Martine van der Laar

Als Office Assistant vind ik het super uitdagend om het office management te beheren. Het is mijn taak dit aan te laten sluiten bij de groei en ambitie van Sentech. Een goed georganiseerde werkplek creëren, is mijn passie. Wat mij aanspreekt aan Sentech, is het jonge enthousiaste team, de betrokkenheid en de saamhorigheid. De Brabantse gezelligheid en gastvrijheid voelt als een warme deken voor mij.

Ik ben een moeder van twee zonen. Wij wonen in de Hoeksche Waard, een eiland gelegen onder de rook van Rotterdam. Ik ben hier geboren en getogen. Samen met mijn gezin heb ik een paar jaar in Drenthe gewoond en een korte tijd in de omgeving van Rijsbergen. Ik hou van ruimte, natuur, water en het buiten leven. Mijn vrije tijd breng ik graag in deze omgevingen door. Daarnaast hou ik van koken, tennis, gezelligheid, reizen en uitjes met familie en vrienden.

In het verleden heb ik een paar jaar als stewardess gewerkt. Dit heeft mijn blik op de wereld verruimd en verrijkt. In deze tijd heb ik veel geleerd op het gebied van gastvrijheid, servicegerichtheid en teambuilding. Mijn huidige werk doet mij aan deze tijd denken. Het beheren van het office management voelt als een reis, waarbij ik samen met mijn crew de klus mag klaren.

e-mail Martine

of bel: 073 2200 013

Nieuws

5 stappenplan voor integratie lidar

Voor een succesvolle integratie is een solide samenwerking onmisbaar. Lees het 5 stappenplan voor lidar-integratie.
Lees verder >

Lidar is onmisbaar voor autonoom rijden en AGV

Zelfrijdende voertuigen verplaatsen zich autonoom dankzij lidar. Deze sensor wordt door innovatie betaalbaar, compact en betrouwbaar.
Lees verder >

Inductive encoder: nauwkeurig verplaatsing meten onder zware omstandigheden

Meet nauwkeurig een verplaatsing met deze storingsongevoelige encoder. Ontdek direct ins en outs.
Lees verder >

Hoe verdien je geld met Internet of Things toepassingen?

Bouw een succesvolle IoT business case en maak het commercieel interessant. Ontdek tips en trucs.
Lees verder >

Chromatic confocal: extreme techniek op Precisiebeurs

Veel interesse voor de zeer nauwkeurige en contactloze afstandsmeting. Vergroot direct je techniekkennis in een paar minuten.
Lees verder >
Bij ons aan de slag

Assembly Engineer

Met jouw assemblage skills, verwerk je kabels en elektronische onderdelen tot sensoroplossingen. Realiseer jij onze eindproducten?
Lees verder >

Team Lead Purchasing & Supply Chain

Samen met jouw team zorg je voor klantgerichte leveringen van assemblages, op het juiste moment. Geef jij onze supply chain vorm?
Lees verder >

Maak indruk met jouw open sollicitatie!

We staan open voor gemotiveerde en bekwame mensen die ons team willen versterken. Maak indruk op ons!
Lees verder >
Share This
Customer Service:
T +31(0) 73 2200 000

Technical Support
T +31 (0)73 220 00 19