Teuntje Mijnders

Als student communicatie voer ik voor Sentech mijn afstudeeropdracht uit. Met mijn kennis van communicatie, onderzoek ik hoe we de betrokkenheid van onze medewerkers kunnen vergroten. Zeker nu de organisatie zo hard is gegroeid, is dat belangrijker dan ooit.

Of het nu gaat over mijn studie of in de praktijk, ik vind het interessant om kennis en ervaring op te doen. Ik ben een enthousiast en betrokken persoon, die graag mee denkt en van aanpakken houdt. Mijn passie en interesse liggen voornamelijk bij content creatie. Communicatie interesseert mij in de breedste zin van het woord. De kracht van communicatie is in de online wereld onmisbaar. Waarin ik iedere keer weer iets nieuws leer over de mogelijkheden.

Sentech gaf mij vertrouwen om zelfstandig mijn onderzoek uit te kunnen voeren. Dat motiveert mij nog meer om mij volledig in te zetten. Met plezier werk ik voor dit groeiende bedrijf. Door mijn creativiteit en de nodige feedback, kom ik tot een optimaal resultaat.

In mijn vrije tijd heb ik een enorme passie voor hockey. Dit mooie spelletje is mijn uitlaatklep. Zo vind ik de balans tussen werk, privé en mijn vriendinnen. Ik hou ervan om regelmatig bij te praten en mij te laten inspireren door anderen. Van deze momenten geniet ik volop. Naast mijn afstudeerscriptie en sport, reis ik meerdere malen per week naar Rotterdam voor mijn studie.

Ook hou ik van reizen. Zo heb ik Australië, West-Amerika en verschillende landen in Europa bezocht. Én er staan nog een flink aantal bestemmingen op mijn verlanglijstje. Ik vind het fantastisch om andere naturen en culturen te ontdekken.

Nieuws

Omgaan met veranderingen op het werk door digitalisering

Veranderingen door digitalisering hebben invloed op jouw baan. Leer omgaan met deze veranderingen op het werk. Zo speel jij in op jouw toekomst van werk.
Lees verder >

3 belangrijke criteria optical en inductive encoders uitgediept

Werkt jouw encoder niet optimaal? Verdiep je in belangrijke criteria van jouw toepassing. Ontdek ook welke specificaties van de encoder hierbij een grote rol spelen.
Lees verder >

Inductive of optical: welke encoder past bij jouw applicatie?

Jij wil nauwkeurig een positie of beweging meten. Welke encoder past bij jouw toepassing? En hoe selecteer je deze?
Lees verder >

Onze zwemhelden halen recordbedrag op voor Swim to Fight Cancer

Trots op onze zwemmers! Zij zwommen 2,1 kilometer en haalden wel 9.024 euro op voor kankeronderzoek.
Lees verder >

Betrouwbare afstandsmeting met radar sensor

Radar sensor meet afstanden met radiosignalen. Deze sensor is geschikt voor vele toepassingen. Ontdek deze technologie!
Lees verder >
Bij ons aan de slag

Supply Chain Planner

Jij zorgt voor onze productieplanning. Daarbij optimaliseer je de planningsprocessen zodat je meer grip krijgt op jouw werk. Kom jij bij ons werken als Supply Chain Planner?
Lees verder >

Assembly Engineer

Met jouw assemblage skills, verwerk je zelfstandig elektronische onderdelen tot sensoroplossingen. Bewaak jij graag het overzicht?
Lees verder >

Afstudeeropdracht Technische Wiskunde: lokalisatie en mapping lidar

Ontwikkel een demo voor gelijktijdige lokalisatie en mapping van AGV's. Ontdek de werking achter zelfrijdende voertuigen.
Lees verder >

Senior Account Manager

In deze rol help jij onze klanten bij het vinden van sensoroplossingen. Ben jij een techneut met passie voor sales?
Lees verder >

Inside Sales Engineer

Op basis van klantbehoeften bedenk jij unieke sensoroplossingen. Ben jij het eerste technische aanspreekpunt voor onze klanten?
Lees verder >
Customer Service:
T +31(0) 73 2200 000

Technical Support
T +31 (0)73 220 00 19