Teuntje Mijnders

Als student communicatie voer ik voor Sentech mijn afstudeeropdracht uit. Met mijn kennis van communicatie, onderzoek ik hoe we de betrokkenheid van onze medewerkers kunnen vergroten. Zeker nu de organisatie zo hard is gegroeid, is dat belangrijker dan ooit.

Of het nu gaat over mijn studie of in de praktijk, ik vind het interessant om kennis en ervaring op te doen. Ik ben een enthousiast en betrokken persoon, die graag mee denkt en van aanpakken houdt. Mijn passie en interesse liggen voornamelijk bij content creatie. Communicatie interesseert mij in de breedste zin van het woord. De kracht van communicatie is in de online wereld onmisbaar. Waarin ik iedere keer weer iets nieuws leer over de mogelijkheden.

Sentech gaf mij vertrouwen om zelfstandig mijn onderzoek uit te kunnen voeren. Dat motiveert mij nog meer om mij volledig in te zetten. Met plezier werk ik voor dit groeiende bedrijf. Door mijn creativiteit en de nodige feedback, kom ik tot een optimaal resultaat.

In mijn vrije tijd heb ik een enorme passie voor hockey. Dit mooie spelletje is mijn uitlaatklep. Zo vind ik de balans tussen werk, privé en mijn vriendinnen. Ik hou ervan om regelmatig bij te praten en mij te laten inspireren door anderen. Van deze momenten geniet ik volop. Naast mijn afstudeerscriptie en sport, reis ik meerdere malen per week naar Rotterdam voor mijn studie.

Ook hou ik van reizen. Zo heb ik Australië, West-Amerika en verschillende landen in Europa bezocht. Én er staan nog een flink aantal bestemmingen op mijn verlanglijstje. Ik vind het fantastisch om andere naturen en culturen te ontdekken.

Nieuws

Omgaan met veranderingen op het werk door digitalisering

Veranderingen door digitalisering hebben invloed op jouw baan. Leer omgaan met deze veranderingen op het werk. Zo speel jij in op jouw toekomst van werk.
Lees verder >

Kijk en loop bij Sentech binnen: virtuele tour

Sentech en Google nemen je mee op een virtuele tour door het bedrijfspand.
Lees verder >

Onze zwemhelden halen recordbedrag op voor Swim to Fight Cancer

Trots op onze zwemmers! Zij zwommen 2,1 kilometer en haalden wel 9.024 euro op voor kankeronderzoek.
Lees verder >

3 Swim Teams steunen KWF Swim to Fight Cancer

Sentech neemt deel aan Swim to Fight Cancer in Den Bosch. Welke van de 3 Swim Teams kies jij om KWF te steunen in hun kankeronderzoek?
Lees verder >

Het spanningsveld tussen Sales en Engineering

In een sensor project liggen de belangen van Sales en Engineering soms ver uit elkaar. Lees hoe zij hiermee omgaan.
Lees verder >
Bij ons aan de slag

Junior Inkoper

Door jouw inkoopbeleid zijn onze componenten op het juiste moment beschikbaar. En dat tegen een optimale prijs-kwaliteitverhouding. Mis deze veelzijdige rol niet.
Lees verder >

Senior Account Manager

In deze rol help jij onze klanten bij het vinden van sensoroplossingen. Ben jij een techneut met passie voor sales?
Lees verder >

Afstudeeropdracht Technische Wiskunde: lokalisatie en mapping lidar

Ontwikkel een demo voor gelijktijdige lokalisatie en mapping van AGV's. Ontdek de werking achter zelfrijdende voertuigen.
Lees verder >

Maak indruk met jouw open sollicitatie!

We staan open voor gemotiveerde en bekwame mensen die ons team willen versterken. Maak indruk op ons!
Lees verder >
Customer Service:
T +31(0) 73 2200 000

Technical Support
T +31 (0)73 220 00 19