Melinda Heijnen

Sinds mei 2022 werk ik bij Sentech als Sales & Customer Support Representative. In deze functie staat de klant centraal. Als team zorgen we ervoor dat onze klanten kunnen vertrouwen op een hoge leveringsbetrouwbaarheid.

Waarom ik voor Sentech heb gekozen? Het enthousiasme, de hoge kwaliteitseisen, de communicatie en de positieve sfeer spreken mij enorm aan. Het bedrijf is volop in ontwikkeling met de daarbij behorende doorgroeimogelijkheden. De professionele uitstraling van het bedrijf en de informele sfeer passen bij wie ik ben en waar ik voor sta.

In mijn vrije tijd wandel en lees ik graag. Ook vind ik de balans tussen werk en privé steeds belangrijker. Ik ben graag buiten. Maar ik hou ook van dansen, borrelen en uit eten gaan met mijn partner en goede vrienden. Samen met mijn partner ga ik er graag op uit met de motor. Kortom: het leven vieren.

e-mail Melinda

of bel: 073 2200 501

Nieuws

Sentech trekt private equity aan voor groei en marktdiversificatie

Sinds eind maar 2022 heeft Smile Invest een meerderheidsbelang in Sentech. Waarom deze samenwerking? Dat lees je in dit artikel.
Lees verder >

Sentech en Smile Invest slaan handen ineen

Om de groeiambities en lange termijn doelstellingen te realiseren, gaat Sentech met Smile Invest samenwerken.
Lees verder >

Geïsoleerde oplossingen zijn niet meer van deze tijd

Bij sensorintegratie gaat het gaat om het leveren van de meest optimale sensorproducten. Maar vooral ook om de inpassing in het totale systeem van de klant.
Lees verder >

Partnership tussen Sentech en lidar specialist

Sentech is een samenwerking aangegaan met lidar specialist Velodyne. Lidar zie je terug in bijvoorbeeld agv’s en robotica. Lees meer over deze samenwerking en lidar.
Lees verder >

Asset tracking: welke lokalisatietechnologie heb jij nodig?

Bij asset tracking zijn er verschillende lokalisatietechnologieën... Zoals GPS, Wifi, bluetooth en netwerk triangulatie. Welke technologie gebruik je in welke situatie?
Lees verder >
Bij ons aan de slag

Interim HR Adviseur (freelance/zzp)

Of je nu in dienst werkt of als zzp’er, bij ons voel je je snel thuis. Je wordt omgeven door hele leuke en kundige collega’s die je – we zeggen het maar alvast – na 7 maanden ongelofelijk zal gaan missen.
Lees verder >

Chief Financial Officer (CFO)

Als CFO én MT-lid ben je verantwoordelijk voor het financiële- en ICT-beleid. Ook geef je leiding aan drie Finance- en drie ICT-collega’s.
Lees verder >

Ervaren Projectleider Sensortechnologie

Als Ervaren Projectleider ben je verantwoordelijk voor het realiseren van unieke projecten op het gebied van sensorintegratie.
Lees verder >

Junior Projectleider Sensortechnologie

Als Junior Projectleider ben je verantwoordelijk voor het realiseren van unieke projecten op het gebied van sensorintegratie.
Lees verder >

Financial Controller

In deze veelzijdige rol binnen onze groeiende organisatie ben je (strategisch) sparringpartner en rechterhand van onze Finance Manager. Lees meer over deze vacature.
Lees verder >
Customer Service:
T +31(0) 73 2200 000

Technical Support
T +31 (0)73 220 00 19