Maarten van Veen

Ik ben Maarten van Veen en zit in mijn derde jaar van Mechatronica op het Fontys. De theorie die ik de afgelopen twee jaar heb geleerd kan ik bij Sentech combineren tot een project.

Met de vrijheid en kennis die Sentech te bieden heeft, groeit mijn ontwikkeling als engineer in spé. Als stagiair werk ik aan een nieuwe koppelsensor oplossing. Dit doe ik in samenwerking met David Reuijl.

Sentech biedt mij de kans om door te ontwikkelen binnen een informele sfeer. Dit spreekt mij erg aan. Vooral dankzij de laagdrempeligheid binnen deze organisatie.

In mijn vrije tijd ben ik vaak te vinden op het water. Ik ben met zeilen opgegroeid. En sinds twee jaar geef ik deze passie door als instructeur bij een zeilschool. Verder zit ik bij wat verenigingen in Eindhoven om het studentenleven optimaal te beleven en drink ik hier en daar een biertje met vrienden.

e-mail Maarten

of bel: 073 2200 000

Nieuws

Sentech trekt private equity aan voor groei en marktdiversificatie

Sinds eind maar 2022 heeft Smile Invest een meerderheidsbelang in Sentech. Waarom deze samenwerking? Dat lees je in dit artikel.
Lees verder >

Sentech en Smile Invest slaan handen ineen

Om de groeiambities en lange termijn doelstellingen te realiseren, gaat Sentech met Smile Invest samenwerken.
Lees verder >

Geïsoleerde oplossingen zijn niet meer van deze tijd

Bij sensorintegratie gaat het gaat om het leveren van de meest optimale sensorproducten. Maar vooral ook om de inpassing in het totale systeem van de klant.
Lees verder >

Partnership tussen Sentech en lidar specialist

Sentech is een samenwerking aangegaan met lidar specialist Velodyne. Lidar zie je terug in bijvoorbeeld agv’s en robotica. Lees meer over deze samenwerking en lidar.
Lees verder >

Asset tracking: welke lokalisatietechnologie heb jij nodig?

Bij asset tracking zijn er verschillende lokalisatietechnologieën... Zoals GPS, Wifi, bluetooth en netwerk triangulatie. Welke technologie gebruik je in welke situatie?
Lees verder >
Bij ons aan de slag

Assemblage Medewerker

Kom jij bij ons werken als Assemblage Medewerker? Met jouw assemblage skills maak jij sensoroplossingen. Check de vacature!
Lees verder >

Technical Support Engineer

Heb jij een technische achtergrond? Duik in sensorvraagstukken en vertaal klantwensen naar technische specificaties.
Lees verder >

Junior Sales Engineer

Start jij jouw technische loopbaan in de sensortechnologie? Op basis van klantbehoeften bedenk je - samen met je ervaren collega - maatwerk sensoroplossingen.
Lees verder >

Financieel Administratief Medewerker

Is werken met cijfers jouw ding? Als Financieel Administratief Medewerker verwerk en beheer je de financiële en administratieve gegevens.
Lees verder >
Customer Service:
T +31(0) 73 2200 000

Technical Support
T +31 (0)73 220 00 19