techneut met passie voor sales?
Lees verder >

Production Engineer

Als Production Engineer in de high tech verbeter je productkwaliteit. Ook maak jij werkprocessen efficiënter. Check deze vacature!
Lees verder >

Maak indruk met jouw open sollicitatie!

We staan open voor gemotiveerde en bekwame mensen die ons team willen versterken. Maak indruk op ons!
Lees verder >