Michel van Dooren

Als Quality Engineer ben ik onderdeel van de kwaliteitsafdeling bij Sentech. Ik ben verantwoordelijk voor het goed en op tijd afhandelen van klantklachten. Dat doe ik onder andere met een grondige RCA en – wanneer nodig – het doorvoeren van CAPA’s. Behalve klantklachten kunnen er ook leveranciersklachten ontstaan, zowel vanuit klant-gerelateerde problemen als interne bevindingen. Ook daar heb ik een aandeel in.

Naast het afhandelen van klachten hoop ik ook een bijdrage te kunnen leveren aan het verbeteren van de algehele kwaliteit binnen Sentech. Met als doel het verbeteren van de efficiëntie en effectiviteit, wat – als het goed is – ervoor zorgt dat er minder klachten zijn. Zo komt er vanzelf ook weer meer tijd om hiermee bezig te zijn.

Dan even over mijzelf. Ik kom uit Veldhoven, ik ben getrouwd en heb een zoontje. Mijn vrije tijd breng ik graag door met mijn gezin. Daarnaast vind ik het leuk om af te spreken met vrienden en familie. We drinken graag een (speciaal) biertje met een goed stuk vlees of vis van de barbecue.

e-mail Michel

of bel: 073 2200 509

Nieuws

Sentech trekt private equity aan voor groei en marktdiversificatie

Sinds eind maar 2022 heeft Smile Invest een meerderheidsbelang in Sentech. Waarom deze samenwerking? Dat lees je in dit artikel.
Lees verder >

Sentech en Smile Invest slaan handen ineen

Om de groeiambities en lange termijn doelstellingen te realiseren, gaat Sentech met Smile Invest samenwerken.
Lees verder >

Geïsoleerde oplossingen zijn niet meer van deze tijd

Bij sensorintegratie gaat het gaat om het leveren van de meest optimale sensorproducten. Maar vooral ook om de inpassing in het totale systeem van de klant.
Lees verder >

Partnership tussen Sentech en lidar specialist

Sentech is een samenwerking aangegaan met lidar specialist Velodyne. Lidar zie je terug in bijvoorbeeld agv’s en robotica. Lees meer over deze samenwerking en lidar.
Lees verder >

Asset tracking: welke lokalisatietechnologie heb jij nodig?

Bij asset tracking zijn er verschillende lokalisatietechnologieën... Zoals GPS, Wifi, bluetooth en netwerk triangulatie. Welke technologie gebruik je in welke situatie?
Lees verder >
Bij ons aan de slag

Team Lead Sales & Customer Support

Ben jij als team lead toe aan een volgende stap? Bij ons krijg je de kans! Met een gezellig en ervaren backoffice team onder jouw hoede, laten jullie samen de verkoopondersteuning op rolletjes lopen.
Lees verder >

Inside Sales Engineer

Start jij jouw technische loopbaan in de sensortechnologie? Op basis van klantbehoeften bedenk je - samen met je ervaren collega - maatwerk sensoroplossingen.
Lees verder >

Assistant Financial Controller

Is analyseren op jouw lijf geschreven? Word onze Assistent Financial Controller… Samen met je collega’s bouw je mee aan een professionele finance afdeling.
Lees verder >
Customer Service:
T +31(0) 73 2200 000

Technical Support
T +31 (0)73 220 00 19